| saluT up up | |
|
+6Gizmo Hassan hriscu_vs WAVE ruLez Flipper 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Flipper Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 40 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Dota Allstars Addicted Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: saluT up up Mier Mar 04, 2009 5:50 pm | |
| eu cred ca a sosit vremea sa am si eu god din nou si doresc sa va cer acceptul tuturor celor de pe serverul kappa ...acum ce spuneti? astept si eu parerile voastre va poop | |
|
| |
ruLez Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 40 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : jocurile la pc / plimbarile Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: saluT up up Mier Mar 04, 2009 6:22 pm | |
| - Flipper a scris:
- eu cred ca a sosit vremea sa am si eu god din nou si doresc sa va cer acceptul tuturor celor de pe serverul kappa ...acum ce spuneti? astept si eu parerile voastre va poop
contra | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: saluT up up Mier Mar 04, 2009 8:47 pm | |
| Nu prea joci pe server... |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: saluT up up Joi Mar 05, 2009 10:39 am | |
| Eu cred ca a sosit vremea sa faci macar 1 zii activitate pe server si apoi sa postezi aici ( dar nu pt god ). CONTRA | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: saluT up up Joi Mar 05, 2009 4:56 pm | |
| Sorry pentru double post , dar din pacat nu i-am mai putut da edit pentru a va arata ce imi trimite asa zisul VETERAN / PRO PLAYER care cere god aka Flipper : - Citat :
- tu stii de cand joc eu pe serverul asta si de cate ori am avut god?
dc te bagi tu in seama aiurea? eu zic sa incepi sa respecti veteranii ma copile cand ma jukam eu acum 8 ani pe server cand facea liniste admine habar nu aveai ce inseamna cs incearca sa te stapanesti wave si sa nu mai vb aiurea despre mine ....iar cu jukatu am si munca sunt altii ca tine de ex care nu joaca cat mine pe zi Referitor la ce am pus cu bold , uite aici ( asta spune tot ) : - WAVE --> Online Time 34:39:56 / First Seen 2008-12-18 23:48:10 - Flipper --> Online Time 18:12:13 / First Seen 2009-01-31 21:54:20 Va rog frumos , cei care jucati de mult pe server si sunteti veterani (Hassan,flubber,ULTRAS,web & co) sa-i spuneti de cand joc eu aici , si de ce pot sa-mi dau cu parerea.Multumesc frumos. Have fun. | |
|
| |
Flipper Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 40 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Dota Allstars Addicted Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: salut Vin Mar 06, 2009 9:22 am | |
| intreaba veteranii de cand joci tu aici....in 2000 nu cred ca stiai de serverul kappa si plus de asta nu incerca sa imbarligi lumea pt ca se stie foarte bine de cand sunt eu pe kappa mi-ai dat ban aiurea....dar sper sa se faca dreptate si asta o spun nu in sensul rau vreau doar sa respecti pt ca nu te-a injurat nimeni sau dastea,..... e un simplu joc dar voi uitati mereu si va credeti mari grandomani trezirea la realitate in viata poti face multe daca nu depinzi de o minte bolnava HF | |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: saluT up up Vin Mar 06, 2009 11:28 am | |
| - Flipper a scris:
- intreaba veteranii de cand joci tu aici....in 2000 nu cred ca stiai de serverul kappa si plus de asta nu incerca sa imbarligi lumea pt ca se stie foarte bine de cand sunt eu pe kappa mi-ai dat ban aiurea....dar sper sa se faca dreptate si asta o spun nu in sensul rau vreau doar sa respecti pt ca nu te-a injurat nimeni sau dastea,..... e un simplu joc dar voi uitati mereu si va credeti mari grandomani trezirea la realitate in viata poti face multe daca nu depinzi de o minte bolnava HF
O sa iti dau ban de fiecare data cand incerci sa te bagi in seama cu mine. L.E : Aplicam "metoda killah" ! | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: saluT up up Vin Mar 06, 2009 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: saluT up up Vin Mar 06, 2009 3:26 pm | |
