Sex : Numarul mesajelor : 25 Varsta : 36 Localitatea : Ploiesti City Hobby/Distractii : Muntele Stare de spirit : Frenzy Data de inscriere : 23/12/2008
Subiect: Re: Usp.wall Lun Aug 31, 2009 11:46 pm
Nice movie . Stiti ce imi place cel mai mult ?? Dupa ce ca au wall au lipsa de skill frate si fara wall puteai sa tragi mai rpd cand ai tinta pe el.
Oricum era suspect de mult...
GJ cei care l-ati prins !
Admin scos si ban cand il vedeti si np !
Am o intrebare pentru codati : CUM PLM PUTETI SA JUCATI CU ATATEA PATRATELE PE ECRAN ?
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
Subiect: Re: Usp.wall Mar Sept 01, 2009 1:33 am
AnthraX a scris:
Nice movie . Stiti ce imi place cel mai mult ?? Dupa ce ca au wall au lipsa de skill frate si fara wall puteai sa tragi mai rpd cand ai tinta pe el.
Oricum era suspect de mult...
GJ cei care l-ati prins !
Admin scos si ban cand il vedeti si np !
Am o intrebare pentru codati : CUM PLM PUTETI SA JUCATI CU ATATEA PATRATELE PE ECRAN ?
bine zis facase voia da antrax ) amin sper sa vada si cristian
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
ori sunt eu tampit ori chior. eu nu consider wall. ba chiar e slab abea face frag .
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
ori sunt eu tampit ori chior. eu nu consider wall. ba chiar e slab abea face frag .
Tu invata sa numai vorbesti vulgar si dupa aceea vi si lasi pareri. Si eu am aceeasi parere has,din demoul asta nu reiese nimic.... .Sa imi explicati amandoi de ce ii asteapta cu polaru, ca sunet nu are.
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
Subiect: Re: Usp.wall Mar Sept 01, 2009 2:41 pm
Are wall nu vezi cum se uita cand e sus pe omu lui esti nebun3l! Ban admin scos astea.
b0o Membru
Sex : Numarul mesajelor : 41 Varsta : 42 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 04/04/2009
nenea la 79 de ani joci cs? ce zic stranepotzi ? ii invetzi shi pe ei ?
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
Subiect: Re: Usp.wall Mar Sept 01, 2009 2:57 pm
Azi mi-am scris testamentu, le-am lasat o tastatura logitech, 2 mousi, un microsoft 3.0 si un mx310 si o pereche de casti sennheiser pc350!
Doamne ajuta!
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
Tu invata sa numai vorbesti vulgar si dupa aceea vi si lasi pareri. Si eu am aceeasi parere has,din demoul asta nu reiese nimic.... .Sa imi explicati amandoi de ce ii asteapta cu polaru, ca sunet nu are.
tu dak te mai bagi in seama aiurea s-ar putea sa ne suparam . VORBESC CUM VREAU NU-TI CONVINE FA RECLAMATIE NU MAI RASPUNDE LA POSTURILE MELE SAU Pe sv . nu de alta dar suntem in acelasi oras
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
tu dak te mai bagi in seama aiurea s-ar putea sa ne suparam . VORBESC CUM VREAU NU-TI CONVINE FA RECLAMATIE NU MAI RASPUNDE LA POSTURILE MELE SAU Pe sv . nu de alta dar suntem in acelasi oras
Acum ma ameniti ce faci? Vezi ca subiectul era sa zici daca ala are wall.Daca nu sti cine e claudia si ce face te rog sa nu te mai bagi. .Am mai spus eu intr-un post suferiti de batranete uni dintre voi.Si probabil ai uitat sa imi dai si mie explicatie la intrebarea asta : de ce ii asteapta cu polaru? Ca sunet nu are.
Xa-N Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 60 Varsta : 33 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : :) Data de inscriere : 01/05/2009
Am uitat pardon si daca esti din Bucuresti ce?( mii de scuzate)
iti mai zic odata evita-ma si nu sunt probleme.
on : eu mi-am spus parerea . nu consider ca e wall .Aveti multa experienta voi drept sa spun .Stiti voi cum se joaca cu wall si cum se joaca fara , jucati de atatia ani cs aveti sezoane de pgl ....np are wall aim + speed
e WALL !
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
Am uitat pardon si daca esti din Bucuresti ce?( mii de scuzate)
iti mai zic odata evita-ma si nu sunt probleme.
on : eu mi-am spus parerea . nu consider ca e wall .Aveti multa experienta voi drept sa spun .Stiti voi cum se joaca cu wall si cum se joaca fara , jucati de atatia ani cs aveti sezoane de pgl ....np are wall aim + speed
noi nu...dar Antrax are mult mai multa experienta k tine.....scuza`ma k zic dar dupa parerea mea numai un robot nu face diferenta dintre a juca cu wall si a juca fara... https://www.youtube.com/watch?v=ZatIqoISpRM filmuletul facut cu sunet....h.f
Vstheworld New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 35 Localitatea : Zalau Hobby/Distractii : dada Data de inscriere : 29/08/2009
Subiect: Re: Usp.wall Mier Sept 02, 2009 4:58 pm
NU vroiam sa ma bag in seama acuzandul pe uSP de wall, dar stiam chiar de mult ca are, de cand jucam pe pgl public si a fost prins acolo cu hack. Daca aveti timp da-ti un 'search' pe forumul pgl, si vedeti acolo dovada clara ca rula cu hack.
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
prima runda wall activat . apoi il scoate.. sau se prinde ca i`i se face demo si incearca cumva sa`l ascunda... nu stiu ce sare`n sus has ca codul e evident...
Epinefrine New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 40 Localitatea : B Hobby/Distractii : Fotbal Data de inscriere : 06/08/2009
Subiect: Re: Usp.wall Joi Sept 03, 2009 11:55 am
usp varul lui web,nu cred ca o sa aiba accesul scos prea curand.
FrN Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 68 Varsta : 33 Localitatea : Lupeni Hobby/Distractii : Counter-Strike,Fotbal. Stare de spirit : :X Data de inscriere : 26/02/2009
NU vroiam sa ma bag in seama acuzandul pe uSP de wall, dar stiam chiar de mult ca are, de cand jucam pe pgl public si a fost prins acolo cu hack. Daca aveti timp da-ti un 'search' pe forumul pgl, si vedeti acolo dovada clara ca rula cu hack.
Tu vorbesti ma?! Ratat infect ce esti... Marsh pe pgl unde gasesti alte suferinte codate !!!!!!
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
Subiect: Re: Usp.wall Joi Sept 03, 2009 9:13 pm
FAD a scris:
Are wall nu vezi cum se uita cand e sus pe omu lui esti nebun3l! Ban admin scos astea.
In prima parte se vede clar ca este hack! Nu stiu de ce l-a adus Web pe Kappa...
secure Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 108 Varsta : 37 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 03/11/2008