| Cerere admin | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
alexutza Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 62 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : CS, muzica, filme Stare de spirit : Always Smiling :) Data de inscriere : 11/03/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Cerere admin Mar Mar 13, 2012 4:55 pm | |
| -Nume utilizat pe server: Alexutza -prima data am jucat pe server: acum cateva luni -timpul petrecut pe server: Aproape zilnic, 2-3 ore pe zi, insa sunt zile in care joc mai mult, si deasemenea zile in care joc mai putin. -motivul pt care doresc admin: Sincer, eu imi doresc sa pot schimba harta, atunci cand, de exemplu, suntem doar 2 playeri pe o harta prea mare si nu e niciun admin.
P.S: Ai idee cumva de ce nu ma gasesc pe GameTracker, fiindca de jucat pe server joc, asta o pot confirma mai multi jucatori. | |
|
| |
Tzetze Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 207 Varsta : 38 Localitatea : . Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc Data de inscriere : 05/02/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Mar Mar 13, 2012 6:09 pm | |
| simpatico ! | |
|
| |
damnatu Membru
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 33 Localitatea : - Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Mar Mar 13, 2012 6:50 pm | |
| | |
|
| |
alexutza Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 62 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : CS, muzica, filme Stare de spirit : Always Smiling :) Data de inscriere : 11/03/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Mar Mar 13, 2012 8:42 pm | |
| Aha..ok damnatu, mersi frumos de raspuns, m'am uitat si eu si ai dreptate, se adauga acolo timpul jucat de mine | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Mar Mar 13, 2012 9:16 pm | |
| | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Mar Mar 13, 2012 9:36 pm | |
| De cand dati voi pro aici? Aveti god sau mod cu rcon cumva? Va dati cu parerea si atat, Cristian ii face acces daca considera el ca e cazul sa ii faca nu mai intindeti coarda cu pro-uri aka Calarasi. | |
|
| |
Tzetze Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 207 Varsta : 38 Localitatea : . Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc Data de inscriere : 05/02/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Mar Mar 13, 2012 11:37 pm | |
| CERETI-I VOIE LUI CA E IMPARAT PE FORUM SAU SERVER, ZICI CA ARE CEL PUTIN VREO 5-6 CASE DE AMANET SI VREO 2 FERRARI ASA MACHO SE VEDE PE AICI. DE ASTA SE JAOCA PE SERVER 2 CU 3, 3 CU 4...DATORITA ASTORA. ASTA SE DA CA ARE 31 DE ANI. LA VARSTA LUI DACA FACE PE SEFUL PE AICI SAU PE SERVER CU COPII PE AICI E CLAR CE PERSOANA DE VIITOR ESTE... ASTA IN CAZUL IN CARE E REALA VARSTA, CEEA CE NU PREA CRED. IAR DACA ESTE CU ATAT MAI RAU... STITI SI VOI DOAR CATE RECLAMATII SUNT IMPOTRIVA LUI PE TOT FORUMUL. DAR AI CANTA IN CAORNE CINEVA SI NU STIU PE CE MOTIV. PROBABIL PANA V-A RAMANE SERVERUL DEFINITIV 0-0 SAU FORUMUL. blonda ALEGERE A FACUT ACELA CARE IA DAT GOD SAU VOIE SA SA FACA EL PE SEFUL LA FIECARE POSTARE AL ORICARUI PLAYER AICI PE FORUM. PRIETENE NU STII CARE E DIN PLOIESTI SI CARE TE CUNOASTE SAU DE CINE DAI SI NICI NU M-AS GANDII CE AI PUTEA PATII, SINCER ITI SPUN. AS PUTEA CHIAR PROMITE CA NU VEI IESII BINE DELOC. | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Mier Mar 14, 2012 9:12 am | |
| Inca o dovada ca esti redus mintal, in loc sa taci macar pana te vezi cu sacii in caruta preferi sa faci pe cocosul. Ala care mi-a dat god e tot ala care te ignora si o face cu un scop, nu-i plac cocalarii, asta este si motivul pentru care ti-a sters accesul pe care l-ai avut pentru scurta perioada pe kappa. Dai in continuare cu amenintari ieftine, din pacate pentru tine nici la asta nu te pricepi........ | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Mier Mar 14, 2012 9:25 am | |
| - IoGy a scris:
- PRO
bn ghizmo, n-am stiut. | |
|
| |
Tzetze Activ member
| Subiect: Re: Cerere admin Mier Mar 14, 2012 10:41 am | |
| mi se rupe... o fi si vreun server... ) vrea sa imi dea bine, nu tot bine. eu am itnrebat doar. dar ala de care zici ca se face ca ploua inseaman ca e lash ca nu raspunde. nu zice ori da ori ba. asta ma intereseaza doar. nimic altceva. sunt servere destule. iar cocalar esti tu cu familia ta. sa vezi ce cocalar sunt daca ne vom vedea vreodata. tine minte ca eu nu sunt copii aia dupa server care ai sperii tu si ei vin cu scuze la tine. | |
|
| |
Tzetze Activ member
| Subiect: Re: Cerere admin Mier Mar 14, 2012 10:43 am | |
| iar cel de care zici tu nu vede forumul ca e plin de reclamatii impotriva ta...vede doar ce-i convine. oameni ieftini. | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: Cerere admin Mier Mar 14, 2012 2:34 pm | |
| Iti doresc mult succes pe laleagane, ala este nivelul tau, acolo poti sa faci "cariera" si cu asta am incetat orice forma de dialog cu gibonii de teapa ta. | |
|
| |
Tzetze Activ member
| Subiect: Re: Cerere admin Mier Mar 14, 2012 2:38 pm | |
| si eu iti doresc multa bafta catre cimitir ! sa dea domnu! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Joi Mar 15, 2012 2:25 pm | |
| - alexutza a scris:
- -Nume utilizat pe server: Alexutza
-prima data am jucat pe server: acum cateva luni -timpul petrecut pe server: Aproape zilnic, 2-3 ore pe zi, insa sunt zile in care joc mai mult, si deasemenea zile in care joc mai putin. -motivul pt care doresc admin: Sincer, eu imi doresc sa pot schimba harta, atunci cand, de exemplu, suntem doar 2 playeri pe o harta prea mare si nu e niciun admin.
P.S: Ai idee cumva de ce nu ma gasesc pe GameTracker, fiindca de jucat pe server joc, asta o pot confirma mai multi jucatori. Trimite-mi in privat pass sa-ti pot face un administrator. Ai nevie de comenzi sa schimbi harti... | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Lun Mar 19, 2012 9:25 pm | |
| PRO Cristiane P.S : Numai o da-ti in off topic pe forum..aveti messenger irc, facebook etc De mai vad balarii...va ard
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin | |
| |
|
| |
| Cerere admin | |
|