| sunt mic si vreau sa fiu mare :P | |
|
+11secure has hriscu_vs Belzy pimp Release DarKStaR Shacalul Hassan b0o tzantzar 15 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
tzantzar Membru
Sex : Numarul mesajelor : 23 Varsta : 39 Localitatea : HoShiMin ParK Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Dum Iun 07, 2009 9:05 pm | |
| Numele care il utilizezi pe server: Tzantzar - Timpul care il petreci pe server:1 ,2 ore (seara ) si in weekend mai mult - Ce acces detii momentan: slot - De cat timp joci pe kappa: am multi ai decand joc dar cu pauze - De cat timp ai accesul anterior: de 2 luni de zile - Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul: vreau si eu comenzi PS : am lipsit 3 sapt de pe server pt k am zugravit iar pc meu era strans . a se lua in considerare si acest lucru pt k nu vreau sa va mint si sa va trag teapa | |
|
| |
b0o Membru
Sex : Numarul mesajelor : 41 Varsta : 42 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 04/04/2009
Foaie de personaj Player:
| |
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Lun Iun 08, 2009 11:08 pm | |
| | |
|
| |
tzantzar Membru
Sex : Numarul mesajelor : 23 Varsta : 39 Localitatea : HoShiMin ParK Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Joi Iun 11, 2009 8:09 pm | |
| | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Vin Iun 12, 2009 1:25 am | |
| | |
|
| |
DarKStaR Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 50 Varsta : 38 Localitatea : cartieru cu 3 litere Hobby/Distractii : play cs Data de inscriere : 26/12/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Sam Iun 13, 2009 12:21 am | |
| CONTRA ai mai multe mortaciuni decat fraguri | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Sam Iun 13, 2009 1:32 am | |
| - DarKStaR a scris:
- CONTRA
ai mai multe mortaciuni decat fraguri Esti intr-o mare eroare daca tu crezi ca upgradeurile se fac dupa skill...se tine cont de activitate si comportament in niciun caz de cate fraguri faci... | |
|
| |
DarKStaR Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 50 Varsta : 38 Localitatea : cartieru cu 3 litere Hobby/Distractii : play cs Data de inscriere : 26/12/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Sam Iun 13, 2009 6:26 am | |
| ReLease pe mine nu ma incanta sa l vad pe unu ca intra mereu pe server si e slab ,serveru kappa e unu care are pretentii sau cel putin a avut ...eu zic ca accesele trebuiesc date in functie de skill nu neaparat de activitate ! SLOT e perfect deocamdata | |
|
| |
tzantzar Membru
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Sam Iun 13, 2009 11:37 am | |
| oks ma frumos am inteles ce am de facut tc pls | |
|
| |
pimp Membru
Sex : Numarul mesajelor : 25 Varsta : 34 Localitatea : Bavaria Hobby/Distractii : Sex. Stare de spirit : Trist :( Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Sam Iun 13, 2009 11:49 am | |
| asta e o aberatie cu skillul, omul trebuie sa primeasca adminul(sau ce vrea el) in functie de ce este el capabil, asta va dati seama dupa comportamentul care il are pe server. Nu dupa skill, mai grav e ca cei cu skill sufera si de multe ori dau kickuri/slay/banuri aiurea doar ca sa arate ei ca sunt mai mari decat ceilalti ! | |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Dum Iun 14, 2009 4:05 pm | |
| contra nu team vazut pe serv si eu joc zi de zi | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Dum Iun 14, 2009 5:28 pm | |
| Tzantzar eu te stiu pe tine de pe un server, si te stiu de baiat bun.Multi admini de aici nu valoreaza nici 1 % din cat valorezi tu (in sensul de adminat).. Eu iti dau pro , dar daca tu nu ai activitate pe server nu ai sanse sa primesti upgrade. succes | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Lun Iun 15, 2009 3:59 pm | |
| | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Lun Iun 15, 2009 11:50 pm | |
| ba nu mai vorbiti voi aiurea va dati cu parerea de zici k sunteti ouneri ....conteaza si skill k nu poti sa fii slab k jucator si sa nu stii destul de bine jocul si sa ai admin k sa impui reguli jucatorilor kre sunt cu mult peste tine eventual sa le faci poze sau sa-i banezi direct doar pentru ca "ti-a dat hs perete" PS : CONTRA | |
|
| |
secure Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 108 Varsta : 37 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Mar Iun 16, 2009 8:55 pm | |
| | |
|
| |
tzantzar Membru
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Dum Iun 21, 2009 4:39 pm | |
| TC pls, am inteles ce am de facut revin peste 2 saptamanii sau cat o sa fii sa va vedeti pe server | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| |
| |
tzantzar Membru
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Dum Iun 21, 2009 9:24 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Mar Iun 23, 2009 8:57 pm | |
| | |
|
| |
tzantzar Membru
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Mier Iun 24, 2009 7:06 pm | |
| cristian am intrat si pe kappa, dar dadea erori si am mai ramas doar 3 vs3 .... cred ca e de la server. ma joc pe mai multe servere recunosc dar intru si pe kappa sa ma vada lumea. oricine se joaca pe mai multe server sau ma rog 99% . | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Mier Iun 24, 2009 8:08 pm | |
| - tzantzar a scris:
- cristian am intrat si pe kappa, dar dadea erori si am mai ramas doar 3 vs3 .... cred ca e de la server. ma joc pe mai multe servere recunosc dar intru si pe kappa sa ma vada lumea. oricine se joaca pe mai multe server sau ma rog 99% .
sa o crezi tu k 99% joaca p alte srv, sunt destui care joaca insa sunt si altii care joaca duar pe kappa | |
|
| |
tzantzar Membru
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Mier Iun 24, 2009 8:23 pm | |
| oks nu am zis ca totii joaca, dar si alti frecventeaza si alte server...asa se intampla in orice comunitate. nu poti sa joci doar pe un singur server... | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Mier Iun 24, 2009 8:40 pm | |
| - tzantzar a scris:
- oks nu am zis ca totii joaca, dar si alti frecventeaza si alte server...asa se intampla in orice comunitate. nu poti sa joci doar pe un singur server...
eu nu vreau sa ies in evidenta sau stiu eu altceva dar eu unu joc NUMAI PE KAPPA , k sa vz k poti sa joci duar p un singur srv in fn ,nu vreu sa intru in polemici atat am mai avut d adaugat , h.f | |
|
| |
piLu Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 113 Varsta : 34 Localitatea : Motru Hobby/Distractii : cs , lenevit Stare de spirit : plm Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Mier Iun 24, 2009 10:04 pm | |
| - pN0 a scris:
- tzantzar a scris:
- oks nu am zis ca totii joaca, dar si alti frecventeaza si alte server...asa se intampla in orice comunitate. nu poti sa joci doar pe un singur server...
eu nu vreau sa ies in evidenta sau stiu eu altceva dar eu unu joc NUMAI PE KAPPA , k sa vz k poti sa joci duar p un singur srv in fn ,nu vreu sa intru in polemici atat am mai avut d adaugat , h.f Me2 | |
|
| |
bleah Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 58 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : femei Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P Vin Iun 26, 2009 12:07 pm | |
| daca este slot rezervat cu imunitate e suficient | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sunt mic si vreau sa fiu mare :P | |
| |
|
| |
| sunt mic si vreau sa fiu mare :P | |
|