games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Reclamatie Ghizmo

In jos 
+7
khripeanu
Xa-N
pN0
Release
gonzo4alls
Gizmo
ECHo
11 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
ECHo
Activ member
ECHo

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 102
Varsta : 32
Localitatea : Youdohide
Hobby/Distractii : Fotbal
Stare de spirit : EXTRA !
Data de inscriere : 18/12/2008

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 7:23 pm

khripeanu : ghizmo esti dus rau

*** MARIUSw killed alex with a headshot from glock18 ***
TiPu : daca nu se joaca d2 de 4 sapt intuna

Type 'amx_help' in the console to see available commands
Time Left: 34:50 min. Next Map: cs_havana
echo : nu abaa

echo : de ce sa moara?Very Happy

GonZo : imi bag pla`n india si dust2`u vostru

*** KrieppeN killed khripeanu with a headshot from glock18 ***
echo killed MARIUSw with usp
*** KrieppeN killed pentruvoiammairamas__ with a headshot from glock18 ***
khripeanu : asa

GonZo killed echo with glock18
pentruvoiammairamas__ : cum sa joci india

echo : da-mi-o mie,d

*** KrieppeN killed Ghizmo with a headshot from glock18 ***
] amx_say lol;o
Ghizmo : taci in decedatii mamica ta scumpa sauy ioesi

(ALL) echo : lol
* Killed by GonZo with glock18 @ 6.m (100hp, 100ap) >> chest: 1 stomach: 1
* You hit GonZo 0 time(s), 0 damage >> no hits
*DEAD* MARIUSw : =))

*DEAD* MARIUSw : doamne

(ALL) echo : lol
*DEAD* MARIUSw : ce cap

pentruvoiammairamas__ : duck + fire ,D

KrieppeN killed alex with ak47
echo : gonzo:))

] amx_cvar sv_restatr 1
[AMXX] Unknown cvar: sv_restatr
echo : terminati ba

khripeanu has left the game
] amx_cvar sv_restart 1

Am incercat sa fac print screen, dar iesea poza neagra.
Si nu e prima oara cand face pe B0$$-ul. Cred ca baneaza cel putin 10 pe zi. Va mai mirati de ce nu sunt personaje pe server.
La mine in consola nu apare, dar i-a dat kick lui khripeanu ( si nu doar o data ). Rog ceilalti admini care erau pe server (GonZo si altii sa intre pe forum si sa aprobe ).
P.S. : Ultras mai stii ce mi-ai spus despre adminii care se cearta intre ei pe server ?
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Numarul mesajelor : 464
Varsta : 39
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Pumping Iron
Data de inscriere : 24/11/2008

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 7:32 pm

Ahh pacat ca nu pot sa va dau ban ca o faceam de cand am ajuns sa imi tineti socoteala ca schimb plansa in d2 dupa ce voi va apucati sa schimbati in awp_india nu intamplator am acces mai mare ca tine asa ca daca trebuie sa ma umflu nu e problema.
Sus In jos
gonzo4alls
Membru
gonzo4alls

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 35
Localitatea : Tg-jiu
Hobby/Distractii : PC`u...Numararea la bani ! :))
Stare de spirit : 同性愛者であるあなたのお母さん
Data de inscriere : 31/10/2008

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 7:35 pm

Nam nik cu nimeni... DAr Ghizmo esti in +
Sus In jos
ECHo
Activ member
ECHo

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 7:37 pm

Nu eu am bagat awp_india .
Ghizmo ti-ai luat cumva server si nu stiam noi ?
Pacat ca aici nu esti moderator, ca sa poti sterge mesajele . lol!
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 7:38 pm

aha serios dc ca schimb in d2 si ma ia la un mucos de copil hai nu zau eu cred ca tu esti in plus acum. echo eu inteleg ca ai o problema personala cu mine dar trebuie sa va cer voie cumva voua ca sa schimb plansa si trebuie sa inghit toate cacaturile care va ies din gura? Nu ma intereseaza cate reclamatii faci nu imi pasa efectiv nu as avea nevoie sa sterg ceva am sters posturi doar in momentul in care cineva imi aducea jigniri asa ca sa te lamuresc.
Sus In jos
Release
Activ member
Release

