| Cerere admin | |
|
+6IoGy alexutza Hassan d0bErMaN oO ASTANA 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
ASTANA Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 33 Localitatea : Galati Hobby/Distractii : Cicloturism Data de inscriere : 08/06/2012
| Subiect: Cerere admin Vin Iun 08, 2012 11:11 am | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : astana -Cand ai jucat prima data pe server : cand era domeniul .ro -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : mai mult seara cand intra mai multi -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : Server bun , din punct de vedere a legendei cu admini capabili si prietenosi. | |
|
| |
oO Membru
Sex : Numarul mesajelor : 31 Varsta : 35 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : whateveeer Data de inscriere : 03/01/2011
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Iun 08, 2012 11:18 am | |
| | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Iun 08, 2012 12:03 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Iun 08, 2012 12:15 pm | |
| | |
|
| |
alexutza Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 62 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : CS, muzica, filme Stare de spirit : Always Smiling :) Data de inscriere : 11/03/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Iun 08, 2012 4:24 pm | |
| | |
|
| |
ASTANA Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 33 Localitatea : Galati Hobby/Distractii : Cicloturism Data de inscriere : 08/06/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Iun 08, 2012 9:10 pm | |
| Va multumesc frumos ne vedem la joaca }{ | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Iun 08, 2012 9:25 pm | |
| | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Iun 08, 2012 11:53 pm | |
| credeam ca am postat, ma bucur ca n-am facut si am vb si eu in stanga si in dreapta. PT TINE RASPUNSUL MEU ESTE NU. PE MOTIV DE BAN PTR WALL PE STEAM ID : STEAM_0:0:19240117 pe serverul PGL | |
|
| |
ASTANA Membru
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Iun 09, 2012 8:05 am | |
| Cred ca ma confunzi.Steamid meu este STEAM_0:0:28660203 si pe pgl nu am ban | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Iun 09, 2012 8:42 am | |
| - ASTANA a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : astana
-Cand ai jucat prima data pe server : cand era domeniul .ro -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : mai mult seara cand intra mai multi -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : Server bun , din punct de vedere a legendei cu admini capabili si prietenosi. M-ai omorat la faza cu "admini capabili si prietenosi"! Din pacate nu prea sunt... Am sa-ti fac un acces sa poti schimba hartile. Trimite-mi un pass in privat... | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Iun 09, 2012 1:55 pm | |
| Pensionare adica ce vrei sa spui ca noi nu suntem capabili de ceva si prietenosi ? Eu unu sunt )) ))
Ultima editare efectuata de catre Hassan in Sam Iun 09, 2012 2:21 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
alexutza Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 62 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : CS, muzica, filme Stare de spirit : Always Smiling :) Data de inscriere : 11/03/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Iun 09, 2012 2:11 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Iun 09, 2012 2:19 pm | |
| Chiar cel mai prietenos daca vrei sa imi ceri prietenia fa o cerere ...si o sa mai ma gandesc daca iti aprob sau nu ) | |
|
| |
alexutza Moderator
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Iun 09, 2012 2:24 pm | |
| - Hassan a scris:
- Chiar cel mai prietenos daca vrei sa imi ceri prietenia fa o cerere ...si o sa mai ma gandesc daca iti aprob sau nu )
Te-ai rugat 2 luni de mine sa te bag in seama si acum sa fac cerere de prietenie? =)) Oricum ne-am imprietenit cam mult . Hai ca o dam in off topic si pentru asta avem YM, ne auzim acolo | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Iun 09, 2012 2:26 pm | |
| ON : Inca nu iti semnez cererea ... OFF: ne auzim... ) | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Iun 09, 2012 4:42 pm | |
| cum zici tu... btw poti cauta pe google.. ai ban pe ambele conturi de steam prezentate. si btw eu nu stiu ce legende ai auzit tu despre kappa... dar pe vechiul games.kappa.ro, daca ziceai salut aveai ban ! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Iun 09, 2012 7:51 pm | |
| - Cristian a scris:
- ASTANA a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : astana
-Cand ai jucat prima data pe server : cand era domeniul .ro -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : mai mult seara cand intra mai multi -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : Server bun , din punct de vedere a legendei cu admini capabili si prietenosi. M-ai omorat la faza cu "admini capabili si prietenosi"! Din pacate nu prea sunt... Am sa-ti fac un acces sa poti schimba hartile. Trimite-mi un pass in privat... Se pare ca sunt probleme si cred ca e cazul sa amanam treaba cu adminul. Joaca sa convingi ca s-a inselat GsT si mai vedem noi... | |
|
| |
ASTANA Membru
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Iun 09, 2012 10:22 pm | |
| Bine cristian, ti-am zis ca steamid meu e altul, pe pgl intru foarte rar din 2 motive. 1. Muncesc, 2. Serverul e mai mereu 22/22 , pe gst nici macar nu-l cunosc , de cand ma joc intens pe kappa l-am vazut de 3-4 ori pe server , nu ma cunoaste ca sa-mi zica ca-s codat , chiar de la inceput au stat multi admini pe mine si vad ca nu am primit ban pe kappa pana acum , asta inseamna ca eu am wall si adminii tai sunt incapabili? NU! Au vazut ca joc curat de asta am primit PRO de la majoritatea. Multumesc lui gst ca confunda lumea( fara sa il jignesc , ca ma trezesc cu ban si iar nu-i bine).
