| Reclamatie Ghizmo | |
|
+7khripeanu Xa-N pN0 Release gonzo4alls Gizmo ECHo 11 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
khripeanu Membru
Sex : Numarul mesajelor : 17 Varsta : 34 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : misto de Ghizmo Data de inscriere : 02/02/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 12:22 am | |
| Intr-un fel imi cam pare rau de tine...dar asta e! Cred ca ar fii bine sa te mai linistesti si tu putin! Vorba lui GonZo..E DOAR UN JOC! Ar fi trebuit sa fim toti prieteni cel putin adminii intre ei. Dar cu cat "avansezi in grad" apar suferintele si ai impresia ca esti mai presus ca altii si te inseli amarnic. Faci ce vrei, dar vezi si tu ca nu prea mai e nimeni "PRO" pt tine. | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 12:26 am | |
| ee uite ca aici ai tras cu mucii in balta eu am o singura cerere de upgrade ptr comanda de ban una singura amice am ajuns la acces maxim deoarece asa a considerat Cristian nu am umplut topicul de la cereri de upgrade cu cate o petitie din mila si pomana din 2 in 2 saptamani hai fa bine si gandeste cand te apuci sa faci afirmatii de genul asta de-a dreptul imbecile, chiar nu am nevoie de avocati sau "PRO" de la nimeni e asa greu de priceput | |
|
| |
khripeanu Membru
Sex : Numarul mesajelor : 17 Varsta : 34 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : misto de Ghizmo Data de inscriere : 02/02/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 12:35 am | |
| - Ghizmo a scris:
- ee uite ca aici ai tras cu mucii in balta eu am o singura cerere de upgrade ptr comanda de ban una singura amice am ajuns la acces maxim deoarece asa a considerat Cristian nu am umplut topicul de la cereri de upgrade cu cate o petitie din mila si pomana din 2 in 2 saptamani hai fa bine si gandeste cand te apuci sa faci afirmatii de genul asta de-a dreptul imbecile, chiar nu am nevoie de avocati sau "PRO" de la nimeni e asa greu de priceput
AAAA deci asa? EU am incercat sa aplanez situatia! Dar tu esti prea incapatanat. Nu am ce sa-ti fac dar chiar esti dus! Omoara-ti nervii pe tzantzari! NB }{ | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 12:40 am | |
| nu am nevoie sa aplanezi tu situatia nu am nevoie sa ma apar pur si simplu va spun daca puteam va banam ca sa aveti motive cu adevarat intemeiate sa urlati ca abuzez. de cand dracu imi ti tu mie socoteala ca schimb pe d2 care e problema? am acces mai mare ca tine nu cred mai nou ca trebuie sa iti cer tie parerea daca sa las sau nu awp_india sau poate preferai snow | |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 1:27 am | |
| - gonzo4alls a scris:
- HAHAHAHAHAHAHAHA ,,, CATI ANI ZICEAI CA AI? AI CITIT PS`UL?
Citeste`l si analizeaza`l .No Comment for future reviews. M`am bagat la somn .Nb & GL Gonzo daca u esti cel din poza imi schimb orientariel sper u il las pe has pt u acuma chiar ca esti al ami frumusel )) PS: pt topicul care e sa nu credeti ca am cu cineva ceva eu vream sa fie bine de acuma nu ma mai bag sory ca am scris | |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 1:28 am | |
| - ECHo a scris:
- Belzy a scris:
- gonzo4alls a scris:
- Ghizmo... parerea mea ... e ca ar trebui sa te bagi si tu la mixuri plm... sa`ntelegi si tu care`i treaba cu cs`u...chestia ciudata....este ca daca un jucator necunoscut tie e mai bun ca tine si da bine... parerea ta este ca sa activat sigur...BAN`urile nu se dau asa`n stanga si`n dreapta.... se uita se cer parerile altora plm... dar inainte de toate nu oricine poate sa zica virgula ca ala`i codat alalalt e la fel...doar daca stii ce`nseamna un codat. iar la partea cu suferintele esti dus rau. Daca nai avut jucarii cand erai mic... spunene ca te`ntelegem.
Pentru uni cs`u`i doar de distractie pentru alti e un mod de viata dur.
