| Contestatii - Reclamatii clan-uri | |
|
+19upg_ng Claudiu cLk Akeru SSSzzz KADZE K1d0r3L Alkin cymino wraith TEvez MeTe inf. Tav1X StrutZu` Cristian haidenn expres|Essy jadkiss 23 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Claudiu bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 34 Localitatea : tg-jiu Hobby/Distractii : Footbalu Data de inscriere : 18/01/2009
| |
| |
KADZE Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 125 Varsta : 33 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Dum Ian 18, 2009 12:43 pm | |
| ti-am zis imi dai buzz pe mess si ti le dau , imi ia ore sa le pun | |
|
| |
Claudiu bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 34 Localitatea : tg-jiu Hobby/Distractii : Footbalu Data de inscriere : 18/01/2009
| Subiect: kFT Dum Ian 18, 2009 12:51 pm | |
| am vb cu cl de la AIMERII si o sa primesc demourile pe mess ! ... dar vreau excludearea lu FAD ! | |
|
| |
upg_ng New Member
Sex : Numarul mesajelor : 9 Varsta : 44 Localitatea : Bacau Hobby/Distractii : dada Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Dum Ian 18, 2009 2:13 pm | |
| doresc poze+demo de la uhuhu .
Si doresc ca adminu "Wave" sa nu mai admineze niciodata in cupa kappa , motivele fiind urmatorele:
1.pe de_dust2 am jucat 3 runde in 4 fara ca el sa puna pauza. 2. cand a iesit unu de la ei imediat a pus pauza. 3. la inceput nu a facut runda de smk-uri . 4. era un lag enorm si el facea screenuri in fiecare runda si se bloca mai rau. 5. Ne injura , cand ceream smk round .
Voi pune si dovezile!!! | |
|
| |
cLk Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 114 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Sticlismul Data de inscriere : 29/11/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Dum Ian 18, 2009 2:35 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre cLk in Dum Ian 18, 2009 3:37 pm, editata de 4 ori | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Dum Ian 18, 2009 2:37 pm | |
| Cat timp arbitrez eu nu mai fac poze nimănui! Am primit atatea reclmații că li se blocheză pcurile, mai ales ca snapshoturile tb facute in momentul in care se întalnesc cele 2 echipe față în față și jucătorii se trezesc morți. Vor fi postate demouri, eu am urmarit toți jucătorii și s-a jucat pe tactică, niciun player neevidențiindu-se în mod special!
Ps: Claudiu keep dreaming!
ON: Aimerii merg mai departe! | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Dum Ian 18, 2009 2:42 pm | |
| - upg_ng a scris:
- doresc poze+demo de la uhuhu .
Si doresc ca adminu "Wave" sa nu mai admineze niciodata in cupa kappa , motivele fiind urmatorele:
1.pe de_dust2 am jucat 3 runde in 4 fara ca el sa puna pauza. 2. cand a iesit unu de la ei imediat a pus pauza. 3. la inceput nu a facut runda de smk-uri . 4. era un lag enorm si el facea screenuri in fiecare runda si se bloca mai rau. 5. Ne injura , cand ceream smk round .
