| Cerere slot. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
kaze bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 35 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : Driving REALLY FAST Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Cerere slot. Mier Mar 04, 2009 7:56 am | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: kaze Cand ai jucat prima data pe server: Prima oara am jucat pe CS 1.5 (nick-ul Cruz) , iar acum pe CS 1.6 de pe la inceputul lui Februarie , in ultimul timp ceva mai mult . Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: Cate 2-3 ore pe zi , seara in special. Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Sa nu mai stau cate 10-15 min ca sa prind loc (am stat si 26 de min pe ceas) , uneori ma las pagubas. | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere slot. Mier Mar 04, 2009 10:35 am | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Mier Mar 04, 2009 3:03 pm | |
| - kaze a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: kaze
Cand ai jucat prima data pe server: Prima oara am jucat pe CS 1.5 (nick-ul Cruz) , iar acum pe CS 1.6 de pe la inceputul lui Februarie , in ultimul timp ceva mai mult . Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: Cate 2-3 ore pe zi , seara in special. Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Sa nu mai stau cate 10-15 min ca sa prind loc (am stat si 26 de min pe ceas) , uneori ma las pagubas. pro. | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Mier Mar 04, 2009 4:15 pm | |
| pro....asta daca inca mai ma drept de vot aici | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Mier Mar 04, 2009 4:26 pm | |
| | |
|
| |
ruLez Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 40 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : jocurile la pc / plimbarile Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Mier Mar 04, 2009 6:19 pm | |
| [quote="kaze"]Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: kaze Cand ai jucat prima data pe server: Prima oara am jucat pe CS 1.5 (nick-ul Cruz) , iar acum pe CS 1.6 de pe la inceputul lui Februarie , in ultimul timp ceva mai mult . Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: Cate 2-3 ore pe zi , seara in special. Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Sa nu mai stau cate 10-15 min ca sa prind loc (am stat si 26 de min pe ceas) , uneori ma las pagubas.[/quote il vad zilnic pe sv... pro | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere slot. Mier Mar 04, 2009 9:07 pm | |
| Pro pro joaca de mult timp pe server , ma mira ca nu ai cerut pana acum |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Mier Mar 04, 2009 9:44 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Mier Mar 04, 2009 9:46 pm | |
| - kaze a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: kaze
Cand ai jucat prima data pe server: Prima oara am jucat pe CS 1.5 (nick-ul Cruz) , iar acum pe CS 1.6 de pe la inceputul lui Februarie , in ultimul timp ceva mai mult . Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: Cate 2-3 ore pe zi , seara in special. Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Sa nu mai stau cate 10-15 min ca sa prind loc (am stat si 26 de min pe ceas) , uneori ma las pagubas. Trimite-mi rapid un pass. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere slot. | |
| |
|
| |
| Cerere slot. | |
|