has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: salut Joi Mar 19, 2009 10:37 am | |
| Vreau si eu admin pe sv de war pls Nu joc des dar knd joc nu prea am sv de war | |
|
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: salut Sam Apr 04, 2009 4:18 pm | |
| e la misto aici cu cererile de admine nu ? se raspunde doar duminica ? | |
|
DuDu Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 115 Varsta : 31 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: salut Dum Apr 05, 2009 1:09 pm | |
| buna asta has | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: salut Dum Apr 05, 2009 1:24 pm | |
| =)))))))))))))))))))))) tare asta has |
|
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: salut Dum Apr 05, 2009 2:49 pm | |
| | |
|
has Moderator
| Subiect: Re: salut Vin Apr 10, 2009 12:48 am | |
| dati ma contra macar | |
|
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: salut Vin Apr 10, 2009 12:54 am | |
| | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: salut Lun Apr 20, 2009 1:10 pm | |
| - has a scris:
- e la misto aici cu cererile de admine nu ? se raspunde doar duminica ?
Voi sunteti cateva sute iar eu unul singur. Bag de seama ca ma cam tragi la raspundere... Vreau sa stii ca adminele de pe serverul de WAR vin in completare la accesele de pe public. Am sa analizez cererea ta si am sa ma consult si cu restul adminilor. Nu pot face 100 de accese pe WAR pentru ca atunci cand sunt meciuri serverul se paroleaza si nu mai poate intra nimeni. Inchipuie-ti 20 de meciuri in aceiasi zi... | |
|
has Moderator
| Subiect: Re: salut Lun Apr 20, 2009 6:34 pm | |
| - Cristian a scris:
- has a scris:
- e la misto aici cu cererile de admine nu ? se raspunde doar duminica ?
Voi sunteti cateva sute iar eu unul singur. Bag de seama ca ma cam tragi la raspundere... Vreau sa stii ca adminele de pe serverul de WAR vin in completare la accesele de pe public. Am sa analizez cererea ta si am sa ma consult si cu restul adminilor. Nu pot face 100 de accese pe WAR pentru ca atunci cand sunt meciuri serverul se paroleaza si nu mai poate intra nimeni. Inchipuie-ti 20 de meciuri in aceiasi zi... Nu trag pe nimeni la raspundere ...dar avand in vedere ca am facut cererea acum o luna asteptam macar niste contra de la moderatorii de pe forum sau de la admini...Nu cred ca am cerut mai mult decat un raspuns...oricum nu cred ca mai am nevoie , mai tai din orele de cs | |
|