| Dovada ca nu sunt codat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ash^ New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Playzeek:::::D Stare de spirit : mi'e lene! Data de inscriere : 06/09/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Dovada ca nu sunt codat Vin Sept 07, 2012 7:53 pm | |
| demo cerut de iogy: h t t p : / / w w w. g i r l s h a r e . r o / 7 2 8 1 7 6 . 9 jucator: Ash^ sterge-ti si voi spatile ca nu ma lasa sa pun din cauza ca: Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile de la inscriere. Va rugam sa contactati un administrator pentru mai multe informatii. | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: Dovada ca nu sunt codat Vin Sept 07, 2012 10:17 pm | |
| mie lunku' ala imi face down la justin timberlake - what goes around..... | |
|
| |
magnum44 Membru exclus din comunitate
Sex : Numarul mesajelor : 52 Varsta : 37 Localitatea : Colentina Bucuresti Hobby/Distractii : altele Stare de spirit : "si se face mica" Data de inscriere : 03/08/2012
| Subiect: Re: Dovada ca nu sunt codat Sam Sept 08, 2012 3:52 am | |
| Ba tu crezi ca noi suntem casa de discuri sau sv de torent de ne dai muzica ?! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Dovada ca nu sunt codat Sam Sept 08, 2012 8:45 am | |
| - Ash^ a scris:
- demo cerut de iogy: h t t p : / / w w w. g i r l s h a r e . r o / 7 2 8 1 7 6 . 9
jucator: Ash^ sterge-ti si voi spatile ca nu ma lasa sa pun din cauza ca: Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile de la inscriere. Va rugam sa contactati un administrator pentru mai multe informatii. Faci misto de noi? http://www.girlshare.ro/728176.9 | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Dovada ca nu sunt codat Sam Sept 08, 2012 9:37 am | |
| Site-ul girlshare are un "bug", orice incerci sa uploadezi iti apare la final o melodie. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Dovada ca nu sunt codat Sam Sept 08, 2012 6:26 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- Site-ul girlshare are un "bug", orice incerci sa uploadezi iti apare la final o melodie.
Sa puna pozele pe alt site daca acolo nu se descurca.... | |
|
| |
Ash^ New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Playzeek:::::D Stare de spirit : mi'e lene! Data de inscriere : 06/09/2012
| Subiect: Re: Dovada ca nu sunt codat Dum Sept 09, 2012 1:06 pm | |
| h t t p ://ww w.2shared.com/file/qrMpyPHv/ashspawn.html Asta e linku cu demo'u..nu merge girlshare e buguit
sterge-ti spatile ca nu ma lasa sa pun link'u:) | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Dovada ca nu sunt codat Lun Sept 10, 2012 8:30 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dovada ca nu sunt codat | |
| |
|
| |
| Dovada ca nu sunt codat | |
|