Baiazid bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Cs, Biliard Bowling Data de inscriere : 28/10/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Cere slot Sam Dec 05, 2009 8:38 am | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:Baiazid Cand ai jucat prima data pe server:2-3luni Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:3-4ore/zi Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Sa pot intra knd vreau pe sv... | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cere slot Sam Dec 05, 2009 10:04 am | |
| - Baiazid a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:Baiazid
Cand ai jucat prima data pe server:2-3luni Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:3-4ore/zi Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Sa pot intra knd vreau pe sv... Ai primit recomadari puternice si in plus te-am vazut pe server. Ti-am facut... | |
|
fraG0 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 92 Varsta : 32 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : Femei , bautura , jocuri :) si in mare distractii;x Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 19/02/2009
| Subiect: Re: Cere slot Sam Dec 05, 2009 10:27 am | |
| | |
|