| Cristian te rog sa verifici! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Cristian te rog sa verifici! Joi Mar 05, 2009 11:00 am | |
| joi 05/03,aproximativ 11:50
"admin_ignore_immunity" changed to "1" Dallmayer : am intrebat si io
Kicked by Console Kicked ] retry Commencing connection retry to games.kappa.ro Connecting to games.kappa.ro... Connection accepted by 194.102.255.25:27015 [ADMIN] Password accepted for user 'Akles'. Access granted: 131071 ************** NOTICE >>>>>>>>>>>> ** This server is set to allow an admin to run commands on your client. ** ************** NOTICE <<<<<<<<<<<< You have been banned fro
admin:haha
Sunt curios cine e acest haha! | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Joi Mar 05, 2009 5:02 pm | |
| - akles a scris:
- joi 05/03,aproximativ 11:50
"admin_ignore_immunity" changed to "1" Dallmayer : am intrebat si io
Kicked by Console Kicked ] retry Commencing connection retry to games.kappa.ro Connecting to games.kappa.ro... Connection accepted by 194.102.255.25:27015 [ADMIN] Password accepted for user 'Akles'. Access granted: 131071 ************** NOTICE >>>>>>>>>>>> ** This server is set to allow an admin to run commands on your client. ** ************** NOTICE <<<<<<<<<<<< You have been banned fro
admin:haha
Sunt curios cine e acest haha! E posibil sa fie balamuc ( asta in cazul in care are admin ) ...o fi citit pe forum posturile si a vazut ca esti de partea lui killah & te-a ars. Nu dau cu bata-n balta, e posibil sa ma insel. | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Joi Mar 05, 2009 5:15 pm | |
| Si eu m-am gandit la varianta asta dar vreau sa fiu sigur!
P.S.:killah e vara'miu,e normal sa-i tin partea! | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Joi Mar 05, 2009 5:20 pm | |
| - akles a scris:
- Si eu m-am gandit la varianta asta dar vreau sa fiu sigur!
P.S.:killah e vara'miu,e normal sa-i tin partea! Stiu cine e ma ... Sa vedem ce zice Cristian :> | |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Joi Mar 05, 2009 5:23 pm | |
| Mai am un suspect dar poate sa fie o coincidenta de nume!Sa speram ca ma va lamuri Cristian. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Joi Mar 05, 2009 6:59 pm | |
| Si eu am luat ban exact in acelasi mod ca akles acum 2 zile.
Avea nick : teapa
Cred ca Balamuc e ca si eu i-am luat partea lui killah la acel conflict , nu din alte motive dar atunci avea dreptate killah sa se ia de el. |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Vin Mar 06, 2009 3:46 pm | |
| sau a facut kenoX vreo glumitza ? | |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Vin Mar 06, 2009 3:50 pm | |
| - korr a scris:
- sau a facut kenoX vreo glumitza ?
Nu cred,face cu kick,poate ban pe 1-10 min,dar nu cu ban permanent!Inca mai astept un raspuns de la Cristian. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Vin Mar 06, 2009 4:23 pm | |
| cred ca a fost ragazzo , a intrat ieri pe server si s-a luat d mine ca vezi ce postezi pe forum ca dupa ce il bag pe killah in ghips urmezi =))))))))) si a zis ca imi da ban dar nu a apucat ca au fost cativa admini : Sparla , Kobe , clb care i-au zis sa taca din gura si sa termine cu amenintarile nu a vrut si au scos ei imunitatea si i-au dat ban inaintea mea =)))
Dupa ce a zis el faza cu ai grija ce zici pe forum cred ca el a fost cel cu banul , mai ales ca a amenintat ca da ban. |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Vin Mar 06, 2009 4:46 pm | |
| - SvcBad a scris:
- cred ca a fost ragazzo , a intrat ieri pe server si s-a luat d mine ca vezi ce postezi pe forum ca dupa ce il bag pe killah in ghips urmezi =))))))))) si a zis ca imi da ban dar nu a apucat ca au fost cativa admini : Sparla , Kobe , clb care i-au zis sa taca din gura si sa termine cu amenintarile nu a vrut si au scos ei imunitatea si i-au dat ban inaintea mea =)))
Dupa ce a zis el faza cu ai grija ce zici pe forum cred ca el a fost cel cu banul , mai ales ca a amenintat ca da ban. Ala avea helper...De cand are comanda de ban? | |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Vin Mar 06, 2009 7:07 pm | |
| intrati la banuieli la administratorii noi .............. se stiu ei care de pe pejele | |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: re Vin Mar 06, 2009 7:27 pm | |
| eu nu am fost si eu nu joc in pejele abea stiu cmenzile ) | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Vin Mar 06, 2009 8:34 pm | |
| - SvcBad a scris:
- Si eu am luat ban exact in acelasi mod ca akles acum 2 zile.
