| Cerere slot | |
|
+9Crome k0r3k7 WAVE Cristian akles DuDu Hassan Kenox sLikOr 13 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
sLikOr New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 33 Localitatea : Medgidia Hobby/Distractii : Furatul Data de inscriere : 11/04/2009
| Subiect: Cerere slot Sam Apr 11, 2009 2:07 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:sLikOr Cand ai jucat prima data pe server:Acum un an Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:Destul Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro:Pentru loc
HF | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere slot Sam Apr 11, 2009 2:36 pm | |
| |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere slot Sam Apr 11, 2009 4:23 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Sam Apr 11, 2009 6:54 pm | |
| | |
|
| |
DuDu Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 115 Varsta : 31 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Cerere slot Dum Apr 12, 2009 8:34 am | |
| | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Dum Apr 12, 2009 1:12 pm | |
| | |
|
| |
sLikOr New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 33 Localitatea : Medgidia Hobby/Distractii : Furatul Data de inscriere : 11/04/2009
| Subiect: Re: Cerere slot Dum Apr 12, 2009 2:12 pm | |
| Off:Cui trebuie sa ii dau pm cu nick si pass? Sau trebuie sa mai astept .. Daca tot va uitati,dativa cu parerea Ms anticipat | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Vin Apr 17, 2009 5:50 pm | |
| - sLikOr a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:sLikOr
Cand ai jucat prima data pe server:Acum un an Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:Destul Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro:Pentru loc
HF Vad ca ai un contra de la Akles. Nu a spus de ce dar in cazul acesta mai astept niste PRO... | |
|
| |
sLikOr New Member
| Subiect: Re: Cerere slot Dum Apr 19, 2009 4:04 pm | |
| Ar trebui sa spuna si motivul.. In fine. Poate pentru ca el nu m`a vazut pe server. | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Dum Apr 19, 2009 9:49 pm | |
| De pe 28/06/2008 pana ieri ( cand e last seen ) nu ai nici macar 1 zi jucata pe server so ... CONTRA. | |
|
| |
sLikOr New Member
| Subiect: Re: Cerere slot Lun Apr 20, 2009 2:51 am | |
| Nu am mai jucat pentru ca am vazut k nu sunteti Activi pe forum.. | |
|
| |
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Lun Apr 20, 2009 8:38 am | |
| - sLikOr a scris:
- Nu am mai jucat pentru ca am vazut k nu sunteti Activi pe forum..
Scuzati-ma ca m-am bagat dar mor de ras =))))) Contaza mai mult sa fi activ pe forum decat pe server? Oricum deja toti o ardeti asa ... nu ati mai jucat de juma' de an pe server, veniti acum si jucati 2 ore si vreti deja accese.. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Lun Apr 20, 2009 12:05 pm | |
| - sLikOr a scris:
- Nu am mai jucat pentru ca am vazut k nu sunteti Activi pe forum..
Pai cum vreti fratilor sa obtineti superaccese, uitandu-va la televizor? Pffff.... | |
|
| |
sLikOr New Member
| Subiect: Re: Cerere slot Lun Apr 20, 2009 5:30 pm | |
| E doar un slot. In Fine. Un raspuns final? Daca nu TC. | |
|
| |
Crome Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 49 Varsta : 41 Localitatea : Arad Hobby/Distractii : Cam da Data de inscriere : 02/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Mar Apr 21, 2009 12:17 pm | |
| | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Mar Apr 21, 2009 12:18 pm | |
| Eu sunt PRO il vad mereu pe server... | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Mar Apr 21, 2009 12:43 pm | |
| Nu stiam ca trebuie sa dau explicatii detaliate pt orice contra pe care il dau! In fine continuarea postului in mare parte mi-a dat dreptate.Am dat contra sa mai joace..prea multe accese,toata lumea face 3 fraguri pe server si vrea acces.Sa dovedeasca ca vrea slot!nu dupa cum bate vantul!Ca pe urma de la slot vrea helper,s.a.m.d.! P.S.Ar trebui pretuit mai mult un slot pe kappa!Textele cu "e doar un slot" nu ma satisfac! | |
|
| |
sLikOr New Member
| Subiect: Re: Cerere slot Mar Apr 21, 2009 7:56 pm | |
| E printre cele mai bune servere,ai vrea 1$ pentru acces? )..glumesc De aceea vreau si acces.. Adminez servere la fel de renumite care se respecta.Nu conteaza asta.. Daca esti contra , asta e parerea ta nu te contrazic. | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Mar Apr 21, 2009 9:22 pm | |
| - sLikOr a scris:
- E printre cele mai bune servere,ai vrea 1$ pentru acces?)..glumesc
De aceea vreau si acces.. Adminez servere la fel de renumite care se respecta.Nu conteaza asta.. Daca esti contra , asta e parerea ta nu te contrazic. E contra pentru ca nu ai activitate mare pe server pentru a cere access...ce e asa greu de inteles ? Si sunt total de acord cu el ...prea repede cereti accesse. | |
|
| |
secure Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 108 Varsta : 37 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Mier Apr 22, 2009 11:00 am | |
| - sLikOr a scris:
- E printre cele mai bune servere,ai vrea 1$ pentru acces?)..glumesc
De aceea vreau si acces.. Adminez servere la fel de renumite care se respecta.Nu conteaza asta.. Daca esti contra , asta e parerea ta nu te contrazic. atunci lasa-ne admine dute pe serverele tale renumite ca deja ai fite | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Mier Apr 22, 2009 11:48 am | |
| | |
|
| |
Julia VIP
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 45 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : Viata e dura ! Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Cerere slot Vin Apr 24, 2009 12:40 am | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Cerere slot Mier Apr 29, 2009 8:54 pm | |
| - sLikOr a scris:
- E doar un slot.
In Fine. Un raspuns final? Daca nu TC. Eu dau accesele si inca nu m-ai convins ca ai nevoie de asa ceva. Se pare ca nu sunt singurul care are senzatia asta... Joaca sa te cunoasca lumea, sa strangi ceva ore si revino dupa aia. Pentru moment sunt CONTRA... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere slot | |
| |
|
| |
| Cerere slot | |
|