larry Membru
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 34 Localitatea : ciorogarla Hobby/Distractii : jucator de cs Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Cerere Slot! Vin Mar 20, 2009 9:19 pm | |
| - Cristian a scris:
- larry a scris:
- Hassan a scris:
- dRaKa a scris:
- Asteapta pana se vor sterge multe sloturi si vei avea ca sunt multi care au acces si nu joaca pe sv..
Zici ca tu esti manger...Pana zice Cristian sau eu ca nu se mai fac accese atunci nu se vor mai face..pana atunci se vor mai face.
Hassan , primesc slotul ? L-ai primit dar vad ca nu-ti citesti mesajele si nici pe server nu ai intrat sa vezi ca-ti da numele rezervat! de 2 zile imi da eroarea: Unknown HLTV client type Unknown HLTV client type Nu mai pot intra pe server, nuj de ce imi da eroarea asta.. ma puteti ajuta cu ceva? | |
|
larry Membru
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 34 Localitatea : ciorogarla Hobby/Distractii : jucator de cs Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Cerere Slot! Sam Mar 21, 2009 4:52 pm | |
| Era de la mine, acum merge sa intru sa joc pe server! Ms baieti pentru slot! | |
|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot! Joi Mar 26, 2009 1:11 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Slot! | |
| |
|