@gst: Steamid al meu nu l-am cumparat de pe site, l-am luat de la cineva cu 20lei acum 1 an si ceva, acuzele pe care le aduci tu nu le iau in considerare, si pana la urma te intereseaza pe tine ca "am jucat eu cu wall pe pgl" cum zici tu? pe kappa nu a-pti stat pe mine? | |
|
| |
gst Moderator
| Subiect: Re: Cerere admin Dum Iun 10, 2012 9:19 am | |
| daca joci curat eu unu nu am nici un fel de problema sa ai admin. eu nu te-am facut codat , am zis ca ai steamid banat pe motiv de wall, ca l-ai cumparat de la cineva care juca cu asa ceva.... spaga ta, tu trb sa demonstrezi contrariul. steamid nu se cumpara, se cumpara doar licentele ptr jocuri. te-am vazut cum joci, daca era o prb cu modul tau de joc... ne vedeam la alta sectiune, nu aici. | |
|
| |
ASTANA Membru
| Subiect: Re: Cerere admin Dum Iun 10, 2012 9:29 pm | |
| Incepem sa avem o problema? te rog frumos ,d e acum cand ma joc pe sv cu tine zi-mi sa-ti fac demo.. si ce are stilul meu? fiecare jucam diferit | |
|
| |
gst Moderator
| Subiect: Re: Cerere admin Dum Iun 10, 2012 10:25 pm | |
| din tot ce am zis eu... tu ai inteles doar ce ai vrut. 1. eu nu te-am facut codat, am verificat steamid-urile tale si am vazut ca au fost banate pe respectivul server. 2. ai zis ca l-ai cumparat asa.. asta e... na ce sa zic... baiat bun ala de l-a vandut 3. am zis ca daca jucai CODAT cu mine pe server nu ne mai vedeam la sectiunea de admine ci la sectiunea de BAN 4. nu ma intereseaza sa-mi faci mie personal demo. intra joaca si lumea o sa te vada stai linistit. daca vei parea suspect voi afla si eu si restul persoanelor, la fel si daca joci curat.
OFF : sunt 2 persoane care intra pe server care joaca super bine si nu au fost acuzate niciodata de nimic adica : s3bi si bogdanas.
deci ca sa nu mai lungim povestea asta tu trb sa retii un lucru important, adica sa joci pe server sa te vada lumea si cam atat. reputatia ti-o faci jucand nu vorbind !
LE : contul de steam STEAM_0:0:28660203 a fost banat timp de 8 luni pe PGL. intre timp s-a redicat. va fi verificat si pe playzeek, dar in principiu pare ca nu ai fost tu cel banat ci cel care probabil ti-a vandut contul. | |
|
| |
TrenuletuCuBani Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 43 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Colentina Hobby/Distractii : nimic Data de inscriere : 29/01/2012
| Subiect: Re: Cerere admin Mier Iun 13, 2012 1:43 pm | |
| | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Mier Iun 13, 2012 3:35 pm | |
| v-a gadilat putin si ati sarit toti cu pro-uri. ma bucur ca s-a lamurit cu gst hai PRO! | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Cerere admin Vin Iun 15, 2012 6:29 pm | |
| - ASTANA a scris:
- Bine cristian, ti-am zis ca steamid meu e altul, pe pgl intru foarte rar din 2 motive. 1. Muncesc, 2. Serverul e mai mereu 22/22 , pe gst nici macar nu-l cunosc , de cand ma joc intens pe kappa l-am vazut de 3-4 ori pe server , nu ma cunoaste ca sa-mi zica ca-s codat , chiar de la inceput au stat multi admini pe mine si vad ca nu am primit ban pe kappa pana acum , asta inseamna ca eu am wall si adminii tai sunt incapabili? NU! Au vazut ca joc curat de asta am primit PRO de la majoritatea. Multumesc lui gst ca confunda lumea( fara sa il jignesc , ca ma trezesc cu ban si iar nu-i bine).
@gst: Steamid al meu nu l-am cumparat de pe site, l-am luat de la cineva cu 20lei acum 1 an si ceva, acuzele pe care le aduci tu nu le iau in considerare, si pana la urma te intereseaza pe tine ca "am jucat eu cu wall pe pgl" cum zici tu? pe kappa nu a-pti stat pe mine? Trimite-mi pass in privat dar la prima proba dispari... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin | |
| |
|
| |
| Cerere admin | |
|