Voi pune si dovezile!!! Pai asa pot spune si eu ca m-ati injurat , si ati injurat pe toata lumea ( defapt chiar ati facut-o si am si copy paste-urile , screen-urile ). Astept dovezile din partea voastra la punctele 1/5/4. Have fun. | |
|
| |
cLk Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 114 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Sticlismul Data de inscriere : 29/11/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Dum Ian 18, 2009 3:16 pm | |
| vrem si noi poze si demo de la clanul fstars. daca tot ne chinuim noi sa le uploadam sa va chinuiti si voi :p | |
|
| |
StrutZu` Membru
Sex : Numarul mesajelor : 26 Varsta : 34 Localitatea : de_dust2 Hobby/Distractii : CStrike Data de inscriere : 24/12/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Dum Ian 18, 2009 4:05 pm | |
| poze si demo de la TaW. cand au jucat vs PUii MEi | |
|
| |
EK^ Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 31 Varsta : 38 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : fotbal, bautura, cs Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Dum Ian 18, 2009 4:16 pm | |
| imediat ..nu e problema....dar hai sariti si voi cu demourile de p d2...va astept | |
|
| |
EK^ Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 31 Varsta : 38 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : fotbal, bautura, cs Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Dum Ian 18, 2009 6:38 pm | |
| | |
|
| |
StrutZu` Membru
Sex : Numarul mesajelor : 26 Varsta : 34 Localitatea : de_dust2 Hobby/Distractii : CStrike Data de inscriere : 24/12/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Lun Ian 19, 2009 9:36 am | |
| | |
|
| |
FURACIOSU New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 33 Localitatea : Adjud Hobby/Distractii : Fotbal Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Lun Ian 19, 2009 3:21 pm | |
| Rog ca totii admini de pe acest forum sa se uite pe pozele de la uhuhu jucatorul stM nu are pus nici 1 execcall | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Lun Ian 19, 2009 5:38 pm | |
| - FURACIOSU a scris:
- Rog ca totii admini de pe acest forum sa se uite pe pozele de la uhuhu jucatorul stM nu are pus nici 1 execcall
Nu vad nimic neregulamentar cu pozele lui stm , daca te uiti la prima poza a lui clk si prima poza a lui stn ai vedea ca "sunt la fel" , sunt facute in acelasi timp => execall. | |
|
| |
FURACIOSU New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 33 Localitatea : Adjud Hobby/Distractii : Fotbal Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Lun Ian 19, 2009 6:29 pm | |
| OMG ! wahe vezi tu ca scrie admin_execcall omg wahe lasate de adminat o sa postam si noi pozele si demouriile si sa faceti diferenta intre poze | |
|
| |
SSSzzz Membru
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 33 Localitatea : COnstanta Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: RE Mar Ian 20, 2009 10:01 pm | |
| EK^ mda....nu aveti demouri in schimb faceti _|_ mare aici k vreti poze si recorduri ..ai drq copii lesinatiPE cine faci u lesinat mah inaptule , u care la 23 de ani iti traiesti viatza in cs ejti trist rau ! | |
|
| |
EK^ Moderator
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Mier Ian 21, 2009 2:34 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre WAVE in Mier Ian 21, 2009 8:25 am, editata de 1 ori (Motiv : pentru ca era necesar / WAVE) | |
|
| |
EK^ Moderator
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Mier Ian 21, 2009 4:28 pm | |
| - SSSzzz a scris:
- EK^ mda....nu aveti demouri in schimb faceti _|_ mare aici k vreti poze si recorduri ..ai drq copii lesinati
PE cine faci u lesinat mah inaptule , u care la 23 de ani iti traiesti viatza in cs ejti trist rau ! 22 AM ....ASA CREZI TU K DORM IN CS SAU POATE TU ASA CONCEPI K TREBUIE FACUT K SA POTI JUCA BN CS,PT K VA UITATI LA VOI CARE PIERDETI TIMPU DEGEABA LA SALA SI NICI CU CODURI NU SUNTETI IN STARE SA CASTIGATI UN MECI )....NUSH CARE O FI ALA MAI TRIST :-S T LAS P TINE.....HAI SAL~ ..."ratoni sunt si vor fi mereu pt k nu se coboara nimeni la nivelul lor k sa-i infrunte" ) | |
