| cerere Admin ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
vally_by_vally bot
Sex : Numarul mesajelor : 4 Varsta : 31 Localitatea : SloBozia Hobby/Distractii : Cs tot TimPul Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: cerere Admin ! Sam Feb 14, 2009 8:50 pm | |
| - Numele :Vally NIck cs : pTn (steam on) Timpul petrecut pe server : DE abia l-am descoperit (mi-a spus un prieten) VReo 4-5 ore cred ! - Motivul pentru care doresti admin pe server: Sa Pot schImba harta /sa pot pedepsi codati ! -steam id :jarilen -yahoo id : touch_the_speed Nu ma Astept k adminI sa fIe Pro...Dar macar slot sa primesc ! Stiu ca incerc sa tintesc foarte sus/joc de putzin timp ! imi place serverul sh de aceea vreau admin ! Cunosc comezile.... Multumesc !Sper Sa Fitzi de PaRtea Mea !(Nu Voi Face nIk pe sv fara sa intreb admini sau sa votez) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere Admin ! Sam Feb 14, 2009 8:56 pm | |
| Pro slot ca te stiu de pe server. pt admin cred ca glumesti ....chiar tu ai zis dabi ai aflat de kappa....esti proaspat pe aici Poate mai incolo.
App dak tot ti-ai pus numele tau eu nu cred ca in buletin te cheama : Vally (cu 2 l si y) trebuia sa te inregistrezi pe forum cu Nick-ul tau nu cu alte alea valy nus mai cum ! |
|
| |
vally_by_vally bot
Sex : Numarul mesajelor : 4 Varsta : 31 Localitatea : SloBozia Hobby/Distractii : Cs tot TimPul Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: cerere Admin ! Sam Feb 14, 2009 9:06 pm | |
| OK ! Am Inteles ! In buletin is trecut "valentin" ! Sunt nascut ca sa invat ! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere Admin ! Sam Feb 14, 2009 9:51 pm | |
| Rectific ce am zis mai sus =))))) Inchideti topic l-am prins cu coduri =))))) i-am facut poze =))))) Da ai tupeu nu gluma )))) PS: Ai dreptate ai multe de invatat ! |
|
| |
vally_by_vally bot
| Subiect: Re: cerere Admin ! Sam Feb 14, 2009 10:46 pm | |
| 1-Nu mAi prins cu coduri ! 2-nici macar nu ai vazut pozele ! 3- Asta am postato inainte sa mi Faci tu asa zisele poze ! 4-Invatza sa faci un ss pt k eo nu aveam nici un fisher "halflife" sau cum ai zis u in cstrike ! 5-JOc steam on !(Nu folosesc coade)! 6-Is PRea bun pt generatia ta !
App ... Cred ca aqm nu mai imi dati nici slot ! Siiii..... 7- Nu pot sa iau ban(nici pe clasa de ip) !=> ip dinamic | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: cerere Admin ! Dum Feb 15, 2009 10:19 am | |
| - vally_by_vally a scris:
- 1-Nu mAi prins cu coduri !
2-nici macar nu ai vazut pozele ! 3- Asta am postato inainte sa mi Faci tu asa zisele poze ! 4-Invatza sa faci un ss pt k eo nu aveam nici un fisher "halflife" sau cum ai zis u in cstrike ! 5-JOc steam on !(Nu folosesc coade)! 6-Is PRea bun pt generatia ta !
App ... Cred ca aqm nu mai imi dati nici slot ! Siiii..... 7- Nu pot sa iau ban(nici pe clasa de ip) !=> ip dinamic In fisierul (unde ai instalat steamul)\Steam\steamapps\CONTUL TAU\counter-strike\cstrike aici vei gasi pozele. Cand le gasesti posteazale aici si ai slot ! Pana atunci nup | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere Admin ! Dum Feb 15, 2009 12:39 pm | |
- 1-Nu mAi prins cu coduri !
2-nici macar nu ai vazut pozele ! 3- Asta am postato inainte sa mi Faci tu asa zisele poze ! 4-Invatza sa faci un ss pt k eo nu aveam nici un fisher "halflife" sau cum ai zis u in cstrike ! 5-JOc steam on !(Nu folosesc coade)! 6-Is PRea bun pt generatia ta !
App ... Cred ca aqm nu mai imi dati nici slot ! Siiii..... 7- Nu pot sa iau ban(nici pe clasa de ip) !=> ip dinamic In primul rand pozele s-au facut am scos immunitatea desi nu aveai am dat comanda corect de ss mi-a aratat ca au fost facute cu succes si sunt in numar de 5 poze Banul ramane pana apar pozele si ca sa nu te crezi privilegiat poti sa ai 100 de ipuri dinamice banul ti l-am dat pe steam id poti sa intrii numai dak ai alt steam id in rest nu |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere Admin ! Dum Feb 15, 2009 12:43 pm | |
- - Numele :Vally
NIck cs : pTn (steam on) Timpul petrecut pe server : DE abia l-am descoperit (mi-a spus un prieten) VReo 4-5 ore cred ! - Motivul pentru care doresti admin pe server: Sa Pot schImba harta /sa pot pedepsi codati ! -steam id :jarilen -yahoo id : touch_the_speed Nu ma Astept k adminI sa fIe Pro...Dar macar slot sa primesc ! Stiu ca incerc sa tintesc foarte sus/joc de putzin timp ! imi place serverul sh de aceea vreau admin ! Cunosc comezile.... Multumesc !Sper Sa Fitzi de PaRtea Mea !(Nu Voi Face nIk pe sv fara sa intreb admini sau sa votez) Contra. | |
|
| |
vally_by_vally bot
| Subiect: Re: cerere Admin ! Dum Feb 15, 2009 2:30 pm | |
| Pe sErver aM mai intrat ! sTAti fara griji ! Am intrat cu alt nume dupa acelasi steam ! Pozele nu le am ca le dadeam...dar nu e nici o poza... Puteti sa intrati sh la mn in pc sa vedeti !(nu ma supar) Stiu ca nu am nici o dovada,dar nu am nici o poza ! Asta e... Pe sv o sa mai intru... Cu alt nick ! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere Admin ! Dum Feb 15, 2009 7:53 pm | |
- Pe sErver aM mai intrat ! sTAti fara griji ! Am intrat cu alt nume dupa acelasi steam !
Pozele nu le am ca le dadeam...dar nu e nici o poza... Puteti sa intrati sh la mn in pc sa vedeti !(nu ma supar) Stiu ca nu am nici o dovada,dar nu am nici o poza ! Asta e... Pe sv o sa mai intru... Cu alt nick ! Cauta pozele si te rezolv... | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: CONTRAAAAA Joi Feb 19, 2009 4:43 pm | |
| - Cristian a scris:
- vally_by_vally a scris:
- Pe sErver aM mai intrat ! sTAti fara griji ! Am intrat cu alt nume dupa acelasi steam !
Pozele nu le am ca le dadeam...dar nu e nici o poza... Puteti sa intrati sh la mn in pc sa vedeti !(nu ma supar) Stiu ca nu am nici o dovada,dar nu am nici o poza ! Asta e... Pe sv o sa mai intru... Cu alt nick ! Cauta pozele si te rezolv... Eram si eu pe servar si juca cu coade... asa ca si cu poza si fara avea coade. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere Admin ! | |
| |
|
| |
| cerere Admin ! | |
|