| - Flipper a scris:
- eu cred ca a sosit vremea sa am si eu god din nou si doresc sa va cer acceptul tuturor celor de pe serverul kappa ...acum ce spuneti? astept si eu parerile voastre va poop
Pro ptr Flipper. Cristiane hai sa ii dam o sansa daca nu se linistete slot cu el Flipper joaca de vreo 8 ani pe srv. Vorba lui avem si alte treburi decat cs toata ziua munca si ce mai are fiecare de facut. Wawe cu Flipper numai va certati aiurea in gara. | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: saluT up up Vin Mar 06, 2009 6:56 pm | |
| - WAVE a scris:
- Sorry pentru double post , dar din pacat nu i-am mai putut da edit pentru a va arata ce imi trimite asa zisul VETERAN / PRO PLAYER care cere god aka Flipper :
- Citat :
dc te bagi tu in seama aiurea? eu zic sa incepi sa respecti veteranii ma copile cand ma jukam eu acum 8 ani pe server cand facea liniste admine habar nu aveai ce inseamna cs incearca sa te stapanesti wave si sa nu mai vb aiurea despre mine ....iar cu jukatu am si munca sunt altii ca tine de ex care nu joaca cat mine pe zi Referitor la ce am pus cu bold , uite aici ( asta spune tot ) :
- WAVE --> Online Time 34:39:56 / First Seen 2008-12-18 23:48:10 - Flipper --> Online Time 18:12:13 / First Seen 2009-01-31 21:54:20
Va rog frumos , cei care jucati de mult pe server si sunteti veterani (Hassan,flubber,ULTRAS,web & co) sa-i spuneti de cand joc eu aici , si de ce pot sa-mi dau cu parerea.Multumesc frumos. Have fun. Flipper a jucat in divizia A PGL clan B.A. (Bad Attitude) este veteran pe kappa si fost pro player.Daca tot iti place sa iei peste picior pe toate lumea te intreb cu tot respectul WAVE tu unde ai jucat?E adevarat ca nu are multe ore pe sv dar astea se fac usor daca conteaza asa mult orele. | |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: re pt pestijor :) Vin Mar 06, 2009 7:23 pm | |
| stiu ca nu am dreptul la vot inca si de aia nu o fac dar vreu sami expun parerea e un pestisor cuminte imi place de el e baiat fain eu nu lam auzit pe serv sa injure sau sa exagereze cum se zice sau cum fac alti si na eu joc cam destul zic eu si na sper sai dati omului o sansa vb lu hasan si daca nu ce pestisoare e bun si brozu nu crezi???!! poti da ban sau orice alta comnda nu?? sau na uite cum facem numa sa fie bie is decord sai dati adminu meu lui sau na combinatile 2 administratori=1 GOD pt pestisor ) cam ata am avut de zis cu respect pt toti | |
|
| |
SnK Membru
Sex : Numarul mesajelor : 38 Varsta : 38 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: PRO Vin Mar 06, 2009 7:48 pm | |
| PRO pt Flipper ca merita... si wave si Flipper jucau pe server acum 8 ani de zile dar il sustin si respect pe Flipper pt faptul ca a jucat in B.A. Eu zic ca merita GOD | |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: saluT up up Vin Mar 06, 2009 8:24 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- WAVE a scris:
- Sorry pentru double post , dar din pacat nu i-am mai putut da edit pentru a va arata ce imi trimite asa zisul VETERAN / PRO PLAYER care cere god aka Flipper :
- Citat :
dc te bagi tu in seama aiurea? eu zic sa incepi sa respecti veteranii ma copile cand ma jukam eu acum 8 ani pe server cand facea liniste admine habar nu aveai ce inseamna cs incearca sa te stapanesti wave si sa nu mai vb aiurea despre mine ....iar cu jukatu am si munca sunt altii ca tine de ex care nu joaca cat mine pe zi Referitor la ce am pus cu bold , uite aici ( asta spune tot ) :
- WAVE --> Online Time 34:39:56 / First Seen 2008-12-18 23:48:10 - Flipper --> Online Time 18:12:13 / First Seen 2009-01-31 21:54:20
Va rog frumos , cei care jucati de mult pe server si sunteti veterani (Hassan,flubber,ULTRAS,web & co) sa-i spuneti de cand joc eu aici , si de ce pot sa-mi dau cu parerea.Multumesc frumos. Have fun.
Flipper a jucat in divizia A PGL clan B.A. (Bad Attitude) este veteran pe kappa si fost pro player.Daca tot iti place sa iei peste picior pe toate lumea te intreb cu tot respectul WAVE tu unde ai jucat?E adevarat ca nu are multe ore pe sv dar astea se fac usor daca conteaza asa mult orele. Eu am fost admin PGL vre-o 2-3 ani la rand si am jucat in divizia B2 la clanul beforechrist ...asa ca nu te mai baga aiurea daca nu cunosti ambele parti. Io zic sa iti vezi de treaba ta , cand ma jucam pe kappa cu xdd , plicti , rival , liniste , law , si restu voi va jucati solitaire. HF | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: saluT up up Vin Mar 06, 2009 8:47 pm | |
| mai WAVE fost admin pgl si jucator in divizia B2 la clanul beforechrist........eu nu ma bag deloc aiurea atat timp cat Flipper imi este prieten e normal sa ii tin partea eu ti-am explicat frumos cine este omul si unde a jucat daca tot ii tratezi pe toti de sus inteleg ca nu ne ridicam toti la nivelul tau dar deja replicile astea "cand eu ma jucam pe kappa restul va jucati soliter" sau "Io zic sa iti vezi de treaba ta" nu isi au sensul.ai votat contra perfect e decizia ta dar faptul ca incepi sa arunci cu banuri in stanga si in dreapta este deplasat.ce vrei sa ne demonstrezi ca tu esti WAVE fost admin pgl si jucator in divizia B2 la clanul beforechrist......si suntem nesimtiti daca ne permitem sa ne bagam in seama.stai calm si relaxat nimeni nu te deranjeaza cu absolut nimic si nu cred ca iti este amenintata pozitia de VIP pe kappa si nici Flipper nici eu nu cautam anturaj cu tine daca asta e problema | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: saluT up up Vin Mar 06, 2009 9:40 pm | |
| - SnK a scris:
- PRO pt Flipper ca merita... si wave si Flipper jucau pe server acum 8 ani de zile dar il sustin si respect pe Flipper pt faptul ca a jucat in B.A.
Eu zic ca merita GOD Flipper este unul din veteranii serverului, si-l cunosc personal. Asta nu m-a impiedicat sa-l las fara god cand a facut abuzuri de comenzi pe server si in plus a amenintat ca-l tine numai in banuri pe unul care-l reclamase pe forum. Postarile in care face aceste afirmatii inca sunt la locul lor. Consider ca ce are acum este suficient... | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: PROOOOOO!!!!! Sam Mar 07, 2009 12:34 am | |
| - Flipper a scris:
E jucator vechi si merita GOD!!!!! PRO PRO PRO si il mai si cunosc , asa ca aia cu cometari contra .... e bine cateodata sa mai consultati si voi pe aia care sunt mai de mult pe aici pe servar de cat sa va spuneti parerile Cristi fa-i GOD. | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: saluT up up Sam Mar 07, 2009 12:37 am | |
| - Cristian a scris:
- SnK a scris:
- PRO pt Flipper ca merita... si wave si Flipper jucau pe server acum 8 ani de zile dar il sustin si respect pe Flipper pt faptul ca a jucat in B.A.
