| slot | |
|
+4Julia Hassan Release Djabula 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: slot Joi Apr 23, 2009 9:29 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Djabula - Cand ai jucat prima data pe server Acum 3 luni(poate chiar mai mult. - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 4-5 ore pe zi. - Motivul pentru care doresti admin pe serverul games.kappa.ro - sa pot sa intru si seara cand serverul este full si sa nu imi dea toti copii kick.
am indraznit sa fac cererea acum,deoarece am discutat si cu cristian in legatura cu acuzatiilede wallhack si mi-a fost creat acel loc special unde sa postez pozele si sa se lamureasca toata lumea ca nu folosesc cheaturi.va multumesc si astept parerile voastre,mai ales ale celor cu experienta si cu timp petrecut pe server. | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: slot Joi Apr 23, 2009 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: slot Vin Apr 24, 2009 6:30 am | |
| Tu injuri cam pe toata lumea adminii dupa srv...degeaba. CONTRA.
Ultima editare efectuata de catre Hassan in Lun Apr 27, 2009 11:05 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Julia VIP
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 45 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : Viata e dura ! Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: slot Sam Apr 25, 2009 12:53 am | |
| | |
|
| |
Crome Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 49 Varsta : 41 Localitatea : Arad Hobby/Distractii : Cam da Data de inscriere : 02/09/2008
| Subiect: Re: slot Sam Apr 25, 2009 12:25 pm | |
| | |
|
| |
DuDu Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 115 Varsta : 31 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: slot Sam Apr 25, 2009 1:17 pm | |
| | |
|
| |
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
| Subiect: Re: slot Lun Apr 27, 2009 7:30 pm | |
| deci pana la urma cum ramane??? | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: slot Lun Apr 27, 2009 11:07 pm | |
| - Djabula a scris:
- deci pana la urma cum ramane???
Cand vei invata sa vb frumos cu adminii pe srv si inclusiv cu mine ca m-ai injurat atunci o sa iti iei si tu acces pana atunci...joaca asa fara. | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: slot Lun Apr 27, 2009 11:36 pm | |
| - Hassan a scris:
- Djabula a scris:
- deci pana la urma cum ramane???
Cand vei invata sa vb frumos cu adminii pe srv si inclusiv cu mine ca m-ai injurat atunci o sa iti iei si tu acces pana atunci...joaca asa fara. cand te-am injurat eu pe tine? | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: slot Mar Apr 28, 2009 3:20 am | |
| | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: slot Mar Apr 28, 2009 8:46 am | |
| ce close visezi mah?asteapta sa posteze cristian si abtinete cu closed ca nu esti moderator pe bucatica asta de forum. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: slot Mier Apr 29, 2009 9:07 pm | |
| - Djabula a scris:
- ce close visezi mah?asteapta sa posteze cristian si abtinete cu closed ca nu esti moderator pe bucatica asta de forum.
Schimba-ti frate nick-ul si incepe o viata noua. Deja sunt prea multi care numai cand vad nick-ul tau au si scris ban... Umbla vorba ca in tineretea ta ai folosit wallhack si considera ca nu te-ai vindecat inca. Este mai simplu pentru ei sa te baneze decat sa faca poze, sa te puna sa le postezi pe forum, sa intre dupa aia sa le vada... Hai ca intelegi tu. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: slot | |
| |
|
| |
| slot | |
|