|
| |
SSSzzz Membru
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 33 Localitatea : COnstanta Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: ! Mier Ian 21, 2009 7:51 pm | |
| 1.La meci cu voi nu am jucat de la sala 2.Daca nu erau plecati machidonu si cu fasole aia adevarati va bagau sub rampe 3.si crezi ca jucam noi cu wall din forte? aveam vreo sansa sa-l activam fara sa ne dea afara? | |
|
| |
EK^ Moderator
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Joi Ian 22, 2009 5:27 am | |
| - SSSzzz a scris:
2.Daca nu erau plecati machidonu si cu fasole aia adevarati va bagau sub rampe machidonu,fasole =)))))))))) ...e clar...nu mai da reply k nu-ti mai raspund :-j | |
|
| |
StrutZu` Membru
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Joi Ian 22, 2009 8:01 am | |
| http://www.sendspace.com/file/fdjt73http://www.sendspace.com/file/stkqgouitete si tu la demo si invata ceva ps. admini va rog vizualizati demo-urile de la TaW sa vedeti ce aim are dabyja =)) clar.. iar estranio putin suspect fac si filmulete cu wall in curand sa vada toti ptr estranio: nush dak ai observat estranio, poate tu nu stiai de asta, dar e runda pe d2 in care intrati x2. iar noi am dat fb tu ai continuat sa ne urmaresti prin pereti si sa arunci he-uri, fb.. poate tu nu stii ink dar erai orb
Ultima editare efectuata de catre StrutZu` in Joi Ian 22, 2009 8:21 am, editata de 2 ori | |
|
| |
StrutZu` Membru
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Joi Ian 22, 2009 8:05 am | |
| - EK^ a scris:
- mda....nu aveti demouri in schimb faceti _|_ mare aici k vreti poze si recorduri ..ai drq copii lesinati
aici sunt demourile si pozele TaW : http://www.sendspace.com/file/rbtvu6 trist dar toti au cate 3 snapshoturi numai estranio 1... unde e snapshotul facut de jadkiss pe d2 ? cu "zambiti va rog" ?? si are doar 2 demo-uri... vrau toate 3 demo-uri ale lu dabyja si estranio | |
|
| |
jadkiss Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 153 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : fotbalu Data de inscriere : 04/12/2008
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Joi Ian 22, 2009 10:43 am | |
| voi analiza demourile celor 2 si pozele si voi da un rasp ! pana diseara ! | |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Joi Ian 22, 2009 11:22 am | |
| Parerea mea este ca daca echipa in culpa nu posteaza TOATE POZELE / DEMO-urile ( tuturor jucatorilor ) ar trebui sa piarda prin FF. Nu este fair-play ce se intampla , de ce unii posteaza tot si altii nu ...nu facem favoruri nimanui , totusi e doar un joc. Ma voi uita peste demo-urile postate si va voi spune parerea aici. | |
|
| |
EK^ Moderator
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri Joi Ian 22, 2009 11:12 pm | |
| rog sa se uite la demo-uri numai cunoscatorii pt k situatia se complica rau din cauza astora din clanu` vietii care o treaba nu au......oricum v-ati trezit cam tarziu sa cereti nush c poza care oricum nu e f importanta si p care intamplator am gasit-o....o puteti vedea aici...... http://www.zdrive.ws/137898.html sunt curios ce mai ziceti si acum...."a modificat-o in photoshop ,ne-a dat alta poza etc" nu m-ar mira sa debitati dastea.....cat despre tine strutule crede-ma k nu am c sa invat d la voi....atat k p d2 v-am subestimat prea mult si nu ne-am dat interesu de la inceput.. oricum ati ars-o aiurea stai calm ...nici nu ma sinchisesc sa ma uit p demo-urile voastre....Dabyja nu a stiut k tre` sa dea stop si asa k a facut un singur demo p 2 harti+1demo p a treia harta,iar estranio nu mai are nimic in cstrike legat d cupa kappa pt k nu a stiut k va treziti voi peste 105 zile sa comentati si sa incercati sa castigati meciul p forum k ultimii oameni.....p bune sunteti prea penibili..cel putin faza cu aim-u la dabyja =)))))))))))))))pffffffff doaaamne....n-aveti cum ))))))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Contestatii - Reclamatii clan-uri | |
| |
|
| |
| Contestatii - Reclamatii clan-uri | |
|