b0o Membru
Sex : Numarul mesajelor : 41 Varsta : 42 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 04/04/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: reclamatie Cristian Mier Noi 04, 2009 8:34 pm | |
| fac reclamatie lui Cristian . deoarece ii lasa admin prea mare lu nesimtzitu ala de ghizmo (marele admin)
azi m-a jignit . tipic lui .. shi dupa aia mi-a dat ban Kicked by Console: "pa (banned for 1000 min)" Kicked :"pa (banned for 1000 min )
motivu inca nu il stiu sigur .. banuiesc ca are ceva cu mine ..
prin urmare nu o sa mai intru pe server atat timp cat el are dreptu sa dea ban la altzi adminii
astept un raspuns cristian , asta in cazu ca te intereseaza shi de alte persoane | |
|
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: reclamatie Cristian Mier Noi 04, 2009 8:38 pm | |
| iti dau kick/ban pane te saturi.pa | |
|
b0o Membru
Sex : Numarul mesajelor : 41 Varsta : 42 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Re: reclamatie Cristian Mier Noi 04, 2009 8:38 pm | |
| | |
|
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: reclamatie Cristian Mier Noi 04, 2009 10:18 pm | |
| Ce va mai agitati ma atata nu vedeti ca a ajuns un server de 3 lei...Cristian ia si inchide serverul si rezolvi treaba.Si voi astia lasati-l pe ghizmo singur pe server,cred ca isi da ban singur ca nu face frag... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: reclamatie Cristian | |
| |
|