| sLOT :( | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
pustiuuu! Llama
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 31 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : fotbal / cs etc. Stare de spirit : BUNAAAAAAAAAAAA Data de inscriere : 30/06/2009
| Subiect: sLOT :( Lun Aug 31, 2009 7:13 pm | |
| Salutari tuturor, - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : pustiuuu! . - Cand ai jucat prima data pe server : am 1 an , am jucat cu mai multe nickuri , la plictiseala. poate no sa ma credeti. - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : motivul principal = loc, seara nu prea este loc . Astept voturile voastre (PRO sau CONTRA) si comentariile voastre. Multume . CU RESPECT GIGI! | |
|
| |
kEw Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 33 Localitatea : Galati Hobby/Distractii : pLimbaRi Data de inscriere : 24/10/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: sLOT :( Lun Aug 31, 2009 8:35 pm | |
| PRO gustere.! are activitate omu pe sv .. . mentinete si vei avea numai de castigat HF. | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: sLOT :( Lun Aug 31, 2009 9:35 pm | |
| Daca studiati si voi putin forumul , vedeti k nu se mai acorda accese .... | |
|
| |
pustiuuu! Llama
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 31 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : fotbal / cs etc. Stare de spirit : BUNAAAAAAAAAAAA Data de inscriere : 30/06/2009
| Subiect: Re: sLOT :( Lun Aug 31, 2009 10:39 pm | |
| | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: sLOT :( Mar Sept 01, 2009 1:48 pm | |
| Momentan nu se mai acorda accese pe serverul public games.kappa.ro. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: sLOT :( Mier Sept 02, 2009 7:26 pm | |
| - pustiuuu! a scris:
- Salutari tuturor,
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : pustiuuu! . - Cand ai jucat prima data pe server : am 1 an , am jucat cu mai multe nickuri , la plictiseala. poate no sa ma credeti. - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : motivul principal = loc, seara nu prea este loc .
Astept voturile voastre (PRO sau CONTRA) si comentariile voastre.
Multume .
CU RESPECT GIGI! Incepand de astazi se pot acorda accese cu imunitate pe serverul public. Mai precis sloturi (ab) cu toate ca nu prea aveti nevoie. Regula de acordare ramane aceiasi.. Pe tine te stiu si ai activitate asa ca te rog trimite-mi pass in privat... | |
|
| |
pustiuuu! Llama
| Subiect: Re: sLOT :( Joi Sept 03, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: sLOT :( Sam Sept 12, 2009 4:54 am | |
| - pustiuuu! a scris:
- ms!
Ti-am facut slotul dar vad ca ai inceput cu stangul. De ce l-ai injurat pe wolf? Faptul ca ai imunitate nu-ti da dreptul sa te comporti asa... | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: sLOT :( Sam Sept 12, 2009 12:21 pm | |
| - Cristian a scris:
- pustiuuu! a scris:
- ms!
Ti-am facut slotul dar vad ca ai inceput cu stangul. De ce l-ai injurat pe wolf? Faptul ca ai imunitate nu-ti da dreptul sa te comporti asa... ai fct fraier k i`ai dat imm , sunt helperi si mod kre nu au.....vorbeste cam mult si fraier pustiuuu asta | |
|
| |
pN0 VIP
| Subiect: Re: sLOT :( Sam Sept 12, 2009 12:48 pm | |
| - pN0 a scris:
- Cristian a scris:
- pustiuuu! a scris:
- ms!
Ti-am facut slotul dar vad ca ai inceput cu stangul. De ce l-ai injurat pe wolf? Faptul ca ai imunitate nu-ti da dreptul sa te comporti asa...
ai fct fraier k i`ai dat imm , sunt helperi si mod kre nu au.....vorbeste cam mult si fraier pustiuuu asta plm am scris pr0st nu frai3r sa nu se inteleaga altceva:D | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sLOT :( | |
| |
|
| |
| sLOT :( | |
|