games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti

In jos 
+13
ULTRAS
Hassan
akles
XozzE
sLkzor
BaLaMuC
Gizmo
jadkiss
adr
ionutz.JA
acyd
WAVE
moody
17 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
moody
Administrator
moody

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 270
Varsta : 33
Localitatea : Targoviste
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Data de inscriere : 31/08/2008

Foaie de personaj
Player:

SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti Empty
MesajSubiect: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 7:23 am

http://www.fileshare.ro/943421234.42
demo in care svcbad isi face de cap cu "d-alea"
prima data ii sare tinta dar UITATI-VA ATENT
dupa aceea e inconjurat de flashuri dar totusi se misca pana la un colt, unde ii da lui stitch direct prin smoke
si din nou prin smoke la banana unde n-are treaba omu direct se uita prin zid

ps: ZLABULE
Sus In jos
WAVE
VIP
WAVE

Numarul mesajelor : 265
Varsta : 37
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : snowboarding
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 10:22 am

Ce ai observat tu "neregulamentar" pe demoul ala , explica-mi si mie mai detaliat ca io nu vad nimic suspect ...La prima faza despre care zici tu ca e inconjurat de flash-uri si apoi il bate cu deagle pe stitch nu e nimic dubios ... nu inteleg , daca omu avea tinta pusa pe colt si a tinut apasat W normal ca a ajuns la colt , apoi 2 smoke-uri sau cate erau ...5-6 flash-uri ...si cand a intrat stitch deja el nu mai era flash-uri FULL , l-a vazut si hop cap , nimic dubios.
Apoi faza cu banana , iarasi nu stiu ce vezi tu asa dubios la ea ...smoke-ul e dat prost , se vede prin el ... ala a tras dupa SvC , el l-a vazut cum s-a dus la nisip a tras prin zid cateva gloante , mort.
Din tot demoul ala mie nu mi se pare nimic dubios , nu e nimic concludent care sa-l incrimineze ca are coduri...nu zic , poate joaca cu coduri ( n-am de unde sa stiu ) dar din demoul asta nu reiese nimic , e 0 barat.Daca voi pentru faze de genu asta faceti demo si suspectati lumea de cheat , e clar !
In demo mai mult sta mort SvC decat sa joace , primele 3 runde e chiftea ...apoi se mai misca putin dar tot chiftea e Smile ( no offence ).
Have fun , mie nu mi se pare sa aiba nici un cod ...e democratie deci fiecare are dreptu la o opinie,iar asta e parerea mea ...astept si pe ceilalti sa se uite la demo si sa-si dea cu parerea.
cheers
Sus In jos
http://www.turbotech.ro
acyd
Activ member
acyd

Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Localitatea : Brasov
Hobby/Distractii : movies
Data de inscriere : 06/01/2009

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 10:26 am

+1 WAVE

Cred ca foloseste sensivity prea mare Smile) In rest nu vad cum joaca cu coduri si are scorul acela.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 12:02 pm

=)) prea tare ca sa fie light =)) nu mai comentez nimic =))

PS: Cred ca iti sta bine helper. Da fa-mi mai multe demouri poate si niste poze ;Wink dak vrei imi fac si eu demo dau record ;Wink

=)) moody incerci degeaba si intrii tu mai rau in belele decat vrei sa ma bagi pe mine =))
Sus In jos
ionutz.JA
Activ member

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 36
Localitatea : Constanta
Hobby/Distractii : fotbal
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 12:10 pm

moody,te faci de ras ..
Inteleg ca va dusmaniti,dar totusi,mai bine te abtii .
Sus In jos
adr
Membru

Numarul mesajelor : 13
Varsta : 35
Localitatea : vadu izei
Hobby/Distractii : atv
Data de inscriere : 13/02/2009

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 12:48 pm

faza aia cu flashu cam suspect si inca cv cum a luat el admin inca god daca habar nare de cs ?/Smile
Sus In jos
jadkiss
Activ member
jadkiss

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 34
Hobby/Distractii : fotbalu
Data de inscriere : 04/12/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 12:52 pm

adr a scris:
faza aia cu flashu cam suspect si inca cv cum a luat el admin inca god daca habar nare de cs ?/Smile

e lingau pe aici pe la baietii si daia a luat...ca pt skill nare cum ca il domina harta
Sus In jos
adr
Membru

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 12:54 pm

mam gandit eu face ce vrea pe spatele altora
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Numarul mesajelor : 464
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Pumping Iron
Data de inscriere : 24/11/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 1:50 pm

la prima faza cand trage in adversari e adevarat ca nu omoara pe nimeni e normal sa sara tinta in halul ala?inteleg ca poate are sensivity mare dar totusi..........ma uit la altii care erau pe sv si tinta lor nu se misca asa ciudat

Ultima editare efectuata de catre Ghizmo in Sam Feb 21, 2009 4:43 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
BaLaMuC
New Member
BaLaMuC

Numarul mesajelor : 5
Hobby/Distractii : BaLaMuC
Data de inscriere : 15/12/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 2:07 pm

mi-se intampla deseori sa iau flesh sa am 2-3 smok in fata si sa apas si sa daram 1=2 poate sa intamplat odata de 2 ori dar nu cred k mereu ....

La BaLaMuC cu voi:)) king king king
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 2:14 pm

bla bla bla cine putea sa posteze aici decat : moody , Ghizmo adr si jadkiss toti cei care ziceti ca le "ardeti" =)) unu cu 16 biti adr cu coduri moody cu scandal si jadkiss de oftica =))) incep si eu ca ULTRAS duceti-va si dati-va in leagan UUUUTAAAAAA UTAAAAA =)))
Sus In jos
sLkzor
Membru
sLkzor

Numarul mesajelor : 36
Localitatea : Iasi
Hobby/Distractii : Alcoolul si Femeile
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 2:23 pm

nu e wall asta Smile) e bulan Razz app adr sa iti spun ceva admin nu inseamna sa fii skillat asa toti skillati ar avea admin nu ? admin insemna sa nu suferi si sa stii sa folosesti comenzile alea cu un scop daca nu gandesti nu are rost sa postezi
Sus In jos
XozzE
Moderator
XozzE

Numarul mesajelor : 158
Varsta : 36
Localitatea : Sibiu
Hobby/Distractii : Clubing
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 3:44 pm

rivalitatea asta uneori ciuda .. ofticarea etc this is the world .. bla bla
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Numarul mesajelor : 464
Hobby/Distractii : Pumping Iron
Data de inscriere : 24/11/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 3:47 pm

ce tupeu pe capul nostru cum ne-am permis sa punem la indoiala integritatea si talentul in artele cs-ului a preamaritului Frincu Mihai zis svcbad cu "s" mic.faci pe lupul moralist peste tot dar nu asta e problema treaba cu fb si smoke nu este ceva iesit din comun insa felul in care se misca tinta aia este ciudat.daca esti codat si repet daca, esti un codat f slab daca nu esti in stare sa faci un frag sanatos dar ce sa faci daca si cu parca se plimbau in barca sunt convins ca mai devreme sau mai tarziu o sa cedezi nevos si o sa sari cu monitorul pe geam de draci.
Sus In jos
akles
Moderator
akles

Numarul mesajelor : 379
Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur
Stare de spirit : mwhahahaha
Data de inscriere : 25/09/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 3:50 pm

Ba cum plec in vacantza,cum va faceti de cap p'acilea!!!
CE aveti ba zevzecilor?!Toata lumea se cearta cu toata lumea!Prea mult bine strica vad!
Maine sau luni cel tarziu o sa revin.Sa va gasex cu petale de trandafir!
Sus In jos
jadkiss
Activ member
jadkiss

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 34
Hobby/Distractii : fotbalu
Data de inscriere : 04/12/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 3:58 pm

SvcBad a scris:
bla bla bla cine putea sa posteze aici decat : moody , Ghizmo adr si jadkiss toti cei care ziceti ca le "ardeti" =)) unu cu 16 biti adr cu coduri moody cu scandal si jadkiss de oftica =))) incep si eu ca ULTRAS duceti-va si dati-va in leagan UUUUTAAAAAA UTAAAAA =)))

hahhhahahaha ce talent la glume n-ai bounce ! normal ca li se pare ceva dubios la baieti cand pe tn te domina hartile...nici nu le cunosti...si ai ajuns in coltu ala prin flesh...cand tu nu cunosti harta cand o vezi...dar sa mai fi si fleshuit..
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Stare de spirit : EMO =))
Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 3:58 pm

SvcBad a scris:

PS: Cred ca iti sta bine helper. Da fa-mi mai multe demouri poate si niste poze ;Wink dak vrei imi fac si eu demo dau record ;Wink

=)) moody incerci degeaba si intrii tu mai rau in belele decat vrei sa ma bagi pe mine =))

Numai face misto de el ca este helper...ca poateo sa ai si tu o surpriza ...surprize surprize cu Hassan pe kappa Smile) lol!
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
WAVE
VIP
WAVE

Numarul mesajelor : 265
Hobby/Distractii : snowboarding
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 4:24 pm

Voi in loc sa postati ce parere aveti despre demo , ati dat-o in diverse ...glume,injurii,etc.Numai la subiect nu postati.
Sus In jos
http://www.turbotech.ro
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 4:30 pm

Hassan a scris:
SvcBad a scris:

Numai face misto de el ca este helper...ca poateo sa ai si tu o surpriza ...surprize surprize cu Hassan pe kappa Smile) lol!

last off topic : sa aduc si flori Hassan =))) Razz
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 7:16 pm

si eu care va credeam admini buni
wave cum frate tu...ai administrat idlex si nu iti dai seama ca ii sare tinta, uite-te mai atent acolo cand el sta spre banana si i se duce tinta direct in stalpul ala de lumina
eu 1 caut si wall sa vad dpre cine s-a dus tinta acolo
si inca ceva, daca el vinde wall pentru steam#vac2 de ce sa nu il foloseasca Sad
doar e MOCA
Sus In jos
adr
Membru

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 8:21 pm

nu e wall asta Smile) e bulan Razz app adr sa iti spun ceva admin nu inseamna sa fii skillat asa toti skillati ar avea admin nu ? admin insemna sa nu suferi si sa stii sa folosesti comenzile alea cu un scop daca nu gandesti nu are rost sa postezi

problema aici este bun nu e skilat svcbad da pana mea sufera si sati dau un ex:sunt un jucator nou pe server joc de 1 luna si ceva aproape 2 vreu si eu helper fac cerere pe forum cand dau astia cu posturi zic ca habar nai de comenzi si mai vrei si admin zi ca nui asa?
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 8:23 pm

nu sufera, nu sunt rautacios
dar cred ca e primul lui admin/god
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 9:28 pm

moody dc nu vrei sa incheiem odata balciul asta ca sincer mi s-a luat sa vad ca tu cauti mereu ceva sa ma incriminezi p mine ! mai intai cu faptul ca vand eu wall dupaia i-ai mai zis stii tu cui ca auzi ca sunt un copil si ca nu am varsta aia care scrie aici ( stii tu cui i-ai zis) acum ca folosesc coduri desi din demo ala iese total contrar dak ma prindeai intr-o faza mai bulanoasa mai ziceam sa ai dubii dar in demo ala e total aiurea a zis si wave si clb si rcon pe toti i-am pus sa se uite la demo si mi-au zis ca e total aiurea , asta ca sa vezi ca wave nu e singurul care s-a uitat la demo . Inceteaza frate ca mi s-a luat de atatea certuri ai 18 ani mai maturizeaza-te un pic...

Hai sa incheiem disputa asta aici ca cred ca la toti de pe serv li s-a luat sa ne vada cum ne zicem una alta !

Sunt dispus sa tac din gura si sa nu ma mai iau de tine dak incetezi si tu ok ? Iti convine ?
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptySam Feb 21, 2009 10:09 pm

bine spus "sa nu ma mai iau de tine"
ps: ok
Sus In jos
ULTRAS
Activ member
ULTRAS

Numarul mesajelor : 136
Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti
Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut /
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti EmptyDum Feb 22, 2009 2:31 am

zice akles .... i a dat dumnezeu ultimul corp de pe raft.. ala la reducere ... Smile) cat despre demo n am rabdare... am recomandare.... daca tot esti asa disperat ia un wall frumos si fa un filmuletz sa vezi .. ca asa .. ne plictisesti aiurea... plus de tinte sarind bla bla ... aberatii ... si despre cearta voastra uitati facem asa.. eu am sa cumpar o ciocolata ROM si o sa o tai pe jumate si o sa va dau sa mancati tinandu va de manutze .... tampitilor ....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti   SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti Empty

Sus In jos

SVCBAD WTFFFFFFFFFFFF ne dezamagesti
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Reclamatii admini-
Mergi direct la: