| Cerere admin by ZeT | |
|
+6IoGy alexutza ASTANA TrenuletuCuBani Hassan ZeT 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
ZeT bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 28 Localitatea : Seini Hobby/Distractii : Bodybuilding Data de inscriere : 30/10/2012
| Subiect: Cerere admin by ZeT Mier Oct 31, 2012 1:07 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro :ZeT -Cand ai jucat prima data pe server : De o luna si ceva am intrat prima data -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro :Depinde cat stau la pc nu mai joc pe alt server cate 3-4 ore... -Motivul pentru care doresti admin:Sa reduc numarul de codati si sa le inchid gura celor care vorbesc ca pe stadion... | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Mier Oct 31, 2012 1:14 pm | |
| PRO de la mine, sa vedem si de la restu... | |
|
| |
TrenuletuCuBani Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 43 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Colentina Hobby/Distractii : nimic Data de inscriere : 29/01/2012
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Mier Oct 31, 2012 1:18 pm | |
| | |
|
| |
ZeT bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 28 Localitatea : Seini Hobby/Distractii : Bodybuilding Data de inscriere : 30/10/2012
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Mier Oct 31, 2012 1:18 pm | |
| de acum incolo o sa intru mai des k am timp | |
|
| |
ASTANA Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 33 Localitatea : Galati Hobby/Distractii : Cicloturism Data de inscriere : 08/06/2012
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Mier Oct 31, 2012 5:17 pm | |
| Habar n-ai jocul , am jucat azi cu tine esti aneu comenzile le stii? | |
|
| |
alexutza Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 62 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : CS, muzica, filme Stare de spirit : Always Smiling :) Data de inscriere : 11/03/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Mier Oct 31, 2012 5:25 pm | |
| | |
|
| |
ZeT bot
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Mier Oct 31, 2012 6:13 pm | |
| - ASTANA a scris:
- Habar n-ai jocul , am jucat azi cu tine esti aneu comenzile le stii?
Normal am mai fost admin si mai demult revin dupa o pauza de un an si ceva ... joc cs de la 12 ani,dar cu intreruperi. Sunt ink amortit dupa pauza | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Mier Oct 31, 2012 6:15 pm | |
| | |
|
| |
NiNeL Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 91 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 14/09/2012
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Mier Oct 31, 2012 8:48 pm | |
| - ZeT a scris:
- ASTANA a scris:
- Habar n-ai jocul , am jucat azi cu tine esti aneu comenzile le stii?
Normal am mai fost admin si mai demult revin dupa o pauza de un an si ceva ... joc cs de la 12 ani,dar cu intreruperi. Sunt ink amortit dupa pauza Esti low pt kappa...crede-ma | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Mier Oct 31, 2012 9:20 pm | |
| - NiNeL a scris:
- Esti low pt kappa...crede-ma
Tu in ce calitate vorbesti? Ai impresia ca mai nou accesele pe kappa se dau daca esti high sau low? Sunt convins ca in anul de gratie 2002, cand rula pe kappa versiunea 1.5 tu jucai pe acest sv, la venerabila varsta de 12 anisori pe care o posedai atunci. Asa cum tu ai primit acces pe 3 ore si 5 minciuni, de ce nu ar primii si altii? Intre noi fie vorba la skillul de care dai dovada acum, in urma cu 7 ani nici macar un slot nu ai fi obtinut pe batranul games.kappa.ro, in afara de faptul ca ai fi luat ban in primele 2 minute. Asa ca sa te abtii de la alte comentarii doar de dragul de a posta! @referitor la zet, un slot nu face "rau" la nimeni. | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Joi Noi 01, 2012 10:22 am | |
| pro la slot
ninel termina cu comentariile peste tot. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Joi Noi 01, 2012 5:43 pm | |
| Trimite-mi PM cu user si pass. | |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Sam Noi 03, 2012 3:12 pm | |
| Pro slot | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT Sam Noi 03, 2012 10:52 pm | |
| s-a vb cu hassan. probabil ca s-a rezolvat. topic locked ps : hasane, mai inchide si tu din topic-uri dupa ce esti gata cu ele ca te sparg la nasuc | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin by ZeT | |
| |
|
| |
| Cerere admin by ZeT | |
|