Numarul mesajelor : 303
Varsta : 31
Localitatea : IASI
Hobby/Distractii : fotbal, gaming
Stare de spirit : straight
Data de inscriere : 01/12/2008

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 8:12 pm

Hai ba da terminativa in plm ca sunteti stresanti de acuma,una doua reclamatie...ala a schimbat harta pac reclamatie,ala a dat slay aiurea ma duc pe forum recalmatie...
Nu vedeti ca Dl.Cristian numai viziteaza demult forumu asta se pare ca a uitat de noi...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
ECHo
Activ member
ECHo

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 8:20 pm

Release a scris:
Hai ba da terminativa in plm ca sunteti stresanti de acuma,una doua reclamatie...ala a schimbat harta pac reclamatie,ala a dat slay aiurea ma duc pe forum recalmatie...
Nu vedeti ca Dl.Cristian numai viziteaza demult forumu asta se pare ca a uitat de noi...
Release, nu e vorba de schimbarea hartii sau de un amarat de slay...e vorba de jigniri aduse unui admin, de kickuri si de banuri. Daca citeai ce am scris in primul post puteai observa foarte usor ca nu este prima abatere de acest fel .
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 8:27 pm

pot sa dau si 100 de banuri nu vad care este problema ta oricum ca dau 72458245 de banuri se stie foarte bine ca nu merg comenzile nu functioneaza banul pe steamid asa cum nu functioneaza nici pe ip nu este altceva decat un kick banal. de asta ma acuzi poti cere sa mi se scoate accesul crezi ca este vreo problema? cere upgrade sa ai si tu un god micut nu am uitat cat ai amenintat ca te retragi de pe kappa si brusc acum te preocupa situatia sv. e bine imi place de tine ce sa mai zic gl & hf
Sus In jos
ECHo
Activ member
ECHo

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: =))   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 8:31 pm

Nu vad ce legatura are anuntarea retragerii mele ( de acum cateva luni ) cu prostia ta. Stii care e problema ta ca dai 72457245 de banuri ? Pentru ca eu intru pe server sa ma joc...vad ca suntem 10 (imi zic in gand ca se umple) mai intra inca 2 si suntem 12...iar apoi dai tu vre-o 4 banuri (kickuri cum le numesti tu) ca ti se scoala si devenim 8 din care mai ies 4 ca suferi tu ramanem 4 si joaca-te.
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 8:43 pm

intelege un lucru ma uit pe forum si vad ca sunt oameni de diverse varste care mai decare plini de tupeu in momentul in care intru pe sv schimb din awp_india (nu stiu cine o bagase si nu ma intereseaza) in d2 si ma iei la rost ca dc schimb nu mai tin cont si zbori (nu ma refer la tine vb la modul general) in momentul cand unul cu care nu am nici o gluma crede ca isi poate permite vreo "gluma" nu ma mai intereseaza si rezultatul este acelasi si aici ma refer si in cazul tau stii prea bine ca si tu ai luat ban de la mine din aceleasi motive si cu asta am incheiat discutia

cmbacau.mzq killed niceoNE with grenade
Message from Admin (ave): IESI BA DIN BAZA
] admin_say ce latrii nu ma intereseaza
Message from Admin (ave): FRAGARE
[Teams Uneven] Team 1: 8 Team 2: 10
c is joining the Terrorist force
akles (RADIO): Fire in the hole!
SaLaM killed akles with awp
nu am nickname:( (RADIO): Fire in the hole!
ave dropped
"public_slots_free" changed to "3"
ave has left the game
] admin_rcon kick ave
damnatu is joining the Counter-Terrorist force
Message from Admin (Ghizmo): ce latrii nu ma intereseaza
Message from Admin (ave): tot fraier ramai pt mine
Sus In jos
ECHo
Activ member
ECHo

