SoArE Membru
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 33 Localitatea : Focsani Hobby/Distractii : Fotbal , CS , WOW Stare de spirit : ok Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: cerere admin Lun Mar 16, 2009 9:09 pm | |
| - dRaKa a scris:
- daca nisi pe asta nu lati vazut pe server..... UN MARE PRO
da nu dRaka ca nu mau vazut baieti dar este decizia lui Cristian , iar Cristian nu raspunde sau nu doreste sa raspunda | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Mier Mar 18, 2009 11:33 am | |
| - SoArE-svA a scris:
- asteptam raspunsul de la domnul Cristian
Fa-i un slot sau un helper...Cristi. | |
|
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere admin Mier Mar 18, 2009 4:02 pm | |
| - Hassan a scris:
- SoArE-svA a scris:
- asteptam raspunsul de la domnul Cristian
Fa-i un slot sau un helper...Cristi. Recomand helper ca il gasesc pe server pe la 3-4 dimineata... Atunci helper. Cristi... | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Sam Mar 21, 2009 7:20 pm | |
| - SoArE-svA a scris:
- sevrajjj a scris:
- Cand am zis contra revino peste 2-3 sapt mam referit sa joci sa te cunoastem nu sa strangi ore. Orele sunt ca sa confirme prezenta pe sv [sa vedem cum te comporti cum vb daca meriti acesu cerut etc] Iti dau un sfat joaca sa te vedem respecta lumea si nu cauta anturaj cu "admini" se sufera mult pe sv ... poate o sa va reveti uni dintre voi - e doar un jeg de joc la ce sa suferim si sa ne facem nervi... mare respect am pt uni admini hf
da ai dreptate am cam grabit situatia ca sa zic asa dar mam straduit mult si ma stradui in continuare ca sa obtin acel acces si din cate vad majoritatea baietilor au dat pro dar Cristian are ultimu cuvant si de aceea vreau ca si el sa isi exprime parerea chiar dak ii pro sau contra Trimite-mi pass in privat sa-ti fac un slot... | |
|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: cerere admin Joi Mar 26, 2009 1:09 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere admin | |
| |
|