| cerere admin | |
|
+10YoYo Kenox Belzy XozzE sevrajjj hriscu_vs jack akles Hassan SoArE 14 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
SoArE Membru
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 33 Localitatea : Focsani Hobby/Distractii : Fotbal , CS , WOW Stare de spirit : ok Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: cerere admin Sam Mar 07, 2009 2:13 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: eustakE \SoArE \svA Cand ai jucat prima data pe server: cu mult timp in urma akm vreo 4 ani cand abia gaseai liber dupa 5 minute Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 4-5 ore pe zi Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: ca sa intru si eu in comunitatea de admini a serverului si sa ajut cum pot serverul | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 07, 2009 2:33 pm | |
| - SoArE-svA a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: eustakE \SoArE \svA
Cand ai jucat prima data pe server: cu mult timp in urma akm vreo 4 ani cand abia gaseai liber dupa 5 minute Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 4-5 ore pe zi Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: ca sa intru si eu in comunitatea de admini a serverului si sa ajut cum pot serverul pro | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 07, 2009 2:42 pm | |
| Am verificat staturile si ai doar 10 ore.Eu nu te-am vazut niciodata pe server. Daca joci de 4-5 ani pe server poate te stiu cei mai vechi si o sa iti dea ei pro. De la mine,fara suparare,CONTRA. Mai joaca pentru ca nu se verifica cele 4-5 ore pe zi,pe care afirmi tu ca te joci. | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 07, 2009 4:34 pm | |
| - akles a scris:
- Am verificat staturile si ai doar 10 ore.Eu nu te-am vazut niciodata pe server.
Daca joci de 4-5 ani pe server poate te stiu cei mai vechi si o sa iti dea ei pro. De la mine,fara suparare,CONTRA. Mai joaca pentru ca nu se verifica cele 4-5 ore pe zi,pe care afirmi tu ca te joci. idem...akles rulz!!! it's ok to be gay!!! | |
|
| |
SoArE Membru
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 33 Localitatea : Focsani Hobby/Distractii : Fotbal , CS , WOW Stare de spirit : ok Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 07, 2009 4:53 pm | |
| - akles a scris:
- Am verificat staturile si ai doar 10 ore.Eu nu te-am vazut niciodata pe server.
Daca joci de 4-5 ani pe server poate te stiu cei mai vechi si o sa iti dea ei pro. De la mine,fara suparare,CONTRA. Mai joaca pentru ca nu se verifica cele 4-5 ore pe zi,pe care afirmi tu ca te joci. uite te uiti in fiecare zi la mine sa vezi cat ma joc dak vrei iti dau si id`u de steam sa vezi ca majoritatea tp care joc cs ma joc pe kappa dar asta ramane akm la decizia ta | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 07, 2009 4:56 pm | |
| - SoArE-svA a scris:
- akles a scris:
Daca joci de 4-5 ani pe server poate te stiu cei mai vechi si o sa iti dea ei pro. De la mine,fara suparare,CONTRA. Mai joaca pentru ca nu se verifica cele 4-5 ore pe zi,pe care afirmi tu ca te joci.
uite te uiti in fiecare zi la mine sa vezi cat ma joc dak vrei iti dau si id`u de steam sa vezi ca majoritatea tp care joc cs ma joc pe kappa dar asta ramane akm la decizia ta uite aici niste statistici despre tine Online Time 10:01:06 Last Seen 2009-03-06 18:47:50 First Seen 2008-10-12 20:39:23 uite si link pt verificare ca sa vezi ca nu stai asa bine : https://games.kappa.ro/player.php?id=5571 | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 07, 2009 5:34 pm | |
| | |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 07, 2009 6:24 pm | |
| CONTRA revino peste 2-3 saptamani | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 07, 2009 10:21 pm | |
| - jack a scris:
- SoArE-svA a scris:
- akles a scris:
Daca joci de 4-5 ani pe server poate te stiu cei mai vechi si o sa iti dea ei pro. De la mine,fara suparare,CONTRA. Mai joaca pentru ca nu se verifica cele 4-5 ore pe zi,pe care afirmi tu ca te joci.
