| Vreau si eu imunitate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
DedeL New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 43 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : CS ocazional Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Vreau si eu imunitate Joi Dec 25, 2008 12:26 pm | |
| Azi pe la 13:15 am luat ban pe server, poate reusim pe viitor sa evitam astfel de ......... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Vreau si eu imunitate Joi Dec 25, 2008 4:03 pm | |
| - DedeL a scris:
- Azi pe la 13:15 am luat ban pe server, poate reusim pe viitor sa evitam astfel de .........
Intri atat de rar incat nu te mai cunoste lumea... Pe individ il gasesc eu dar ce ai facut? | |
|
| |
DedeL New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 43 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : CS ocazional Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Vreau si eu imunitate Vin Dec 26, 2008 8:33 am | |
| Absolut nimic. Nu am scos nici un cuvat, plecam la moarte sigura in primnele randuri, jucam putin mai haotic ca sa mor, ca avea unul in echipa care le "stia" prea bine si vroiam sa vad daca e ceva suspect. Inafara ca jucam cam prost absolut nimic, nu am scos un cuvant.
Dehh joaca si lumea cum poate la mine e primul "concediu" pe anul asta, daca pot sa-l numesc asa. | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Vreau si eu imunitate Vin Dec 26, 2008 4:05 pm | |
| - DedeL a scris:
- Absolut nimic.
Nu am scos nici un cuvat, plecam la moarte sigura in primnele randuri, jucam putin mai haotic ca sa mor, ca avea unul in echipa care le "stia" prea bine si vroiam sa vad daca e ceva suspect. Inafara ca jucam cam prost absolut nimic, nu am scos un cuvant.
Dehh joaca si lumea cum poate la mine e primul "concediu" pe anul asta, daca pot sa-l numesc asa. ) cum ma sa te baneze ) | |
|
| |
DedeL New Member
| Subiect: Re: Vreau si eu imunitate Lun Dec 29, 2008 3:27 pm | |
| Asa de control.
Nici nu scria cine ...... numai Bleah avea asa glume cu mine .... | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: LOL Mar Dec 30, 2008 11:18 pm | |
| - DedeL a scris:
- Asa de control.
Nici nu scria cine ...... numai Bleah avea asa glume cu mine .... Bleah era la Focsani !!! in 25 nu cred ca juca de acolo de la soacrasa CS! | |
|
| |
DedeL New Member
| Subiect: Re: Vreau si eu imunitate Lun Ian 05, 2009 10:15 am | |
| A scapat si de data asta ......
Asta tot timpul are un alibi ..... iar daca garanteaza Shaca, e klarr.
Oricum cred ca cineva a uitat imunitatea scoasa, eu jucam haotic pt ca vb la mobil ...in consecinta am luat ban.
Asta e, se mai intampla si la case mai mari .... nu mor eu din atat.
Sa fim noi sanatosi in noul an, asa ca o sa inchid aceasta poveste. | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Vreau si eu imunitate Mar Ian 13, 2009 3:00 pm | |
| - DedeL a scris:
- A scapat si de data asta ......
Asta tot timpul are un alibi ..... iar daca garanteaza Shaca, e klarr.
Oricum cred ca cineva a uitat imunitatea scoasa, eu jucam haotic pt ca vb la mobil ...in consecinta am luat ban.
Asta e, se mai intampla si la case mai mari .... nu mor eu din atat.
Sa fim noi sanatosi in noul an, asa ca o sa inchid aceasta poveste. Da sa stii ca sunt curios cine ti-a dat ban!!! Iar Cristian ar putea sa vada asta si sa ne spuna si noua, dar ma rog prea mult timp a trecut..... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vreau si eu imunitate | |
| |
|
| |
| Vreau si eu imunitate | |
|