Wladimir bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Fotbal Data de inscriere : 30/01/2009
| Subiect: Cerere slot Vin Ian 30, 2009 5:50 pm | |
| - Wladimir - acum un an.....iar dupa ce sv a fost trecut pe steam Ghizmo mi-a spus ca sv este ON si am reinceput sa joc.....cam de o luna am reinceput sa joc pe sv -aprox 2h/zi - pentru a putea intra cand numai sunt locuri disponibile
Ms anticipat | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Sam Ian 31, 2009 6:43 am | |
| - Wladimir a scris:
- - Wladimir
- acum un an.....iar dupa ce sv a fost trecut pe steam Ghizmo mi-a spus ca sv este ON si am reinceput sa joc.....cam de o luna am reinceput sa joc pe sv -aprox 2h/zi - pentru a putea intra cand numai sunt locuri disponibile
Ms anticipat Pro. Slot | |
|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Lun Feb 02, 2009 12:59 pm | |
| | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Mier Feb 04, 2009 8:50 pm | |
| - Wladimir a scris:
- - Wladimir
- acum un an.....iar dupa ce sv a fost trecut pe steam Ghizmo mi-a spus ca sv este ON si am reinceput sa joc.....cam de o luna am reinceput sa joc pe sv -aprox 2h/zi - pentru a putea intra cand numai sunt locuri disponibile
Ms anticipat Ai PRO de la doi jucatori seriosi asa ca trimite-mi pass in privat! | |
|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot Joi Feb 05, 2009 2:15 pm | |
| - Cristian a scris:
- Wladimir a scris:
- - Wladimir
Ms anticipat Ai PRO de la doi jucatori seriosi asa ca trimite-mi pass in privat! ce bine ma simt | |
|