BuFf0N bot
Sex : Numarul mesajelor : 4 Varsta : 38 Localitatea : TG-JIU Hobby/Distractii : fotbal, kick boxing, lupte de contact..femei si bautura... Stare de spirit : ...dus cu pluta!!! Data de inscriere : 15/02/2009
| Subiect: pt. slot Mier Feb 18, 2009 10:56 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - BuFf0N - Cand ai jucat prima data pe server - de mult numai retin...cred k prin 2007... - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - in jur de 2-3 ore...chiar si mai mult - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro - pt. loc si nume...nu doresc altceva... multumesc anticipat...numai bine | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: pt. slot Joi Feb 19, 2009 12:33 am | |
| Pro slot. Old player |
|
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: pt. slot Joi Feb 19, 2009 3:32 am | |
| | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: pt. slot Joi Feb 19, 2009 6:50 am | |
| - BuFf0N a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - BuFf0N
- Cand ai jucat prima data pe server - de mult numai retin...cred k prin 2007... - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - in jur de 2-3 ore...chiar si mai mult - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro - pt. loc si nume...nu doresc altceva...
multumesc anticipat...numai bine pro slot. | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: pt. slot Joi Feb 19, 2009 1:47 pm | |
| - BuFf0N a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - BuFf0N
- Cand ai jucat prima data pe server - de mult numai retin...cred k prin 2007... - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - in jur de 2-3 ore...chiar si mai mult - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro - pt. loc si nume...nu doresc altceva... multumesc anticipat...numai bine Te-am vazut jucand si nu ai creat probleme. Trimite-mi in privat un pass sa-ti fac un acces garantat cu imunitate si nume rezervat... | |
|