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 8:50 pm

Ghizmo a scris:
intelege un lucru ma uit pe forum si vad ca sunt oameni de diverse varste care mai decare plini de tupeu in momentul in care intru pe sv schimb din awp_india (nu stiu cine o bagase si nu ma intereseaza) in d2 si ma iei la rost ca dc schimb nu mai tin cont si zbori (nu ma refer la tine vb la modul general) in momentul cand unul cu care nu am nici o gluma crede ca isi poate permite vreo "gluma" nu ma mai intereseaza si rezultatul este acelasi si aici ma refer si in cazul tau stii prea bine ca si tu ai luat ban de la mine din aceleasi motive si cu asta am incheiat discutia

cmbacau.mzq killed niceoNE with grenade
Message from Admin (ave): IESI BA DIN BAZA
] admin_say ce latrii nu ma intereseaza
Message from Admin (ave): FRAGARE
[Teams Uneven] Team 1: 8 Team 2: 10
c is joining the Terrorist force
akles (RADIO): Fire in the hole!
SaLaM killed akles with awp
ave dropped
"public_slots_free" changed to "3"
ave has left the game
] admin_rcon kick ave
damnatu is joining the Counter-Terrorist force
Message from Admin (Ghizmo): ce latrii nu ma intereseaza
Message from Admin (ave): tot fraier ramai pt mine
Ce rost a avut consola ta? Tu faci colectie de acum 200 de ani? lol!
E normal sa iti zic sa iesi din baza...daca imi amintesc bine mai erau 30 de secunde, iar tu stateai cu awp in baza la tero...pe de_dust2.
Tu in loc sa te aperi ma ataci pe mine cu discutii care sunt pe langa acest topic.
Si totusi de ce am primit kick ? Ca ti-am zis sa iesi din baza si ca esti fragar...astea sunt insulte ? Vad ca ai probleme si de logica.
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 8:55 pm

inteleg ca ai o varsta cam "frageda" si pricepi cam greu asa ca o sa iti mai repet o data NU AM DC SA MA APAR, NU IMI PASA CE RECLAMI SI CAT RECLAMI, MA LASA RECE DACA PUTEAM SA DAU BAN VA BANAM DE MULT CA SA FACI POTECA PE FORUM si cu asta iti urez....noapte buna!
Sus In jos
pN0
VIP
pN0

Numarul mesajelor : 278
Varsta : 34
Localitatea : Iasi
Hobby/Distractii : cs/ femeile:)
Stare de spirit : high
Data de inscriere : 07/03/2009

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 9:10 pm

ghizmo mai ushor cu nervii man ..Smile) inteleg k esti frustrat pe svc dar nu te descarca aqma pe toata lumea....pace voua
Sus In jos
Xa-N
Activ member
Xa-N

Numarul mesajelor : 60
Varsta : 33
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : -
Stare de spirit : :)
Data de inscriere : 01/05/2009

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 10:18 pm

Ahh pacat ca nu pot sa va dau ban ca o faceam de cand am ajuns sa imi tineti socoteala ca schimb plansa in d2 dupa ce voi va apucati sa schimbati in awp_india nu intamplator am acces mai mare ca tine asa ca daca trebuie sa ma umflu nu e problema.

