| cerere slot! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
NeAmTuKo bot
Sex : Numarul mesajelor : 4 Varsta : 38 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : pc, fotbal, masini Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: cerere slot! Lun Feb 23, 2009 8:54 pm | |
| am mai depus una si mi sa zis sa mai jok am si eu vreo 50 si ceva de ore si as juca si mai mult dar in weekend mai ales deabia intru ,pe servar intru zilnik!va multumesc! neamtu ko | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere slot! Lun Feb 23, 2009 9:02 pm | |
| Te stiu de pe server joci de ceva timp . Pro dar refa cererea....nu se face asa o cerere...dai edit macar. |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot! Lun Feb 23, 2009 9:11 pm | |
| PRO sper ca de data sa primesti | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot! Lun Feb 23, 2009 11:04 pm | |
| - neamtu ko a scris:
- am mai depus una si mi sa zis sa mai jok am si eu vreo 50 si ceva de ore si as juca si mai mult dar in weekend mai ales deabia intru ,pe servar intru zilnik!va multumesc! neamtu ko
pro te-am vazut fa cererea cum trebuie. | |
|
| |
NeAmTuKo bot
Sex : Numarul mesajelor : 4 Varsta : 38 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : pc, fotbal, masini Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: cerere slot! Mar Feb 24, 2009 5:08 pm | |
| numele cu care jok este: neamtu ko prima oara cand am jucat pe servar a fost anul trecut acum am inceput sa jok din nou aproape zilnik 1,2,3ore depinde de timp eu jok numai pe kappa slotul l-as dori pt a avea acces mai repede la dreptul de jok mai ales in wekkend cand e plin! cu respect! neamtu ko | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot! Mar Feb 24, 2009 7:42 pm | |
| - neamtu ko a scris:
- numele cu care jok este: neamtu ko
prima oara cand am jucat pe servar a fost anul trecut acum am inceput sa jok din nou aproape zilnik 1,2,3ore depinde de timp eu jok numai pe kappa slotul l-as dori pt a avea acces mai repede la dreptul de jok mai ales in wekkend cand e plin! cu respect! neamtu ko Vreau nick dintr-o bucata! Nu-ti pot face admin cu ce joci acum... | |
|
| |
NeAmTuKo bot
| Subiect: Re: cerere slot! Mar Feb 24, 2009 9:44 pm | |
| numele cu care o sa jok va fi: NeAmTuk0 prima oara cand am jucat pe servar a fost anul trecut acum am inceput sa jok din nou aproape zilnik 1,2,3ore depinde de timp eu jok numai pe kappa slotul l-as dori pt a avea acces mai repede la dreptul de jok mai ales in wekkend cand e plin! cu respect! neamtu ko[/quote] Vreau nick dintr-o bucata! Nu-ti pot face admin cu ce joci acum...[/quote]
NeAmTuK0 e bun? ms pt raspuns!!!! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot! Mier Feb 25, 2009 7:18 pm | |
| - neamtu ko a scris:
- numele cu care o sa jok va fi: NeAmTuk0
prima oara cand am jucat pe servar a fost anul trecut acum am inceput sa jok din nou aproape zilnik 1,2,3ore depinde de timp eu jok numai pe kappa slotul l-as dori pt a avea acces mai repede la dreptul de jok mai ales in wekkend cand e plin! cu respect! neamtu ko Vreau nick dintr-o bucata! Nu-ti pot face admin cu ce joci acum...[/quote] NeAmTuK0 e bun? ms pt raspuns!!!![/quote] Acum esti OK. Mai trebuie niste PRO de la moderatorii nostri si gata... Ce ziceti baieti? | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere slot! Mier Feb 25, 2009 7:28 pm | |
| | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Feb 26, 2009 1:01 am | |
| Pro,daca nu joaca il stergi! | |
|
| |
rCon Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs/vinu Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Feb 26, 2009 7:36 am | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: cerere slot! Vin Feb 27, 2009 7:29 pm | |
| - neamtu ko a scris:
- am mai depus una si mi sa zis sa mai jok am si eu vreo 50 si ceva de ore si as juca si mai mult dar in weekend mai ales deabia intru ,pe servar intru zilnik!va multumesc! neamtu ko
Ti-am facut slot pe nick NeAmTuKo. Daca nu joci curat ti-l retrag... Am sa-ti schimb si userul pe forum sa fie la fel ca cel de pe server. Passul ramane tot ala. Uita de neamtu ko | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere slot! | |
| |
|
| |
| cerere slot! | |
|