| Admin | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ZeroCool bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localitatea : Dragasani Hobby/Distractii : Cs/Fotbal/biliard Data de inscriere : 30/04/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Admin Joi Mai 14, 2009 5:13 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro-ZeroCool - Cand ai jucat prima data pe server- acum 3 luni cred - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro-1 ora 2 pe zi - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro-Sa intru cand e serverul plin, si cu timpu sa cresc in grad si sa ajut aceasta comunitate | |
|
| |
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Admin Joi Mai 14, 2009 5:31 pm | |
| Ai intrat si tu o data pe server, si vrei admin... | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Admin Joi Mai 14, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Admin Joi Mai 14, 2009 8:26 pm | |
| Te stiu de pe vremea cand serverul "Rambase" de "condition zero" era populat , Erai si tu admin printre noi pana te-a prins Amiral cu wall.
Oricum contra. |
|
| |
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Admin Joi Mai 14, 2009 11:34 pm | |
| "Ai intrat si tu o data pe server, si vrei admin..." 1. e dreptul lui "Contra,esti baguit." 2. demo/ screenshoots ?
3. ce accese aveti voi de va dati cu parerea ? | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Admin Vin Mai 15, 2009 6:29 am | |
| - ZeroCool a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro-ZeroCool
- Cand ai jucat prima data pe server- acum 3 luni cred - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro-1 ora 2 pe zi - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro-Sa intru cand e serverul plin, si cu timpu sa cresc in grad si sa ajut aceasta comunitate CONTRA | |
|
| |
ZeroCool bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localitatea : Dragasani Hobby/Distractii : Cs/Fotbal/biliard Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: Admin Vin Mai 15, 2009 11:25 am | |
| - SvcBad a scris:
- Te stiu de pe vremea cand serverul "Rambase" de "condition zero" era populat , Erai si tu admin printre noi pana te-a prins Amiral cu wall.
Oricum contra. SvcBad sa iti spun ceva te INSELI nu am avut admin pe Rambase si nici nu am jucat condition zero pe rambase asa ca te INSELI ti-o zic din nou, oricum servere sunt o gramada asa ca nu ma intereseaza ca esti u contra sau nu. PA | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Admin Vin Mai 15, 2009 12:55 pm | |
| - ULTRAS a scris:
- "Ai intrat si tu o data pe server, si vrei admin..." 1. e dreptul lui
"Contra,esti baguit." 2. demo/ screenshoots ?
3. ce accese aveti voi de va dati cu parerea ? Am avut demo cu el cand isi cumpara cate 2 smoke`uri si rupea wallu (a luat ban pe steamip permanent de la mine) dar mi-am reinstalat steamul din nou si s-a sters si demoul...Bine acum o sa spui ca mint | |
|
| |
ZeroCool bot
| Subiect: Re: Admin Vin Mai 15, 2009 2:15 pm | |
| release 1-vezi ca ma confunzi sunt 100000 de ZeroCool 2- se zice steamid din cate stiu eu nu steamip 3-Cand o sa ai o dovada ca eu sunt codat atunci o sa imi arunc calculatorul pe geam 4-PA | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Admin Vin Mai 15, 2009 5:01 pm | |
| - ReLease a scris:
- ULTRAS a scris:
3. ce accese aveti voi de va dati cu parerea ? Am avut demo cu el cand isi cumpara cate 2 smoke`uri si rupea wallu (a luat ban pe steamip permanent de la mine) dar mi-am reinstalat steamul din nou si s-a sters si demoul...Bine acum o sa spui ca mint Io iti mai zic inca odata , nu stiu de ce te mai bagi tu atat aici ca pe server nu te vad ...vad doar ca rupi PGL-u in doua ... | |
|
| |
Release Activ member
| Subiect: Re: Admin Vin Mai 15, 2009 7:09 pm | |
| - WAVE a scris:
- ReLease a scris:
- ULTRAS a scris:
3. ce accese aveti voi de va dati cu parerea ? Am avut demo cu el cand isi cumpara cate 2 smoke`uri si rupea wallu (a luat ban pe steamip permanent de la mine) dar mi-am reinstalat steamul din nou si s-a sters si demoul...Bine acum o sa spui ca mint Io iti mai zic inca odata , nu stiu de ce te mai bagi tu atat aici ca pe server nu te vad ...vad doar ca rupi PGL-u in doua ... flit | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Admin | |
| |
|
| |
| Admin | |
|