Huhuhuhu ne'am luat servar domnu papimpitoi Ghizmo:Xmisto.Mai ai putin si zici ca banezi tot servarul (inclusiv God).Release:X:X:X pumpkin:))intra odata pe kappa cu alt nick si sa te ia domnu Ghizmo la o serie de injuraturi+ ban.Si am postat odata ca Ghizmo da banuri aiurea.Si ultimul lucru pe care Ghizmo si ceilalti admini este ca.... sufera de varsta:inteleg ca ai o varsta cam "frageda"si pe harta de_dust2 joaca orice nub pentru ca pe harta aia inveti sa joci cs, scheme bla bla restu. lol! Acum ca l-ai prins pe SvcBad cu wall(si ce mai avea) nu trebuie sa iti iei lumea in cap:XSaluuT
Sus In jos
gonzo4alls
Membru
gonzo4alls

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 11:06 pm

Ghizmo... parerea mea ... e ca ar trebui sa te bagi si tu la mixuri plm... sa`ntelegi si tu care`i treaba cu cs`u...chestia ciudata....este ca daca un jucator necunoscut tie e mai bun ca tine si da bine... parerea ta este ca sa activat sigur...BAN`urile nu se dau asa`n stanga si`n dreapta.... se uita se cer parerile altora plm... dar inainte de toate nu oricine poate sa zica virgula ca ala`i codat alalalt e la fel...doar daca stii ce`nseamna un codat. iar la partea cu suferintele esti dus rau. Daca nai avut jucarii cand erai mic... spunene ca te`ntelegem.
Pentru uni cs`u`i doar de distractie pentru alti e un mod de viata dur.

P.S. GET A LIFE IS JUST A GAME IN PLM
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 11:13 pm

bai pasarica imputita ce esti nu iti intra in dovleac ca nu imi pasa! pana ier am fost 4 nebuni pe forum care am urlat ca svcbad era codat acum mai nou toti va gasiti sa va dati experti in codati si jucatori de ce dracu vrei iar pe tine te mananca tare rau in poponetz........noroc cu amx......
Sus In jos
khripeanu
Membru
khripeanu

Numarul mesajelor : 17
Localitatea : Craiova
Hobby/Distractii : misto de Ghizmo
Data de inscriere : 02/02/2009

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 11:49 pm

AHAHAHAHHA Ghizmo nu vezi ca nu te suporta nimeni?Eu zic sa iti dai demisia, si sa te duci pe mirc la un +1..=))))))) vai de pla mea
Sus In jos
gonzo4alls
Membru
gonzo4alls

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 11:50 pm

HAHAHAHAHAHAHAHA ,,, CATI ANI ZICEAI CA AI? AI CITIT PS`UL?
Citeste`l si analizeaza`l .No Comment for future reviews. M`am bagat la somn .Nb & GL
Sus In jos
Belzy
Moderator
Belzy

Varsta : 40
Localitatea : Timisoara
Hobby/Distractii : cs
Data de inscriere : 09/11/2008

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptyVin Aug 28, 2009 11:59 pm

pN0 a scris:
ghizmo mai ushor cu nervii man ..Smile) inteleg k esti frustrat pe svc dar nu te descarca aqma pe toata lumea....pace voua

pno nu te baga in discutia lor e adevarat ghizmo e un om mai dificil dar trebe sal intelegem si plus de asta cand da ban mai is si eu pe serv si nu da tot timpul ban aiurea si cand postati ca va injura mai postati si versiune reala ... aia in care va injurati reciproc deci terminati cu jignirile si hai sa afcem ecva cu serv asta
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptySam Aug 29, 2009 12:01 am

pai ce sa zic e amx nu am prea multe comenzi functionale la indemana ca sa va calmez hormonii incinsi asa ca deocamdata va urez succes la topicul reclamatii
Sus In jos
Belzy
Moderator
Belzy

Varsta : 40
Localitatea : Timisoara
Hobby/Distractii : cs
Data de inscriere : 09/11/2008

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptySam Aug 29, 2009 12:02 am

gonzo4alls a scris:
Ghizmo... parerea mea ... e ca ar trebui sa te bagi si tu la mixuri plm... sa`ntelegi si tu care`i treaba cu cs`u...chestia ciudata....este ca daca un jucator necunoscut tie e mai bun ca tine si da bine... parerea ta este ca sa activat sigur...BAN`urile nu se dau asa`n stanga si`n dreapta.... se uita se cer parerile altora plm... dar inainte de toate nu oricine poate sa zica virgula ca ala`i codat alalalt e la fel...doar daca stii ce`nseamna un codat. iar la partea cu suferintele esti dus rau. Daca nai avut jucarii cand erai mic... spunene ca te`ntelegem.

