| Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! | |
|
+7moody LEgeNDa Hassan Shinny Gizmo hriscu_vs Cristian 11 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
DoTy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 35 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : FiFa 08 / Counter - Strike Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Joi Apr 30, 2015 8:28 am | |
| Cristian mai bine incerci sa faci sevarul CS:GO ... foarta multa lume a trecut la CS;GO se va umple mult mai rapid servaru... | |
|
| |
Rogue Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 128 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora... Stare de spirit : Jah at my side Data de inscriere : 05/04/2012
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Joi Apr 30, 2015 1:58 pm | |
| Serverul Phoenix...de cand asteptam sa intre din nou online | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Joi Apr 30, 2015 4:33 pm | |
| - Cristian a scris:
- Dracusoru a scris:
- mda problema e ca nu stiu cine sa mai joaca cs 1.6...
Culmea ca se mai joaca inca. Pentru CS 1.6 nu-ti trebuie cine stie ce resurse la PC... Aia care mai joaca o fac pe nonsteam, pe kappa nu o sa mai intre nimeni deoarece nimeni nu mai stie de el si nimeni nu intra pe un sv gol si chel. Sv se prezinta ca si forumul, adica e varza totala. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Vin Mai 01, 2015 12:01 am | |
| Pe hai sa-l facem. Sa fie cum era.. | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Vin Mai 01, 2015 10:12 am | |
| | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Vin Mai 01, 2015 4:07 pm | |
| Mult mai bine daca e up din nou, o sa intru acum sa vad ce e de el ca momentan joc de afara si nu stiu cum stau cu pingul. Voi stati linistiti, cu cat se prelungeste viata serverului cu atat vor fi mai multi jucatori. Multe servere se inchid, foarte multe defapt iar CS-ul nu o sa moara niciodata, daca a murit in Esport nu e problema, serverele inca se pot popula la cati jucatori sunt pe publice | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Vin Mai 01, 2015 4:56 pm | |
| Problema este ca niciodata Cristian nu va accepta ajutor in privinta configurarii sv, e ideea aia ca trebuie sa lucrezi la UPC ca sa iti bagi nasul in sv. Asta este principala problema, a doua este ca acest sv nu poate sa ruleze decat steam only si in 2015 de unde sa mai aduci atatia jucatori cu steam ca sa populezi un sv. | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Vin Mai 01, 2015 5:03 pm | |
| Sunt destui cu steam Ghizmo, important e ca pe serverul asta mereu s-a invartit lume mai veche de pe joc, de aceea trebuie intelesi toti copiii ce intra si sa acceptam pe oricare in parte. In legatura cu configurarea serverului, logic ca ar trebui configurat bine, AMXX e cu totul alta mancare de peste dar se poate sa-l facem si adminmod | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Vin Mai 01, 2015 5:09 pm | |
| Eu inteleg foarte bine dar stii bine ca totul este la mana lui Cristian, incepand de astazi kappa este singurul sv steam only din Romania, s-ar putea profita de situatie mai ales ca azi teg a fost inchis, daca exista vointa necesara. | |
|
| |
moody Administrator
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Vin Mai 01, 2015 5:12 pm | |
| Dau restart la laptop sa ma conectez pe linux si intru, intra putin pe server te rog | |
|
| |
moody Administrator
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Vin Mai 01, 2015 5:42 pm | |
| Gata ma Gizmo nu mai apare aia cu imageshack. Era de la ranguri, imaginile rangurilor erau incarcate pe imageshack si probabil ca au fost sterse, de aia aparea imaginea aia, o sa pun altele. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Sam Mai 02, 2015 11:40 am | |
| - Gizmo a scris:
- Eu inteleg foarte bine dar stii bine ca totul este la mana lui Cristian, incepand de astazi kappa este singurul sv steam only din Romania, s-ar putea profita de situatie mai ales ca azi teg a fost inchis, daca exista vointa necesara.
Serverul inca nu este configurat. Ma intereseaza cum se misca masina. O parte dintre vechii jucatori au conturi pe el dar trebuie sa acceseze adminul cu password "parolalui" dupa care poate sa dea comenzi. Cum adica s-a inchis TEG-ul? Probabil ca iar nu au platit... | |
|
| |
lLolyBeatrice bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 30 Localitatea : Romania Hobby/Distractii : jocurile Data de inscriere : 02/07/2015
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! Mier Iul 08, 2015 7:55 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! | |
| |
|
| |
| Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX! | |
|