Eu zic ca merita GOD Flipper este unul din veteranii serverului, si-l cunosc personal. Asta nu m-a impiedicat sa-l las fara god cand a facut abuzuri de comenzi pe server si in plus a amenintat ca-l tine numai in banuri pe unul care-l reclamase pe forum. Postarile in care face aceste afirmatii inca sunt la locul lor. Consider ca ce are acum este suficient... Lasa mane ca poate merita ala, doar vezi ca pustii din ziua de azi sunt cu CAPU' mai rau de cat eran noi adica Eu care nu de alta da nu a existat sala sa nu ma duc sa verific pe unu si pe altu, asa ca eu zic sa i faci GOD ca o sa-l pastreze asta ramane de vazut ce face si cum face. | |
|
| |
Shacalul VIP
| Subiect: Re: saluT up up Sam Mar 07, 2009 1:40 am | |
| - WAVE a scris:
- Ghizmo a scris:
- WAVE a scris:
- Citat :
Va rog frumos , cei care jucati de mult pe server si sunteti veterani (Hassan,flubber,ULTRAS,web & co) sa-i spuneti de cand joc eu aici , si de ce pot sa-mi dau cu parerea.Multumesc frumos. Have fun.
Flipper a jucat in divizia A PGL clan B.A. (Bad Attitude) este veteran pe kappa si fost pro player.Daca tot iti place sa iei peste picior pe toate lumea te intreb cu tot respectul WAVE tu unde ai jucat?E adevarat ca nu are multe ore pe sv dar astea se fac usor daca conteaza asa mult orele. Eu am fost admin PGL vre-o 2-3 ani la rand si am jucat in divizia B2 la clanul beforechrist ...asa ca nu te mai baga aiurea daca nu cunosti ambele parti. Io zic sa iti vezi de treaba ta , cand ma jucam pe kappa cu xdd , plicti , rival , liniste , law , si restu voi va jucati solitaire. HF Hai Wave ce naibi ai doar il stii si tu si nu inteleg de ce te opui asa cu indarjire, sunteti certati? Eu il stiu de pe vreme cand facea admine unu nu imi vine acum in minte da oricum nu ma intelegeam eu bine cu ala, da Flipper a imbatrinit aici pe servar. | |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: saluT up up Sam Mar 07, 2009 8:16 am | |
| Nu am nimic cu el , Doamne fereste ...e posibil sa-l stiu ( dar sincer nu imi amintesc ).Am spus ca sunt CONTRA deoarece nu are activitate pe server , intra din an in Paste si acum doreste GOD , daca voi vreti sa-i faceti n-am nimic impotriva , dar asta e parerea mea. Eu zic sa mai joace sa faca si el macar 1 zii activitate pe server si apoi sa ceara GOD , spun asta deoarece au inceput sa se dea/mareasca admine prea repede aici si o sa se ajunga la un moment dat cand o sa fie 1000000000 de admini ceea ce nu mi se pare prea benefic pentru server. Eu de cand joc aici nu am cerut niciodata marire de admin si joc de ....hmm 8 ani ?! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: saluT up up Sam Mar 07, 2009 11:32 am | |
| - WAVE a scris:
- Nu am nimic cu el , Doamne fereste ...e posibil sa-l stiu ( dar sincer nu imi amintesc ).Am spus ca sunt CONTRA deoarece nu are activitate pe server , intra din an in Paste si acum doreste GOD , daca voi vreti sa-i faceti n-am nimic impotriva , dar asta e parerea mea.
