| S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Dum Feb 21, 2010 8:27 am | |
| S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Pentru admine poate fi contactat Cristian sau bleah
Ultima editare efectuata de catre Cristian in Sam Noi 27, 2010 11:36 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Sam Aug 28, 2010 11:42 am | |
| - Cristian a scris:
- S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa
Pentru admine poate fi contactat Killah sau bleah S-a nascut dar a murit repede in fasa. http://forum.gameskappa.ro/ | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Vin Sept 10, 2010 6:46 am | |
| era mai bine daca ramanea forumul asta in continuare.............. | |
|
| |
VESPASIAN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 33 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : ajnag nikoms Data de inscriere : 28/11/2010
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Dum Noi 28, 2010 10:10 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- era mai bine daca ramanea forumul asta in continuare..............
Asta ma gandeam si eu....sa ramana forumul asta..... | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Lun Noi 29, 2010 9:34 pm | |
| Cristian se pare ca a avut grija sa aranjeze vechiul forum | |
|
| |
secure Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 108 Varsta : 37 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 03/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Mar Noi 30, 2010 2:40 pm | |
| sincer e frumos foc acest forum | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Mar Noi 30, 2010 3:19 pm | |
| - secure a scris:
- sincer e frumos foc acest forum
Ma bucur ca-ti place Pacat ca s-a ales praful din fuziunea cu idle. Putea dura dar orgoliile oamenilor au facut sa se termine atat de repede... Sunt multi playeri care au ramas fideli si serverului gameskappa.ro cu toate ca cel home este operational si chiar destul de bine populat. Asata ma face sa cred ca nu am muncit degeaba. PS Este bine ca inca exista acest forum pentru a dovedi activitatea celor ce s-au dediocat total comunitatii KAPPA. Raman surprins cand constat cati pot sa apara de nicaieri si sa revednice drepturi pe care nu le merita... Sunt operationale din acest forum atat LIVE SERVER cat si GAMETRACKER. Verificati daca nu credeti! ) | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Mier Dec 01, 2010 9:02 am | |
| poate va redevenii vreodata operational acest forum ca si vechiul sv, speranta moare ultima parerea mea ca nu ar fi trebuit schimbat forumul..... | |
|
| |
dmx Membru
Sex : Numarul mesajelor : 13 Varsta : 40 Localitatea : Zaragoza,Espańa Hobby/Distractii : mai incolo Data de inscriere : 02/09/2008
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Mier Dec 01, 2010 5:44 pm | |
| adevarul este ca acest forum nu merita sa cada in uitarea celor care jucau pe sv dar din pacate asta s'a intamplat bine ca mai sunt cativa care nu au uitat acest forum si ms Cristian ca ai avut grija de el | |
|
| |
VESPASIAN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 33 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : ajnag nikoms Data de inscriere : 28/11/2010
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Mier Dec 01, 2010 11:14 pm | |
| | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Joi Dec 02, 2010 11:12 am | |
| ar putea dar nu vrea | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Joi Dec 02, 2010 5:25 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- ar putea dar nu vrea
Este serverul lui bleah si el decide... Aici mai intra din cei care stiau serverul games.kappa.ro si nu inteleg de ce nu se pot conecta. Practic este o punte. | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Joi Dec 02, 2010 9:08 pm | |
| este mai mult decat o punte, forumul reprezinta identitatea unui sv in cazul asta vechiul games.kappa.ro, asa cum cei de pe idle.gotdns.org au avut grija sa isi mentina vechiul forum, dar pana la urma ai dreptate e sv lui bleah | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Mier Apr 27, 2011 5:43 pm | |
| Ce a fost kappa si ce a ajuns cand vad genul de personaje ca yurak care isi aroga dreptul de old player ma apuca sincer scarba, pe acest forum si cand era operational vechiu sv hostat de upc nici macar nu exista yurak. Prea trist | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa Mier Oct 26, 2011 8:29 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- Ce a fost kappa si ce a ajuns cand vad genul de personaje ca yurak care isi aroga dreptul de old player ma apuca sincer scarba, pe acest forum si cand era operational vechiu sv hostat de upc nici macar nu exista yurak. Prea trist
Da-l dreak ca exista inca cu multa vreme inainte sa apari tu Ghizmo. Este el ciudat dar poate fi incadrat la categoria VETERANI... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa | |
| |
|
| |
| S-a deschis serverul gameskappa.ro nascut din fuziunea Idle & Kappa | |
|