PrimO bot
Sex : Numarul mesajelor : 4 Varsta : 35 Localitatea : Focsani Hobby/Distractii : Baut mult Data de inscriere : 16/02/2009
| Subiect: Cerere Slot Lun Feb 16, 2009 11:11 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: PrimO - Cand ai jucat prima data pe server:Acum mai mult timp - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:Cam 1-2 ore pe zi - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro:Ca sa prind si eu loc atunci cand se joaca "lumea buna" pe server | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot Mar Feb 17, 2009 7:13 pm | |
| - PrimO a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: PrimO
- Cand ai jucat prima data pe server:Acum mai mult timp - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:Cam 1-2 ore pe zi - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro:Ca sa prind si eu loc atunci cand se joaca "lumea buna" pe server Chiar daca nu prea te-am vazut pe srv. slot. | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot Mar Feb 17, 2009 7:31 pm | |
| - PrimO a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: PrimO
- Cand ai jucat prima data pe server:Acum mai mult timp - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:Cam 1-2 ore pe zi - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro:Ca sa prind si eu loc atunci cand se joaca "lumea buna" pe server Te stiu. Trimite-mi pass in privat, mai ales ca ai PRO de la Hassan... Daca nu esti cuminte, dispari! | |
|