leW bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 40 Localitatea : Targu Mures Hobby/Distractii : pfff...serviciull. Stare de spirit : moody:) Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: slot. Vin Iun 12, 2009 9:38 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : leW Cand ai jucat prima data pe server: acum aprox 2 ani. Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 1-2 ore pe zi . Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro:Sa exclud posibilitatea de a astepta la conectare. Multumesc Anticipat. | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: slot. Vin Iun 12, 2009 11:04 pm | |
| | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: slot. Sam Iun 13, 2009 2:22 am | |
| |
|
leW bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 40 Localitatea : Targu Mures Hobby/Distractii : pfff...serviciull. Stare de spirit : moody:) Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: slot. Sam Iun 13, 2009 10:50 am | |
| noh,daca nu se poate nu e nici o problema.. ca si istoric al meu...hmm...jucam pe julia prin 2007 parca ...eram printre moderatori(asta inainte sa fie trecut pe steam) si mi-am luat un banutz dragut pentru ca am jucat cu wall.(julia poate tine minte..) dar,de atunci cum omul se maturizeaza,mi-am luat si eu cont steam si am jucat pana acum fara vreun programel de ajutor. joc cs din 2000 ..mai mult sau putin. cam atat. toate bune si frumoase. | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: slot. Sam Iun 13, 2009 11:39 am | |
| - leW a scris:
- noh,daca nu se poate nu e nici o problema..
ca si istoric al meu...hmm...jucam pe julia prin 2007 parca ...eram printre moderatori(asta inainte sa fie trecut pe steam) si mi-am luat un banutz dragut pentru ca am jucat cu wall.(julia poate tine minte..)
dar,de atunci cum omul se maturizeaza,mi-am luat si eu cont steam si am jucat pana acum fara vreun programel de ajutor. joc cs din 2000 ..mai mult sau putin.
cam atat.
toate bune si frumoase. Am uitat ca tu lucrai la valve =)) de ai incercat cs-ul inainte sa apara!!! |
|
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: slot. Sam Iun 13, 2009 12:43 pm | |
| - contnebanatdecristian a scris:
- leW a scris:
- noh,daca nu se poate nu e nici o problema..
ca si istoric al meu...hmm...jucam pe julia prin 2007 parca ...eram printre moderatori(asta inainte sa fie trecut pe steam) si mi-am luat un banutz dragut pentru ca am jucat cu wall.(julia poate tine minte..)
dar,de atunci cum omul se maturizeaza,mi-am luat si eu cont steam si am jucat pana acum fara vreun programel de ajutor. joc cs din 2000 ..mai mult sau putin.
cam atat.
toate bune si frumoase. Am uitat ca tu lucrai la valve =)) de ai incercat cs-ul inainte sa apara!!! Poate juca... dar nu 1.6 | |
|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: slot. Sam Iun 13, 2009 5:57 pm | |
| te stiu de pe julia , pro | |
|
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: slot. Sam Iun 13, 2009 6:42 pm | |
| | |
|