| Reclamatie Admin Rogue | |
|
+4d0bErMaN Cristian NiNeL Smokie 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Smokie bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : jocuri/filme Data de inscriere : 06/01/2013
| Subiect: Reclamatie Admin Rogue Vin Ian 11, 2013 6:07 pm | |
| ADMIN Command: Rogue used command admin_rcon admin_highlander 1
Eram pe serv impreuna cu doom1 si dupa comanda m-am trezit iar cu slot..... | |
|
| |
NiNeL Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 91 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 14/09/2012
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue Vin Ian 11, 2013 6:16 pm | |
| nu pot sa cred ce vad ... AHAHAHAHAHAHA=))))))))))))) sigur HASSAN ti-a dat admin tie. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| |
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue Vin Ian 11, 2013 7:31 pm | |
| Cu siguranta ai spart gheata cu primul tau post... spor la joc. | |
|
| |
Rogue Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 128 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora... Stare de spirit : Jah at my side Data de inscriere : 05/04/2012
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue Vin Ian 11, 2013 10:54 pm | |
| ciudat este ca eu am fost astazi pe server. dar nu am jucat deloc si nu am dat nici o comanda. nea Cristi se poate verifica comanda de mai sus in log va rog? | |
|
| |
Smokie bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : jocuri/filme Data de inscriere : 06/01/2013
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue Vin Ian 11, 2013 11:02 pm | |
| Poate nu m-am exprimat corect in postare,se poate interpreta ca si cum habar nu as avea de comenzi....aici nu contrazic pe nimeni. Asta e imi asum postarea si nu o sa mai deranjez cu prostii de genu | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| |
| |
Smokie bot
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue Vin Ian 11, 2013 11:19 pm | |
| - Rogue a scris:
- ciudat este ca eu am fost astazi pe server. dar nu am jucat deloc si nu am dat nici o comanda. nea Cristi se poate verifica comanda de mai sus in log va rog?
Comanda aia am copiat-o din consola,acum nu stiu daca erai tu sau alta persoana..... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue Sam Ian 12, 2013 8:59 am | |
| - Rogue a scris:
- ciudat este ca eu am fost astazi pe server. dar nu am jucat deloc si nu am dat nici o comanda. nea Cristi se poate verifica comanda de mai sus in log va rog?
Am jucat eu cu adminul tau pentru ca ai zis ca nu iti merge. Daca tot m-am logat nu am mai stat sa schimb nume. Am tinut hl1 pentru ca sa nu mai schimbe smokie aiurea hartile... Surprinzator ca sunt multi care nu stiu ca la hl1 ramane doar unul admin iar restul se transforma in slot. Trebuie sa recunosc ca a scazut rau de tot valoarea serverului daca nu se cunosc lucruri atat de elementare. Doom1 se crizase ca nu poate da si el acolo, un kick, ceva... ) Poate nu ai observat ca ai si comanda de rcon, dar fara nume rezervat. | |
|
| |
VESPASIAN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 33 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : ajnag nikoms Data de inscriere : 28/11/2010
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue Sam Ian 12, 2013 12:19 pm | |
| lasati-l ma...e' si el mic ...cu timpu' avanseaza... | |
|
| |
Rogue Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 128 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora... Stare de spirit : Jah at my side Data de inscriere : 05/04/2012
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue Sam Ian 12, 2013 6:05 pm | |
| | |
|
| |
Psychodelic Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 46 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Privat Stare de spirit : Jovial cand dorm Data de inscriere : 20/10/2011
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue Lun Ian 14, 2013 7:44 pm | |
| Aici vin cu o completare referitor la comanda de HL1, daca cineva va folosi aceasta comanda doar pentru a suferi pe server, respectivul va ramane fara niciun fel de acces pe serverul kappa. | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue Lun Ian 14, 2013 8:03 pm | |
| - Psychodelic a scris:
- Aici vin cu o completare referitor la comanda de HL1, daca cineva va folosi aceasta comanda doar pentru a suferi pe server, respectivul va ramane fara niciun fel de acces pe serverul kappa.
Mai bag eu din consola uneori hl1 sa nu se mai trezeasca careva sa schimbe mapa sau sa dea kick-uri pentru ca "poate". Se intampla rar asta dar e bine sa-si aminteasca cei vechi ca fostul games.kappa.ro, dupa schimbarea hartii se punea automat hl1... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Admin Rogue | |
| |
|
| |
| Reclamatie Admin Rogue | |
|