mane acuam dc te bagi si u in discutia lor si incepi sa jicnesti apoi va mirati candva prinde pe serv ca va da ban gata plz
Sus In jos
ECHo
Activ member
ECHo

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptySam Aug 29, 2009 12:09 am

Belzy a scris:
gonzo4alls a scris:

mane acuam dc te bagi si u in discutia lor si incepi sa jicnesti apoi va mirati candva prinde pe serv ca va da ban gata plz
Belzy eu te inteleg ca esti mai pacifist asa...dar gonzo zice bine ce zice. Cum de ce se baga in discutia noastra? As vrea sa imi limitezi "discutia noastra" ...discutia cui ? Nu vezi ca, cam toti au ceva cu el ? Deci daca GonZo a postat contra lui inseamna ca nu ii convine ceva...si daca vorbeste pe forum civilizat....fara jigniri (eu nu vad nici-o jignire) ce rost are sa primeasca ban ?
Sus In jos
khripeanu
Membru
khripeanu

Numarul mesajelor : 17
Localitatea : Craiova
Hobby/Distractii : misto de Ghizmo
Data de inscriere : 02/02/2009

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptySam Aug 29, 2009 12:13 am

ECHo a scris:
Belzy a scris:
gonzo4alls a scris:

Belzy eu te inteleg ca esti mai pacifist asa...dar gonzo zice bine ce zice. Cum de ce se baga in discutia noastra? As vrea sa imi limitezi "discutia noastra" ...discutia cui ? Nu vezi ca, cam toti au ceva cu el ? Deci daca GonZo a postat contra lui inseamna ca nu ii convine ceva...si daca vorbeste pe forum civilizat....fara jigniri (eu nu vad nici-o jignire) ce rost are sa primeasca ban ?

Adevarat graiesti fiule!
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptySam Aug 29, 2009 12:16 am

postati mai baieti nu asta e problema aveti dreptul sa va expuneti parerea, sentimentul este reciproc va spun sincer din punctul meu de vedere nu sunteti altceva decat niste milogi care au cerut cate un pro pe forum si acum daca tot e sv la pamant cu ce dracu sa mai iesiti si voi la interval............hai pe forum facem o reclamatie ce dracu ca e simplu poate ne vede lumea ca suntem activi pe sv si poate mai primiti un UP. puteti sa va strangeti sa faceti pe revolutionarii din partea mea poate se indura Cristian de voi si imi sterge accesul de care tot abuzez mai ales ca TOATA lumea este contra mea (sa inteleg ca voi reprezentati multimea) acum chiar regret ca nu pot sa va banez ca sa va dau macar motive serioase sa plangeti pe forum
Sus In jos
ECHo
Activ member
ECHo

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo EmptySam Aug 29, 2009 12:20 am

Ghizmo a scris:
postati mai baieti nu asta e problema aveti dreptul sa va expuneti parerea, sentimentul este reciproc va spun sincer din punctutul meu de vedere nu sunteti altceva decat niste milogi care au cerut cate un pro pe forum si acum daca tot e sv la pamant cu ce dracu sa mai iesiti si voi la interval............hai pe forum facem o reclamatie ce dracu ca e simplu poate ne vede lumea ca suntem activi pe sv si poate mai primiti un UP
Ghizmo ce te ataci atat ? Daca noi suntem niste milogi tu ce esti ? bounce
E mai usor sa pari ranit si sa nu mai gasesti motive de aparare la actiunile tale (dar gasesti argumente legate de persoane in sine) decat sa recunosti ca ai gresit.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie Ghizmo Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Ghizmo   Reclamatie Ghizmo Empty

Sus In jos

Reclamatie Ghizmo
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Reclamatii admini-
Mergi direct la: