| SVCBAD =))) | |
|
+10moody aquarius Gizmo XozzE korr ionutz.JA Shacalul sLkzor RyC NASTY 14 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
NASTY Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : has has Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:28 pm | |
| radeti cu lacrimi baieti : bitch: SvCbad george: aha auzi eu stiu ca ai cheaturi da dami si mie ca ai dala care nu iese in poze si caut si eu sa imi bag ***** da nu gasesc SvCbad george: eu am dala care iese in poze si daia mie cam frica il folosesc mai rar ciutacx: lol ? ciutacx: cum sa am coduri ? SvCbad george: ma poate nu ai eu asa banuiesc dar stii pe cineva care sa imi faca rsot de dala ? SvCbad george: care nu iesie in poze ciutacx: prietene nu folosesc coduri , nam folosit niciodata SvCbad george: ok ma nu folosesti dami un id ceva al cuiva care foloseste ai ? stii pe cineva care are dala care nu iese in poze ? SvCbad george: sau stii pe udne sa caut ? ciutacx: daca as folosi as sti ciutacx: din pacate pt tine ciutacx: nu stiu ciutacx: si nici nu am SvCbad george: interesea-za-te pt mine poate aflii ceva | |
|
| |
RyC Membru
Sex : Numarul mesajelor : 17 Varsta : 36 Localitatea : iasi Hobby/Distractii : clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:31 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:31 pm | |
| - NASTY a scris:
- radeti cu lacrimi baieti :
bitch: SvCbad george: aha auzi eu stiu ca ai cheaturi da dami si mie ca ai dala care nu iese in poze si caut si eu sa imi bag ***** da nu gasesc SvCbad george: eu am dala care iese in poze si daia mie cam frica il folosesc mai rar ciutacx: lol ? ciutacx: cum sa am coduri ? SvCbad george: ma poate nu ai eu asa banuiesc dar stii pe cineva care sa imi faca rsot de dala ? SvCbad george: care nu iesie in poze ciutacx: prietene nu folosesc coduri , nam folosit niciodata SvCbad george: ok ma nu folosesti dami un id ceva al cuiva care foloseste ai ? stii pe cineva care are dala care nu iese in poze ? SvCbad george: sau stii pe udne sa caut ? ciutacx: daca as folosi as sti ciutacx: din pacate pt tine ciutacx: nu stiu ciutacx: si nici nu am SvCbad george: interesea-za-te pt mine poate aflii ceva Esti si prost ca m-a pus shacalul sa vb cu el ca a zis ca are chat dala care nu iese in poze paote sa confirme shacalul ! =)) hai ca esti ratat ai cazut in ochii mei =)) dak ai observat ii facusem poze si nu iesise nimic in ele si shacalul mi-a zis ca are dala care nu iese =)) hai ciaoooooz ! Nu stii cum sa ii prinzi esti prea varza copilule mai invata ! |
|
| |
sLkzor Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 33 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : Alcoolul si Femeile Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:32 pm | |
| hahahahahahahha ))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
NASTY Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : has has Data de inscriere : 25/12/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:35 pm | |
| adica i-ai facut poze,NU a iesit nimic in poza si tu vrei sa imi zici ca il intrebi daca are wall asa doar sa il testezi =)) si vezi cum vb ca esti de la tara
Ultima editare efectuata de catre NASTY in Lun Feb 16, 2009 11:38 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: LOL!!! Lun Feb 16, 2009 11:36 pm | |
| - NASTY a scris:
- radeti cu lacrimi baieti :
bitch: SvCbad george: aha auzi eu stiu ca ai cheaturi da dami si mie ca ai dala care nu iese in poze si caut si eu sa imi bag ***** da nu gasesc SvCbad george: eu am dala care iese in poze si daia mie cam frica il folosesc mai rar ciutacx: lol ? ciutacx: cum sa am coduri ? SvCbad george: ma poate nu ai eu asa banuiesc dar stii pe cineva care sa imi faca rsot de dala ? SvCbad george: care nu iesie in poze ciutacx: prietene nu folosesc coduri , nam folosit niciodata SvCbad george: ok ma nu folosesti dami un id ceva al cuiva care foloseste ai ? stii pe cineva care are dala care nu iese in poze ? SvCbad george: sau stii pe udne sa caut ? ciutacx: daca as folosi as sti ciutacx: din pacate pt tine ciutacx: nu stiu ciutacx: si nici nu am SvCbad george: interesea-za-te pt mine poate aflii ceva Eu l-am pus sa il intrebe sa vad daca are wall dala care nu apare in poza! Asa ca aiure ai postat asta si stii si tu si altii ca au coduri si se joaca cu coduri... Dar daca il cunosteai pe bitch asta de ce nu ai spus ca il cunosti si ca nu are coduri la momentu repectiv....???? | |
|
| |
ionutz.JA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 66 Varsta : 36 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:38 pm | |
| Ce`i amuzant ? A vrut sa te incerce,sa vada daca ai. lol | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:40 pm | |
| E prea dus are admin degeaba ca nu stie cum sa ii faca sa se dea de gol !!!! |
|
| |
sLkzor Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 33 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : Alcoolul si Femeile Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:41 pm | |
| nasty se mai poate testa si asa nu ai de unde sa stii ce foloseste | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:41 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre korr in Lun Feb 16, 2009 11:45 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: alta data dau ban Lun Feb 16, 2009 11:42 pm | |
| Alta data nu mai il pun sa faca poze sau sa fac poze ban direct!!! macar daca nu are il scot din mana daca are nu mai intra sa vedem e mai bine sau nu. Il cunosti si nu ai spus nimika stau si ma intreb oare de ce.
(Admin) SvCbad: da am cerut si mi le-a dat e curat... nu are nik.... cic ] admin_rcon mp_buytime 0.2 "mp_buytime" changed to "0.2" (Admin) Shacalul: ARE DALA CARE NU SE VEDE IN POZA IA VEZI
Ultima editare efectuata de catre Shacalul in Lun Feb 16, 2009 11:56 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:46 pm | |
| - Shacalul a scris:
- Alta data nu mai il pun sa faca poze sau sa fac poze ban direct!!! macar daca nu are il scot din mana daca are nu mai intra sa vedem e mai bine sau nu.
Il cunosti si nu ai spus nimika stau si ma intreb oare de ce. pai pt ca paote foloseste si el =)) rulez astazi a zis ca e dubios NASTY pana acum juca echilibrat si azi a avcut scor 30 cu 5 :-o haha korr te :X vreau sa imi faci albumuri foto =)) da sa ma prinzi cand tin si TAB apasat sa se vada scorul meu de vedeta 10 kill 20 dead =)) |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:49 pm | |
| - Shacalul a scris:
- Alta data nu mai il pun sa faca poze sau sa fac poze ban direct!!! macar daca nu are il scot din mana daca are nu mai intra sa vedem e mai bine sau nu.
Il cunosti si nu ai spus nimika stau si ma intreb oare de ce. Shacalule acum se poarta : 1. admin_execclient nume snapshot [ 3 poze ] 2. admin_psay nume Posteaza-le in rubrica UNBAN. https://kappa.all-up.com [ de 3x / sa vada omu si sa-i ramana in consola ] 3. admin_ban nume ; Le vezi pe forum,daca nu ramane banul [ are wall atunci ] .. Mi se pare cel mai comod pentru un admin. | |
|
| |
sLkzor Membru
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:50 pm | |
| mai ai si u momente de baiat bun dar tot nab esty :X :* hai bft si nb | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:55 pm | |
| |
|
| |
sLkzor Membru
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Lun Feb 16, 2009 11:57 pm | |
| deci eu mai am de trait pe kappa pana la ultimul update srry de off-topic gata a fost ultimul post ciao | |
|
| |
korr Moderator
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Mar Feb 17, 2009 12:01 am | |
| | |
|
| |
ionutz.JA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 66 Varsta : 36 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Mar Feb 17, 2009 12:12 am | |
| Eu nu inteleg un lucru . Deci spuneti de cod care nu se vede in poze . ok Snapshotu` ne`arata exact ce vede respectivu ..Si din moment ce nu se vede nimic dubios,e clar ca nu are nimic ,nu ? Despre ce vb. voi de cod care nu se vede in snapshot ? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Mar Feb 17, 2009 12:50 am | |
| - ionutz.JA a scris:
- Eu nu inteleg un lucru .
Deci spuneti de cod care nu se vede in poze . ok Snapshotu` ne`arata exact ce vede respectivu ..Si din moment ce nu se vede nimic dubios,e clar ca nu are nimic ,nu ? Despre ce vb. voi de cod care nu se vede in snapshot ? Hai sa explic pentri Ja al meu )) : exista un cheat care detecteaza comanda de snapshot , ss, screenshot sau cum vrei tu sa ii zici si in momentul in care tu ca admin executi comanda asta pe el cheatul respectiv o detecteaza si dezactiveaza cheatul ! capisi ? |
|
| |
ionutz.JA Activ member
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Mar Feb 17, 2009 1:01 am | |
| omg,ce`au ajuns sa scoata dusmanii . | |
|
| |
NASTY Membru
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Mar Feb 17, 2009 1:06 am | |
| interesant | |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Mar Feb 17, 2009 1:29 am | |
| azi maine de scot scor 49 cu 5 imi face poze am wall ca nu se vad in poze n1 ! si asta | |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Mar Feb 17, 2009 1:30 am | |
| apropo so umplut de zepehasi peste tot ! | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Mar Feb 17, 2009 7:11 am | |
| ptr nonsteam sunt cam 615267142672 de coduri ptr steam sunt cam jumatate.acum lasand gluma la o parte imi este imposibil sa cred acum ca toti codatii si-au procurat genul ala de coduri care nu ies la poze.sa nu facem din asta vanatoare de vrajitoare si asa cum am mai spus si in alt post codurile ptr steam vor merge o anumita perioada apoi meseriasul care le foloseste se va pomenii cu contul banat si cel mai bun ex este al celui care ii furase pass de la admin lui 1van si intr-un final s-a ales cu contul banat vedeti acolo la vac status http://steamcommunity.com/profiles/76561198003176682 | |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: SVCBAD =))) Mar Feb 17, 2009 11:03 am | |
| de acord cu ghizmo ! . in loc sa`i suspectati pe cei cu wall... mai bine v`ati ocupa de no smoke .. parerea mea . acolo ar trebui snapshot. sa`si arunce respectivu` smoke in fatza si sa`si faca snapshot sa vedem cum se vede ( in caz ca se vede ceva ) . din cate am auzit e foarte usor sa ai No Smoke. bafta . scz` de off | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SVCBAD =))) | |
| |
|
| |
| SVCBAD =))) | |
|