riflez0r Membru
Sex : Numarul mesajelor : 14 Varsta : 34 Localitatea : Ilfov / Snagov Hobby/Distractii : Student / Fac. de drept. Stare de spirit : The World Is Yours! Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Cerere admin. Vin Ian 02, 2009 11:37 am | |
| Sal all ... Doresc sa-mi recapat adminul care l-am avut acum ceva timp. Nu stiu din ce cauza n-am mai avut. Probleme care ma invinuiau nu s-au gasit , asa ca nush dc. mi s-a sters acest admin. Multumesc anticipat. | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin. Vin Ian 02, 2009 12:03 pm | |
| - riflez0r a scris:
- Sal all ... Doresc sa-mi recapat adminul care l-am avut acum ceva timp. Nu stiu din ce cauza n-am mai avut. Probleme care ma invinuiau nu s-au gasit , asa ca nush dc. mi s-a sters acest admin. Multumesc anticipat.
Lipsa activitate! Sa vedem ce zice lumea si... | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: saltare Vin Ian 02, 2009 1:48 pm | |
| Nu prea t vad py server...... online time : 02:18:18.............. |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin. Sam Ian 03, 2009 1:23 am | |
| - riflez0r a scris:
- Sal all ... Doresc sa-mi recapat adminul care l-am avut acum ceva timp. Nu stiu din ce cauza n-am mai avut. Probleme care ma invinuiau nu s-au gasit , asa ca nush dc. mi s-a sters acest admin. Multumesc anticipat.
mai joaca si o sa iti recape-ti accesu.. | |
|
riflez0r Membru
Sex : Numarul mesajelor : 14 Varsta : 34 Localitatea : Ilfov / Snagov Hobby/Distractii : Student / Fac. de drept. Stare de spirit : The World Is Yours! Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Re: Cerere admin. Sam Ian 03, 2009 9:29 am | |
| Ok ... Am inteles ... Motivul pt. care nu am intrat sa joc foarte mult este ca ... se sufera , se jigneste si nu-mi place sa fiu partas la asa ceva. Unde am avut admin , nu am stat sa ma injur cu lumea , nu am jignit si nu am bagat lumea in seama sa se creeze motive de cearta , etc. Am sa joc in continuare. Multumesc anticipat. | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin. Sam Ian 03, 2009 9:33 am | |
| - riflez0r a scris:
- Ok ... Am inteles ... Motivul pt. care nu am intrat sa joc foarte mult este ca ... se sufera , se jigneste si nu-mi place sa fiu partas la asa ceva. Unde am avut admin , nu am stat sa ma injur cu lumea , nu am jignit si nu am bagat lumea in seama sa se creeze motive de cearta , etc. Am sa joc in continuare. Multumesc anticipat.
Unde crezi ca ai sa gasesti tu un server in care sa nu se injure sau sa nu iei un kick de la un copil care are si el un helper sa poata schimba o harta? Nu gasesti! Trimite-mi pass in privat si joaca... Dupa cum observi, baietii sunt cu ochii pe tine! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin. | |
| |
|