| admin:D | |
|
+6Hassan DuDu hriscu_vs keL's Release zoly 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
zoly bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 31 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : distractie Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: admin:D Dum Apr 05, 2009 2:50 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : zoly - Cand ai jucat prima data pe server : joc de foarte mult timp de cand era cs 1.5 - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : 1-3 h / zi - Ce acces detii momentan : momentan nu detin nici un fel de acces - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : nu am motive , dar in principal pentru slot liber | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: admin:D Dum Apr 05, 2009 2:55 pm | |
| Ai doar 8 ore jucate si nu te-am vazut niciodata pe server... Contra. | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: admin:D Dum Apr 05, 2009 3:04 pm | |
| - zoly a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : zoly
- Cand ai jucat prima data pe server : joc de foarte mult timp de cand era cs 1.5 - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : 1-3 h / zi - Ce acces detii momentan : momentan nu detin nici un fel de acces - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : nu am motive , dar in principal pentru slot liber PRo SLot . | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: admin:D Dum Apr 05, 2009 3:05 pm | |
| - ReLease a scris:
- Ai doar 8 ore jucate si nu te-am vazut niciodata pe server... Contra.
Release nu iti mai da cu parerea .. Ms .. PRO ZOly pentru slot | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: admin:D Dum Apr 05, 2009 4:03 pm | |
| Ok frate dai tu triple post....posteaza numai tu daca vrei Hf~ | |
|
| |
keL's Moderator
| Subiect: Re: admin:D Dum Apr 05, 2009 4:11 pm | |
| - ReLease a scris:
- Ok frate dai tu triple post....posteaza numai tu daca vrei Hf~
BA MAI TACI AI GOD sa iti dai cu parerea ??? ... Zi mersi ca nu iti dau ban pentru chestile care le faci pe srv .. Si ti-am zis azi pe srv . nu trebui sa dai ban lu unul care ai avut nu stiu ce scandal cu el acum ceva timp.. Nu pe serveru asta .. Puteti sa va dati ban unde vreti dar nu pe kappa .Si mai ales k sunteti admini. K ti-ai adus tu aminte ca ala ti-a dat ban acum ceva timp ii dai si tu .. Vezi k ma deranjeaza chestile astea si sar putea sa iti dau eu ban cand te mai vad ca dai ban fara motiv | |
|
| |
Release Activ member
| Subiect: Re: admin:D Dum Apr 05, 2009 4:22 pm | |
| Ban fara motiv??? Hf numai da reply ca nu iti mai raspund o sa te las pe tine sa iti dai cu parerea am inteles,tu esti mai vechi pe server ai tot dreptul zic sa terminam aici si sa numai facem offtopic pro/contra pentru cererea baiatului astuia.O zi buna KeL's | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: admin:D Dum Apr 05, 2009 8:29 pm | |
| Lasati topicul baiatului si nu deviati subiectul. pro | |
|
| |
DuDu Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 115 Varsta : 31 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: admin:D Dum Apr 05, 2009 8:30 pm | |
| pro zoly...cearta pe mess sau mirc in privat ms! | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: admin:D Dum Apr 05, 2009 9:33 pm | |
| | |
|
| |
karnalita VIP
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : ^_^ Data de inscriere : 30/03/2009
| Subiect: Re: admin:D Dum Apr 05, 2009 11:15 pm | |
| | |
|
| |
Julia VIP
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 45 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : Viata e dura ! Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: admin:D Mar Apr 07, 2009 9:10 am | |
| | |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: admin:D Mar Apr 07, 2009 4:09 pm | |
| pai la atatea pro trebe sa fie si un contra deci contra nu team vazut pe serv | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: admin:D Lun Apr 20, 2009 12:26 pm | |
| - zoly a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : zoly
- Cand ai jucat prima data pe server : joc de foarte mult timp de cand era cs 1.5 - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : 1-3 h / zi - Ce acces detii momentan : momentan nu detin nici un fel de acces - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : nu am motive , dar in principal pentru slot liber PRO Trimite-mi pass in privat... CLOSE | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: admin:D | |
| |
|
| |
| admin:D | |
|