b0o Membru
Sex : Numarul mesajelor : 41 Varsta : 42 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 04/04/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: reclamatie ghizmo Lun Oct 19, 2009 7:36 pm | |
| Christian te rog fa ceva cu ghizmo asta , deci ditruge kappa , daca deja nu l-a distrus cea mai ramas din el azi le 20 : 00 am intrat sa jok .. shi defiecare data cand il omoram imi dadea kick .. | |
|
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: reclamatie ghizmo Lun Oct 19, 2009 7:50 pm | |
| w0w..........distrug kappa...........tu klarrrrr reprezinti kappa | |
|
b0o Membru
Sex : Numarul mesajelor : 41 Varsta : 42 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Re: reclamatie ghizmo Lun Oct 19, 2009 7:52 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- w0w..........distrug kappa...........tu klarrrrr reprezinti kappa
la cate banuri shi kick'uri dai shi o sa mai dai, sigur o sa joci singur pe kappa Cristian zici shi thu ceva ? | |
|
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: reclamatie ghizmo Lun Oct 19, 2009 8:07 pm | |
| Rahat pansat care esti daca dau banuri le dau pe raspunderea mea din pacate am avut dreptate aproape mereu in privinta codatilor cu admine dasta am pierdut si timp sa le fac filme si alte tampenii...asa ca nu esti tu in masura sa zici ca dau banuri in stanga si dreapta aiurea.....Cristian poate sa stearga adminul foare repede si simplu nu este nici o problema dar tu marele b0oU taci acolo ca nu esti in masura sa vb asta ca sa nu stau dupa tine sa te fac si pe tine vedeta pe youtube. Acum o sa urmeze o replica lesinata ca sa imi demonstrezi ce player mare si corect esti tu si ce personaj negativ sunt eu (distrug kappa) dar mai bine stai culcat acolo si nu te mai agita ca o Milka epileptica. | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: reclamatie ghizmo Mar Oct 20, 2009 7:43 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- Rahat pansat care esti daca dau banuri le dau pe raspunderea mea din pacate am avut dreptate aproape mereu in privinta codatilor cu admine dasta am pierdut si timp sa le fac filme si alte tampenii...asa ca nu esti tu in masura sa zici ca dau banuri in stanga si dreapta aiurea.....Cristian poate sa stearga adminul foare repede si simplu nu este nici o problema dar tu marele b0oU taci acolo ca nu esti in masura sa vb asta ca sa nu stau dupa tine sa te fac si pe tine vedeta pe youtube.
Acum o sa urmeze o replica lesinata ca sa imi demonstrezi ce player mare si corect esti tu si ce personaj negativ sunt eu (distrug kappa) dar mai bine stai culcat acolo si nu te mai agita ca o Milka epileptica. Lasa-l in pace Ghizmo. Nu este o solutie potrivita mai ales in momentele acestea alungarea jucatorilor din server, fara motive serioase... | |
|
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: reclamatie ghizmo Vin Oct 30, 2009 12:29 pm | |
| Zise Cristian... Ghizmo are plangeri cat o primarie de sector... V-ati facut de cap cat am lipsit vad. Plus ca e serverul pustiu!Good job,nimic nou sub soare.. Daca s-a mai intamplat ceva notabil va rog sa-mi faceti un rezumat,merci anticipat! | |
|
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie ghizmo Lun Noi 02, 2009 1:56 pm | |
| - akles a scris:
- Zise Cristian...
Ghizmo are plangeri cat o primarie de sector... V-ati facut de cap cat am lipsit vad. Plus ca e serverul pustiu!Good job,nimic nou sub soare.. Daca s-a mai intamplat ceva notabil va rog sa-mi faceti un rezumat,merci anticipat! s-a facut de ras Steaua cu oierul prin Europa doar atat. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: reclamatie ghizmo | |
| |
|