games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Completati corect datele la inregistrarea pe FORUM! Vreau in mod special orasul in care locuiti.

In jos 
AutorMesaj
Admin
Administrator
Admin

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 65
Localitatea : Bucharest
Hobby/Distractii : Automobilism, trafic radio, internet, drumetii...
Stare de spirit : :)
Data de inscriere : 13/08/2008

Completati corect datele la inregistrarea pe FORUM! Vreau in mod special orasul in care locuiti. Empty
MesajSubiect: Completati corect datele la inregistrarea pe FORUM! Vreau in mod special orasul in care locuiti.   Completati corect datele la inregistrarea pe FORUM! Vreau in mod special orasul in care locuiti. EmptyLun Noi 03, 2008 6:07 pm

Completati corect datele la inregistrarea pe FORUM!
- Numele cu care va inregistrati pe forum trebuie sa fie acelasi ca nick-ul folosit pe server!
- Sa treceti orasul in care locuiti. Vreau in mod special acesta informatie. Nu mai scrieti tampenii! Am vazut cele mai aberante locatii trecute unde ar trebui sa fie orasul.
- Nu va mai dati fete crezand ca obtineti mai repede admin pe server!
- Folositi corect gramatica limbii romane cand postati! Nu sunteti pe msg...
- Bifati DA la: Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite. Riscati sa nu aflati ca aveti admin...
Cine nu se conformeaza va fi eliminat din forum. Nu-i o gluma!
Sus In jos
https://kappa.all-up.com

Completati corect datele la inregistrarea pe FORUM! Vreau in mod special orasul in care locuiti.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» VREAU !
» Vreau si eu imunitate
» Vreau si eu sa stiu...
» sunt mic si vreau sa fiu mare :P

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: Forum :: Regulament forum-
Mergi direct la: