| cere slot sket(fRoD) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
fRoD bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 32 Localitatea : Cluj Hobby/Distractii : Cs,Sportul Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: cere slot sket(fRoD) Dum Mar 08, 2009 12:28 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:sket Cand ai jucat prima data pe server: akum vreo 2-3 luni am jucat cu mai multe nickuri(KroW,faithless etc) Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 4-5 ore Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Sa nu mai stau cate 10-15 min ca sa astept sa intru pe server si sa ajut la respectarea regulilor. 10X[b] | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cere slot sket(fRoD) Dum Mar 08, 2009 1:57 pm | |
| - fRoD a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:sket
Cand ai jucat prima data pe server: akum vreo 2-3 luni am jucat cu mai multe nickuri(KroW,faithless etc) Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 4-5 ore Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Sa nu mai stau cate 10-15 min ca sa astept sa intru pe server si sa ajut la respectarea regulilor. 10X[b] pro | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cere slot sket(fRoD) Dum Mar 08, 2009 2:06 pm | |
| |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: re Dum Mar 08, 2009 6:55 pm | |
| | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cere slot sket(fRoD) Vin Mar 13, 2009 12:42 pm | |
| cate topicuri deschizi??? e haos aici!!! rog moderatorii de forum sa mai inchida din topic-uri, mai ales pe celele double post il inchid pe acesta, si ramane in continuare cererea pe nick-u frod deschisa | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: cere slot sket(fRoD) Vin Mar 13, 2009 1:33 pm | |
| geac de pe acelasi user a cerut slot pentru doua persoane diferite!Nu te mai grabi sa inchizi topicuri! | |
|
| |
dRaKa Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 32 Localitatea : Hunedoara Hobby/Distractii : Cs Footbal etc Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: cere slot sket(fRoD) Vin Mar 13, 2009 1:35 pm | |
| - fRoD a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:sket
Cand ai jucat prima data pe server: akum vreo 2-3 luni am jucat cu mai multe nickuri(KroW,faithless etc) Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: 4-5 ore Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Sa nu mai stau cate 10-15 min ca sa astept sa intru pe server si sa ajut la respectarea regulilor. 10X[b] Am o intrebare cand jucati voi 3-4 ore pe zi ? cand eu nu te-am vazut niciodata si pot zice ca in ultimile 2 spat am fost cam 7 ore pe sv ) | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: cere slot sket(fRoD) Vin Mar 13, 2009 3:50 pm | |
| - akles a scris:
- geac de pe acelasi user a cerut slot pentru doua persoane diferite!Nu te mai grabi sa inchizi topicuri!
mda ... ma rog ... nu mi se pare prea "etic", dar daca zice akles asa ramane...HF | |
|
| |
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: cere slot sket(fRoD) Vin Mar 13, 2009 6:48 pm | |
| - jack a scris:
- akles a scris:
- geac de pe acelasi user a cerut slot pentru doua persoane diferite!Nu te mai grabi sa inchizi topicuri!
mda ... ma rog ... nu mi se pare prea "etic", dar daca zice akles asa ramane...HF Akles , jack are dreptate ... e aceiasi persoana cu frod... | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: cere slot sket(fRoD) Sam Mar 14, 2009 9:38 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cere slot sket(fRoD) | |
| |
|
| |
| cere slot sket(fRoD) | |
|