seleca bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 34 Localitatea : buzau Hobby/Distractii : f00tbaL Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: SLOT PLS ! Mar Feb 24, 2009 9:34 pm | |
| vreau si io slot pls joc foarte des pe sv si prind loc cam greu... app am participat si la cupa kappa cu numele BENZEMA la m.style !...ms anticipat | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: SLOT PLS ! Mar Feb 24, 2009 11:43 pm | |
| Da si tu un edit la cerere si fa dupa model! Oricum Pro! | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: SLOT PLS ! Mier Feb 25, 2009 7:20 pm | |
| - seleca a scris:
- vreau si io slot pls joc foarte des pe sv si prind loc cam greu... app am participat si la cupa kappa cu numele BENZEMA la m.style !...ms anticipat
Tu nu ai vazut ca toti posteaza intr-o anumita forma? Fa cererea ca lumea si mai stam de vorba. Pana una alta joaca ca altfel nu te stiu baietii... | |
|