| slot | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
rEs New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 36 Localitatea : Satu Mare Hobby/Distractii : Imi plac femeile peste 17 ani<3 Data de inscriere : 04/06/2009
| Subiect: slot Joi Iun 04, 2009 7:27 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : rEs Cand ai jucat prima data pe server: poi joc de 1 an. Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 1-2 ore pe zi , mai joc si cu alte nickuri. Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Tot timpu astept pana ce sa intru pe server cate vre`o ora. Multumesc Anticipat. | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: slot Joi Iun 04, 2009 7:48 pm | |
| tu ai jucat jumate de ora p srv si vrei slot...esti tare | |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: slot Joi Iun 04, 2009 10:01 pm | |
| - pN0 a scris:
- tu ai jucat jumate de ora p srv si vrei slot...esti tare :|
OFF: imi place de tine ca ti` evidenta la toti :)) . BV . ON topic : De ce vrei slot daca nici macar nu ai prezenta pe srv? sa joci 2 zile si apoi sa uiti de tot de srv? .. pana nu ai ceva ore jucate.. Contra | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: slot Joi Iun 04, 2009 10:36 pm | |
| k sa fiu xerox dupa aCURius OFF : pN0 nu mai posta aiurea in tramvai doar k sa faci activitate pe forum s0z no offence ON : CONTRA | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: slot Vin Iun 05, 2009 6:39 am | |
| Nu prea te-am vazut pe server, gaseste-ti un nick stabil cu care sa joci...in fine bun venit in comunitatea kappa. PRO | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: slot Vin Iun 05, 2009 7:53 am | |
| lasa-ne numarul tau , te cautam noi =))) | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: slot Mar Iun 09, 2009 1:49 am | |
| - rEs a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : rEs
Cand ai jucat prima data pe server: poi joc de 1 an. Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 1-2 ore pe zi , mai joc si cu alte nickuri. Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Tot timpu astept pana ce sa intru pe server cate vre`o ora. Multumesc Anticipat. Daca joci 1-2 pe zii CS joaca amcar si 1 pe zii pe kappa cu niku asta rEs sa te vada baietii sa iti dea pro pana atunci numai bine CONTRAAAAAA | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: slot Mier Iun 10, 2009 12:19 am | |
| - rEs a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : rEs
Cand ai jucat prima data pe server: poi joc de 1 an. Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 1-2 ore pe zi , mai joc si cu alte nickuri. Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Tot timpu astept pana ce sa intru pe server cate vre`o ora. Multumesc Anticipat. jn3b000n?;o | |
|
| |
KADZE Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 125 Varsta : 33 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: slot Mar Iun 16, 2009 7:49 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: slot | |
| |
|
| |
| slot | |
|