Cred ca Balamuc e ca si eu i-am luat partea lui killah la acel conflict , nu din alte motive dar atunci avea dreptate killah sa se ia de el. Balamuc ala are administrator mic. Nu poate da ban... Poate un admin_rcon kick SvcBad | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Sam Mar 07, 2009 1:12 am | |
| - Cristian a scris:
- SvcBad a scris:
Cred ca Balamuc e ca si eu i-am luat partea lui killah la acel conflict , nu din alte motive dar atunci avea dreptate killah sa se ia de el. Balamuc ala are administrator mic. Nu poate da ban... Poate un admin_rcon kick SvcBad Atunci nu stiu cine e Cristi dar vad ca au patit-o mai multi. Am mai observat ceva la cativa admini care au facut schimb de parole intre ei ceea ce nu e bine pt ca uite la ce se poate ajunge ... banuieli de genu asta......am vazut un admin care e god stie parola unui helper si helperul stie parola aluia god. Am observat asta in statusul serverului cum helperul intrase de vre-o 100 de ori cu godul aluia pe serv . Nu dau nume decat dak se va cere.....dar nu e bine sa va dati parolele la prieteni ca dupaia tot voi intrati la belele.... |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Sam Mar 07, 2009 11:28 am | |
| - SvcBad a scris:
- Cristian a scris:
- SvcBad a scris:
Cred ca Balamuc e ca si eu i-am luat partea lui killah la acel conflict , nu din alte motive dar atunci avea dreptate killah sa se ia de el. Balamuc ala are administrator mic. Nu poate da ban... Poate un admin_rcon kick SvcBad Atunci nu stiu cine e Cristi dar vad ca au patit-o mai multi. Am mai observat ceva la cativa admini care au facut schimb de parole intre ei ceea ce nu e bine pt ca uite la ce se poate ajunge ... banuieli de genu asta......am vazut un admin care e god stie parola unui helper si helperul stie parola aluia god. Am observat asta in statusul serverului cum helperul intrase de vre-o 100 de ori cu godul aluia pe serv . Nu dau nume decat dak se va cere.....dar nu e bine sa va dati parolele la prieteni ca dupaia tot voi intrati la belele.... Daca tot stii trimite-mi privat sa nu mai caut eu ca disperatul. Nu spunteti si riscati sa o incasati aiurea de la un copil retard care are passul unui god. Daca se confirma, iau masurile necesare fara tam tam... | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Sam Mar 07, 2009 5:13 pm | |
| - korr a scris:
Esti mai retard decat prevede legea.Te prind eu pe serv si chiar o sa postezi si tu la reclamatii admin,deoarece te cam bagi ca supozitorul in c.. | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Sam Mar 07, 2009 7:40 pm | |
| - kenox a scris:
- korr a scris:
Esti mai retard decat prevede legea.Te prind eu pe serv si chiar o sa postezi si tu la reclamatii admin,deoarece te cam bagi ca supozitorul in c.. dupa ce mi-ai dat 4 ban-uri si 10 kick-uri pe server (dgeaba) la ce sa ma mai astept de la tn ... reclamatie nu fac...stai linistit... si poza aia ... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Dum Mar 08, 2009 12:45 pm | |
| Ti-am trimis PM Cristi cu demonstratia acelei persoane care intra pe server cu userul unui god. Si bineinteles si godul intra pe server cu parola celuilalt. Nu stiu rangul exact al acelui player .... parca e helper..... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Dum Mar 08, 2009 1:02 pm | |
| Am mai gasit un caz mai grav de 2 administatori care isi dau parolele....ti-am trimis pm.
PS: wtf nu merge sa dau edit la mesaj ??????? a fost nevoie sa postez de 2 ori.... |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Dum Mar 08, 2009 1:52 pm | |
| - SvcBad a scris:
- Am mai gasit un caz mai grav de 2 administatori care isi dau parolele....ti-am trimis pm.
PS: wtf nu merge sa dau edit la mesaj ??????? a fost nevoie sa postez de 2 ori.... Ai 5 minute sa editezi, dupa care PA! | |
|
| |
mykaela bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 39 Localitatea : slobozia Hobby/Distractii : Fotbal Data de inscriere : 01/06/2009
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Lun Iun 01, 2009 5:37 pm | |
| Hello cristian ... nush daca ma mai ti minte...am si eu o mica problemuta..... acum ceva timp am avut si eu admin pe server ... intram cu numele de mykaela si acum tot cu el intru .... si vroiam sa stiu daca il pot recupera ... contul inca exista .... dar nu mai stiu parola ... DIablo m`a adus pe server .... poate asa iti aduci aminte de mine ... Hai ca nu te mai stresez si intru in CS ... ne vedem in joc ciao !!! | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Mier Iun 03, 2009 3:01 pm | |
| - mykaela a scris:
- Hello cristian ... nush daca ma mai ti minte...am si eu o mica problemuta..... acum ceva timp am avut si eu admin pe server ... intram cu numele de mykaela si acum tot cu el intru .... si vroiam sa stiu daca il pot recupera ... contul inca exista .... dar nu mai stiu parola ... DIablo m`a adus pe server .... poate asa iti aduci aminte de mine ... Hai ca nu te mai stresez si intru in CS ... ne vedem in joc ciao !!!
Te stiu dar trebuia sa deschizi thread separat cu problema ta... | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Mier Iun 03, 2009 5:18 pm | |
| - SvcBad a scris:
- Am mai gasit un caz mai grav de 2 administatori care isi dau parolele....ti-am trimis pm.
PS: wtf nu merge sa dau edit la mesaj ??????? a fost nevoie sa postez de 2 ori.... oricum vedea el dar nu despre asta e vorba, vrei sa vada toti ca esti tu mana dreapta a lui Cristian }{ | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! Mier Iun 03, 2009 8:07 pm | |
| - moody- a scris:
- SvcBad a scris:
PS: wtf nu merge sa dau edit la mesaj ??????? a fost nevoie sa postez de 2 ori.... oricum vedea el dar nu despre asta e vorba, vrei sa vada toti ca esti tu mana dreapta a lui Cristian }{ Moody ti-am zis sa uiti de SvCbad. Se pare ca am vorbit singur... Zi PA la forum o saptamana! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cristian te rog sa verifici! | |
| |
|
| |
| Cristian te rog sa verifici! | |
|