P.S. GET A LIFE IS JUST A GAME IN PLM
mane acuam dc te bagi si u in discutia lor si incepi sa jicnesti apoi va mirati candva prinde pe serv ca va da ban gata plz Belzy eu te inteleg ca esti mai pacifist asa...dar gonzo zice bine ce zice. Cum de ce se baga in discutia noastra? As vrea sa imi limitezi "discutia noastra" ...discutia cui ? Nu vezi ca, cam toti au ceva cu el ? Deci daca GonZo a postat contra lui inseamna ca nu ii convine ceva...si daca vorbeste pe forum civilizat....fara jigniri (eu nu vad nici-o jignire) ce rost are sa primeasca ban ? mane scuze ca mam bagat eu vream sa mai sting conflictul stii bine ca eu is prieten cu toti si nu vreu certa pt asta imi cer scuze fata de u si de cei din topicul asta daca vam suparat va doresc n b | |
|
| |
Admiral New Member
Sex : Numarul mesajelor : 9 Varsta : 37 Localitatea : romania Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 24/06/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 2:10 am | |
| =))) funny SHet nu inteleg dc va mai stresati =)) lasati idiotul/idiotii sa vb ma acuza pe mine de chaturi , voua vi se pare ca imi pasa de ce zice el ? =)) ma usurez pe el ca vorbeste singur pe forum =)) hai nb. aaa si inca ceva nu ai facut cerere de upgrade te-ai milogit stii tu la cine ca sa vb cu Cristi sa te maresca milogule =)) JUST A FUCKING GAME DUDE !!!! | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 5:19 am | |
| Nu stiu care zicea daca ai admin mai mare te crezi mai presus de toti.Sincer si fara admin=n _mas crede mai presus de voi!Oricum daca va prind pe server ps amandoi va dau bann ca sa ma joc linistit!Scuze pentru eventualele greseli mergehhjkl pisiculdasda pe taste plus ca hu sunt beat....iar,,,,hashfe! | |
|
| |
gonzo4alls Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 35 Localitatea : Tg-jiu Hobby/Distractii : PC`u...Numararea la bani ! :)) Stare de spirit : 同性愛者であるあなたのお母さん Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 4:00 pm | |
| 1. Belzy io nu mam luat degeaba de el... citeste si tu inceputu acolo... pe mine ma injurat ca dc am zis ca a schimbat harta. uarevar... nu ma deranjeaza dar sincer de d2 sunt satul pana`n gat ! si nu te holba prea mult la poza mea ca`mi dai emoti =)) 2.akles ushor cu bautura ca te`mprastii ! 3.Comenzi pe amx sunt destule ... doar ca e cam nashpa de stiut... nu bat apropouri la uni dar daca era sa te banez Ghizmo pana acum o faceam .. stai relax. cum am mai zis nam nik cu nimeni, dar esti prea insistent. | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 4:36 pm | |
| - Belzy a scris:
- pN0 a scris:
- ghizmo mai ushor cu nervii man ..) inteleg k esti frustrat pe svc dar nu te descarca aqma pe toata lumea....pace voua
pno nu te baga in discutia lor e adevarat ghizmo e un om mai dificil dar trebe sal intelegem si plus de asta cand da ban mai is si eu pe serv si nu da tot timpul ban aiurea si cand postati ca va injura mai postati si versiune reala ... aia in care va injurati reciproc deci terminati cu jignirile si hai sa afcem ecva cu serv asta belzy stai linistit k am inceput sa`l cunosc si eu pe ghizmo si am fost si eu pe srv de multe ori cand dadea banuri si daia am indraznit sa zic ce am zis.. .....nu am vrut sa creez un conflict ci doar sa aduc pace pe pamant:)) | |
|
| |
gonzo4alls Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 35 Localitatea : Tg-jiu Hobby/Distractii : PC`u...Numararea la bani ! :)) Stare de spirit : 同性愛者であるあなたのお母さん Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 4:42 pm | |
| pNO... si tu esti in + =)) hahaha | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 6:51 pm | |
| - gonzo4alls a scris:
- pNO... si tu esti in + =)) hahaha
aprob oN : mai lasati in peleme forumu' nu vedeti ca oricum nu raspunde nimeni intrati pe sv 4theBest | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 8:08 pm | |
| - has a scris:
- gonzo4alls a scris:
aprob
oN : mai lasati in peleme forumu' nu vedeti ca oricum nu raspunde nimeni intrati pe sv 4theBest dk nu vz gonzo a zis la misto has gascan , nu te mai baga atata in seama unde se zice ceva d mn ms prety | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo Sam Aug 29, 2009 8:30 pm | |
| - has a scris:
- gonzo4alls a scris:
aprob
oN : mai lasati in peleme forumu' nu vedeti ca oricum nu raspunde nimeni intrati pe sv 4theBest E valabil si pentru tine prostane. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Ghizmo | |
| |
|
| |
| Reclamatie Ghizmo | |
|