uite te uiti in fiecare zi la mine sa vezi cat ma joc dak vrei iti dau si id`u de steam sa vezi ca majoritatea tp care joc cs ma joc pe kappa dar asta ramane akm la decizia ta uite aici niste statistici despre tine
Online Time 10:01:06
Last Seen 2009-03-06 18:47:50
First Seen 2008-10-12 20:39:23
uite si link pt verificare ca sa vezi ca nu stai asa bine : https://games.kappa.ro/player.php?id=5571 Despre asta spuneam Soare!Mai joaca si o sa primesti! | |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: cerere admin Dum Mar 08, 2009 11:35 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere admin Dum Mar 08, 2009 2:05 pm | |
| |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: cerere admin Dum Mar 08, 2009 6:58 pm | |
| nici eu nu team vazut pe serv niciodata si joc zilnic
deci contra momentan revino peste ceva timp | |
|
| |
SoArE Membru
| Subiect: Re: cerere admin Dum Mar 08, 2009 10:48 pm | |
| - akles a scris:
- jack a scris:
- SoArE-svA a scris:
- akles a scris:
uite te uiti in fiecare zi la mine sa vezi cat ma joc dak vrei iti dau si id`u de steam sa vezi ca majoritatea tp care joc cs ma joc pe kappa dar asta ramane akm la decizia ta uite aici niste statistici despre tine
Online Time 10:01:06
Last Seen 2009-03-06 18:47:50
First Seen 2008-10-12 20:39:23
uite si link pt verificare ca sa vezi ca nu stai asa bine : https://games.kappa.ro/player.php?id=5571 Despre asta spuneam Soare!Mai joaca si o sa primesti! uite am jucat ieri si astazi ogramada statusu poate sa confirme ieri aveam 10 ore astazi am 17 ore si asa voi juca in fiecare zi dar asta depinde de voi dak imi acordati increderea ms anticipat | |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: cerere admin Dum Mar 08, 2009 11:36 pm | |
| Mai sa fie baiatu' e hotarat!Arata ca vrea cu adevarat..Pro | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Mar 09, 2009 1:10 am | |
| Hai PRO..sa nu zici ca sunt baiat rau! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere admin Lun Mar 09, 2009 2:17 am | |
| Hai fie cu am zis akles my man Pro ca vad ca esti hotarat. Dar sa nu slabesti curelele ca ramai fara el.... |
|
| |
SoArE Membru
| Subiect: Re: cerere admin Lun Mar 09, 2009 2:28 am | |
| akm ramane ca si Cristian sa isi zica parerea | |
|
| |
jack Moderator
| Subiect: Re: cerere admin Lun Mar 09, 2009 8:59 am | |
| revin cu un pro ... chiar a avut activitate weekendu asta | |
|
| |
YoYo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs dota Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: hmm Lun Mar 09, 2009 10:57 am | |
| Pro .. dar ramane de vazut pe viitor cat de activ esti | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Mar 09, 2009 1:08 pm | |
| pro | |
|
| |
SoArE Membru
| Subiect: Re: cerere admin Lun Mar 09, 2009 5:34 pm | |
| asteptam raspunsul de la domnul Cristian | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Mar 09, 2009 8:17 pm | |
| | |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Mar Mar 10, 2009 11:32 am | |
| Cand am zis contra revino peste 2-3 sapt mam referit sa joci sa te cunoastem nu sa strangi ore. Orele sunt ca sa confirme prezenta pe sv [sa vedem cum te comporti cum vb daca meriti acesu cerut etc] Iti dau un sfat joaca sa te vedem respecta lumea si nu cauta anturaj cu "admini" se sufera mult pe sv ... poate o sa va reveti uni dintre voi - e doar un jeg de joc la ce sa suferim si sa ne facem nervi... mare respect am pt uni admini hf | |
|
| |
SoArE Membru
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 14, 2009 2:24 pm | |
| - sevrajjj a scris:
- Cand am zis contra revino peste 2-3 sapt mam referit sa joci sa te cunoastem nu sa strangi ore. Orele sunt ca sa confirme prezenta pe sv [sa vedem cum te comporti cum vb daca meriti acesu cerut etc] Iti dau un sfat joaca sa te vedem respecta lumea si nu cauta anturaj cu "admini" se sufera mult pe sv ... poate o sa va reveti uni dintre voi - e doar un jeg de joc la ce sa suferim si sa ne facem nervi... mare respect am pt uni admini hf
da ai dreptate am cam grabit situatia ca sa zic asa dar mam straduit mult si ma stradui in continuare ca sa obtin acel acces si din cate vad majoritatea baietilor au dat pro dar Cristian are ultimu cuvant si de aceea vreau ca si el sa isi exprime parerea chiar dak ii pro sau contra | |
|
| |
dRaKa Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 32 Localitatea : Hunedoara Hobby/Distractii : Cs Footbal etc Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 14, 2009 2:50 pm | |
| daca nisi pe asta nu lati vazut pe server..... UN MARE PRO | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere admin | |
| |
|
| |
| cerere admin | |
|