| Reclamatie Ghizmo | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
aNdrw New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 30 Localitatea : Ploiesti # Malu Rosu Hobby/Distractii : inot Data de inscriere : 06/09/2009
| Subiect: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 6:11 pm | |
| ghizmo ce sa zic...esti cam nesimtit....eu sunt pe locu 1 in top si el ce credeti k face?....imi schimba mie numele din top din aNdrw in Ghizmo..=))k sa vedeti cat de pff e...el nu e in stare sa ajunga 1 si schimba numele la altii:| vai vai...si intr-o zi mai imi dadea si kick aiurea pretinzand k am wall:((te rog revino-ti | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 6:28 pm | |
| eu o reclam pe mama ta ca era beata cand te-a proiectat | |
|
| |
aNdrw New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 30 Localitatea : Ploiesti # Malu Rosu Hobby/Distractii : inot Data de inscriere : 06/09/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 6:30 pm | |
| ma da u nu poti vorbi fara sa jignesti? fi si u odata corect k stiu k nimeni nu iti fdace nik k esti owner..da macar fi si u mai de treaba | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 6:32 pm | |
| - aNdrw a scris:
- ghizmo ce sa zic...esti cam nesimtit....eu sunt pe locu 1 in top si el ce credeti k face?....imi schimba mie numele din top din aNdrw in Ghizmo..=))k sa vedeti cat de pff e...el nu e in stare sa ajunga 1 si schimba numele la altii:| vai vai...si intr-o zi mai imi dadea si kick aiurea pretinzand k am wall:((te rog revino-ti
Hahaha ,alt copil facut din "L A B A" pentru alocatie care pe deasupra mai e si beat cand posteaza =)) | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 6:35 pm | |
| tu in fata mea esti un mucos ca atare este imposibil sa am ce discuta ceva cu tine cu atat mai mult sa o fac civilizat inteleg ca ai descoperit si tu sv asta de 1 luna dar totusi nu este un sv de retea ca sa aiba owner colorat de malo rozo ce esti | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 6:36 pm | |
| - aNdrw a scris:
- ma da u nu poti vorbi fara sa jignesti? fi si u odata corect k stiu k nimeni nu iti fdace nik k esti owner..da macar fi si u mai de treaba
nu e el owner k sa stii si tu.......ghizmo data viitoare vorbesti frumos cu colegii tai ) | |
|
| |
aNdrw New Member
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 6:37 pm | |
| kenox esti pe dinafara...poti sa pleci...sAL:* | |
|
| |
aNdrw New Member
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 6:40 pm | |
| puteti inchide topicu' k vad k nu poti comunica cu ghizmo... | |
|
| |
aNdrw New Member
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 6:53 pm | |
| bah ghizmo deci te rog eu lasa-ma sa ma jok .ce dq am fcut? | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 6:57 pm | |
| | |
|
| |
aNdrw New Member
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 7:12 pm | |
| ghizmo imi cer scuze k am vorbit aiurea...nu se mai repeta.. | |
|
| |
b0o Membru
Sex : Numarul mesajelor : 41 Varsta : 42 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 8:18 pm | |
| | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 8:26 pm | |
| | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 8:28 pm | |
| - aNdrw a scris:
- kenox esti pe dinafara...poti sa pleci...sAL:*
Privind topicul de sus in jos mi se pare mie sau esti cam "P R O S T" ?? Sal:*,p@,si alte expresii care le folosesc toti pulifirici din ziua de azi care dorm in fata pc-ului.
Ultima editare efectuata de catre Kenox in Joi Sept 24, 2009 8:28 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Joi Sept 24, 2009 8:28 pm | |
| hahahah ))) ghizmooo lasa`l frate sa joaaace | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Vin Sept 25, 2009 12:54 pm | |
| Pariem ca a luat thc? Acu e zombie ;o_o | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo | |
| |
|
| |
| Reclamatie Ghizmo | |
|