Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: [Reclamatie] GHIZMO Mar Mar 17, 2009 11:49 pm | |
| | |
|
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: [Reclamatie] GHIZMO Mier Mar 18, 2009 1:09 am | |
| - XozzE a scris:
- esti retard gramada nu este vorba de banul acesta, este vorba de un ban anterior in urma cu o saptamana stai retard cu memoria frate
te inteleg.
sa inteleg dc ai spus voi ?
aaaa
pe kappa se lucreaza in echipe si tu esti in echipa cu kenox ^^ bun Gustere daca nu incetezi cu comentariile la adresa mea iar te duci la Cristian.Nu am nici o treaba cu Ghizmo dar mai nou din cate se pare voi administrati serverul si nu Cristian. | |
|
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: [Reclamatie] GHIZMO Mier Mar 18, 2009 7:07 am | |
| hai jet ghizmo esti prea retard pt lumea asta ! el o pomenit de tine kenox nu eu sunteti frati de catarama | |
|
aFK Membru
Sex : Numarul mesajelor : 49 Varsta : 34 Localitatea : Bacau Hobby/Distractii : Fetitele Stare de spirit : Un copil pragmatic :)) Data de inscriere : 13/01/2009
| Subiect: Re: [Reclamatie] GHIZMO Mier Mar 18, 2009 8:15 am | |
| Un moderator sa inchida threadul ca s-a aberat. | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: [Reclamatie] GHIZMO Mier Mar 18, 2009 8:19 am | |
| - rCon a scris:
- Hassan a scris:
- Zeon cu afk am observat ca suferiti de rcon... (valabil ptr toata lumea) facut poze lasa-ti oamenii sa joace... rcon-ul l-ati primit ptr altceva, un freezetime... sau o alta setare ptr server. Daca nu va potoliti accesul micsorat, adica PA rcon.
Pa Hassane Te bagi ca un supozitor... | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: [Reclamatie] GHIZMO Mier Mar 18, 2009 8:23 am | |
| - XozzE a scris:
- mai Ghizmo Viorel ai dat odata ban
- te-am intrebat dc iai dat ban - ai raspun ca ii codat - eu am spus dc nu iai facut poze demo etc - ai raspuns da ce eu sunt fotograf
acuma vei zice un logo ceva ai sau bla bla ... lasa-ma Sa mor numai avocati...pe server-ul asta.. ce , cum, cand ,etc....sa imi face-ti si mie asa ...ca numai in banuri va tin...Numai va baga-ti aiurea..fiecare admin stie ce are de facut. Si daca va, vad ca mai va jigniti intre voi pe forum sa vede-ti ce banuri va dau si adminu scos sau micsorat vad eu ca altfel nu se poate cu voi cu vorba....atunci trecem la fapte. P.S Cine mai da reply aici ramane fara acces. [b]TOPIC CLOSED. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Reclamatie] GHIZMO | |
| |
|