| Admin? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Burvil Membru
Sex : Numarul mesajelor : 15 Varsta : 40 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 31/12/2008
| Subiect: Admin? Vin Ian 02, 2009 10:26 pm | |
| Buna Seara,
Numele: Burvil
Nu as putea sa spun exact cand am jucat prima data. Cred ca sunt vreo 3-4 ani de atunci. ( jucam cu Lica si cu Gogu din aceeasi sala). Nu am jucat constant insa. Asta a fost marea problema. Motivul pt care doresc acces: Sunt multi jucatori pe care-i stiu de multi ani si cu care am jucat atata timp. Este mult mai placut sa joci pe un srv unde mai cunosti lume decat sa fi singur printre straini. Timpul petrecut pe srv: Intru de obicei seara cand vin de la munca. Ajung acasa pe la 18:30 si ma joc vreo 2 ore sa ma relaxez.
P.S Am mai avut admin si inainte. A fost sters pt inactivitate. In 26 noiembrie mi s-a refacut helperul de catre Cristian si a doua zi a disparut (daca mai pastrezi mailurile Cristian o sa-l gasesti). Nu prea am inteles de ce pentru ca tampenii nu am facut. Nu am vrut sa insist si am zis ca asta e. Nu a fost sa fie
Credeti ca se poate sa primesc helperul inapoi? Sau macar un slot?
Multumesc
Buna Seara. | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Admin? Vin Ian 02, 2009 10:34 pm | |
| =)))))))))))))))) @H@H@H@H@H@H@ =)))))))))))))))))))))) | |
|
| |
Burvil Membru
Sex : Numarul mesajelor : 15 Varsta : 40 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 31/12/2008
| Subiect: Re: Admin? Vin Ian 02, 2009 11:00 pm | |
| Realese imi este foarte greu sa inteleg postul tau. Daca este adevarata varsta ta atunci totul devine mai clar. Un minus cred ca era suficient, dar..........fiecare se exprima cum poate | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Admin? Vin Ian 02, 2009 11:15 pm | |
| burvil poate ai fost helper inainte nu zic ca nu pt ca nu stiu dar.....tu in 4 luni si ceva nu ai jucat decat 11 ore si cateva minute. Si yo astazi te-am vazut pt prima data pe server.
Pro slot. |
|
| |
rMn Membru
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 35 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : Petreceri, motorul Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Admin? Vin Ian 02, 2009 11:18 pm | |
| | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Admin? Sam Ian 03, 2009 12:15 am | |
| release inca un post ca acela si Pro. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Admin? Sam Ian 03, 2009 1:24 am | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Admin? Sam Ian 03, 2009 9:21 am | |
| - Burvil a scris:
- Buna Seara,
Numele: Burvil
Nu as putea sa spun exact cand am jucat prima data. Cred ca sunt vreo 3-4 ani de atunci. ( jucam cu Lica si cu Gogu din aceeasi sala). Nu am jucat constant insa. Asta a fost marea problema. Motivul pt care doresc acces: Sunt multi jucatori pe care-i stiu de multi ani si cu care am jucat atata timp. Este mult mai placut sa joci pe un srv unde mai cunosti lume decat sa fi singur printre straini. Timpul petrecut pe srv: Intru de obicei seara cand vin de la munca. Ajung acasa pe la 18:30 si ma joc vreo 2 ore sa ma relaxez.
P.S Am mai avut admin si inainte. A fost sters pt inactivitate. In 26 noiembrie mi s-a refacut helperul de catre Cristian si a doua zi a disparut (daca mai pastrezi mailurile Cristian o sa-l gasesti). Nu prea am inteles de ce pentru ca tampenii nu am facut. Nu am vrut sa insist si am zis ca asta e. Nu a fost sa fie
Credeti ca se poate sa primesc helperul inapoi? Sau macar un slot?
Multumesc
Buna Seara. Te stiu. Ti-am anulat adminul pentru lipsa de activitate! Va trebui sa o iei de la capat asa ca trimite-mi pass in privat pentru ati face un slot... | |
|
| |
Burvil Membru
| Subiect: Re: Admin? Sam Ian 03, 2009 12:37 pm | |
| Multumesc. am trimis PM. Puteti sa inchideti topicul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Admin? | |
| |
|
| |
| Admin? | |
|