Eu zic sa mai joace sa faca si el macar 1 zii activitate pe server si apoi sa ceara GOD , spun asta deoarece au inceput sa se dea/mareasca admine prea repede aici si o sa se ajunga la un moment dat cand o sa fie 1000000000 de admini ceea ce nu mi se pare prea benefic pentru server. Eu de cand joc aici nu am cerut niciodata marire de admin si joc de ....hmm 8 ani ?! Nu e vorba de lipsa de activitate pe server mane ci de faptul ca nu se controleaza si face abuz de comenzi. Asta-i toata treaba... | |
|
| |
Flipper Moderator
| Subiect: wave Sam Mar 07, 2009 12:10 pm | |
| man nici eu nu am nimik cu tine ....dar nush de cate ori m-ai vz tu pe server sa sufar chiar si cu cei fara acces apoi sa mai dau ban unuia cu acces....iar cu beforechrist am jukat multe lanuri si nush cum nu iti aduci aminte de mine ...in fine poate tu stii mai bine ideea e ca am vrut god pt faptul ca sunt unul din cei vechi si toata lumea o recunoste mai putin tu ....asta da dovada de neancredere in cuvantul omenesc...oricum eu iti promit ca numai o sa am vreo treaba cu tine pt ca nu e fair play...e doar un joc si ar trebui sa ne simtim bine toti oricum imi cer scuze daca am gresit...si sper sa fie cum e mai bine pentru toti multumesc tuturor care mi-au dat pro restu,...sunt cei care au venit pe serv acum 3 luni si au accese mari si refuza fair play imi pare rau asta e realitatea HF all | |
|
| |
Shacalul VIP
| Subiect: Re: saluT up up Sam Mar 07, 2009 12:10 pm | |
| - Cristian a scris:
- WAVE a scris:
- Nu am nimic cu el , Doamne fereste ...e posibil sa-l stiu ( dar sincer nu imi amintesc ).Am spus ca sunt CONTRA deoarece nu are activitate pe server , intra din an in Paste si acum doreste GOD , daca voi vreti sa-i faceti n-am nimic impotriva , dar asta e parerea mea.
Eu zic sa mai joace sa faca si el macar 1 zii activitate pe server si apoi sa ceara GOD , spun asta deoarece au inceput sa se dea/mareasca admine prea repede aici si o sa se ajunga la un moment dat cand o sa fie 1000000000 de admini ceea ce nu mi se pare prea benefic pentru server. Eu de cand joc aici nu am cerut niciodata marire de admin si joc de ....hmm 8 ani ?! Nu e vorba de lipsa de activitate pe server mane ci de faptul ca nu se controleaza si face abuz de comenzi. Asta-i toata treaba... Cristi fa-i god si daca nu se controleaza ii faci slot si gata. Dar e jucator vechi.adica na au unii god care sunt pe servar de 3, 4 luni si el nu are. | |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: saluT up up Dum Mar 08, 2009 7:02 pm | |
| da pro si de la me e pestisor fain ) merita si bine zice schal | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: saluT up up Mar Mar 31, 2009 6:46 pm | |
| - Flipper a scris:
- man nici eu nu am nimik cu tine ....dar nush de cate ori m-ai vz tu pe server sa sufar chiar si cu cei fara acces apoi sa mai dau ban unuia cu acces....iar cu beforechrist am jukat multe lanuri si nush cum nu iti aduci aminte de mine ...in fine poate tu stii mai bine ideea e ca am vrut god pt faptul ca sunt unul din cei vechi si toata lumea o recunoste mai putin tu ....asta da dovada de neancredere in cuvantul omenesc...oricum eu iti promit ca numai o sa am vreo treaba cu tine pt ca nu e fair play...e doar un joc si ar trebui sa ne simtim bine toti oricum imi cer scuze daca am gresit...si sper sa fie cum e mai bine pentru toti multumesc tuturor care mi-au dat pro restu,...sunt cei care au venit pe serv acum 3 luni si au accese mari si refuza fair play imi pare rau asta e realitatea HF all
Ai god-ul inapoi. Daca se mai repeta figura, te exclud definitiv din comunitatea Kappa! Clar? | |
|
| |
Flipper Moderator
| Subiect: Re: saluT up up Mar Mar 31, 2009 8:29 pm | |
| cat se poate de clar HF & GL | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: saluT up up | |
| |
|
| |
| saluT up up | |
|