| rogue..... | |
|
+6IoGy LEgeNDa Gizmo Shinny d0bErMaN Kenox 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: rogue..... Joi Mai 02, 2013 7:38 pm | |
| eLfy killed Rogue with m4a1 *** eLfy killed Rogue with a headshot from scout *** eLfy killed jhosep porta b.t.k with scout Rogue : lasane pe noii
eLfy killed Rogue with scout *** eLfy killed jhosep porta b.t.k with a headshot from scout *** Rogue : pupatia-si raposati mamei tale
*** eLfy killed jhosep porta b.t.k with a headshot from scout *** Rogue killed eLfy with m4a1
as dori sa stiu si eu ce inseamna asa ceva... ca daca te banez...vii aici si tipi...acum astept justificare....ca sa nu zici ca te banez aiurea | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: rogue..... Vin Mai 03, 2013 12:43 am | |
| Tu stai sa ceri socoteala maimutoilor ??Ban si iti vezi de treaba. | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
| Subiect: Re: rogue..... Vin Mai 03, 2013 6:32 am | |
| Ar fi tipat degeaba oricum... Asta probabil sta pe strada cu "preaobositul" ala cu mamele, ca aman2 vorbesc asa... Merita putina odihna, poate realizeaza greseala facuta. | |
|
| |
Shinny New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 13/12/2009
| Subiect: Re: rogue..... Sam Mai 04, 2013 12:14 pm | |
| Iar va certati pe forum si pe server nu e niciunul... | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: rogue..... Sam Mai 04, 2013 3:02 pm | |
| - Shinny a scris:
- Iar va certati pe forum si pe server nu e niciunul...
pai de 2 zile sunt doar eu, "altu" si inca vreo 2 pe server...pe tine nu te-am vazut | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: rogue..... Sam Mai 04, 2013 4:57 pm | |
| De care sv vorbesti aici??? In privinta lui rogue, no comment, este vina ta gst ca nu scoti direct ciomagul la ei, acum vrei sa iti explice ce? Mai intai il banai si apoi discutai | |
|
| |
gst Moderator
| Subiect: Re: rogue..... Sam Mai 04, 2013 5:30 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- De care sv vorbesti aici???
In privinta lui rogue, no comment, este vina ta gst ca nu scoti direct ciomagul la ei, acum vrei sa iti explice ce? Mai intai il banai si apoi discutai de ce nu mai esti pe steam ? vreau sa vb ceva cu tine... | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: rogue..... Sam Mai 04, 2013 6:30 pm | |
| Citeste PM | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 97 Varsta : 32 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : da Data de inscriere : 10/10/2012
| Subiect: Re: rogue..... Mar Mai 07, 2013 11:51 pm | |
| Rogue, baiatu cuminte si intelept : ))))... | |
|
| |
Rogue Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 128 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora... Stare de spirit : Jah at my side Data de inscriere : 05/04/2012
| Subiect: Re: rogue..... Sam Mai 11, 2013 4:55 pm | |
| imi cer scuze....nu am fost eu cel logat cu adminul.k suspectam de mult ca imi mai foloseste cineva accesul. cred ca nenea Cristi poate verifica logurile. Cine ma stie pe serverul asta stie ca acest limbaj e sub nivelul intelectului meu. Suna mai mult a tzetze! | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: rogue..... Lun Mai 13, 2013 9:38 am | |
| Si daca suspectai, de ce nu i-ai zis lui nea Cristi sa-ti schimbe parola?? | |
|
| |
Rogue Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 128 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora... Stare de spirit : Jah at my side Data de inscriere : 05/04/2012
| Subiect: Re: rogue..... Lun Mai 13, 2013 11:23 am | |
| Pentru ca nu eram sigur. in plus Cristian a decis ca e mai bine sa am acces fara nume rezervat. oricine poate juca cu numele meu fara acces | |
|
| |
gst Moderator
| Subiect: Re: rogue..... Lun Mai 13, 2013 7:54 pm | |
| ca sa ne intelegem bine, era cu acc, de aia am si postat aici | |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
| Subiect: Re: rogue..... Lun Mai 13, 2013 10:02 pm | |
| Orcum, sunt fix cuvintele lui tze clar..nu cred ca e cazu sa il suspectam pe rogue .. | |
|
| |
Rogue Activ member
| Subiect: Re: rogue..... Mar Mai 14, 2013 1:55 pm | |
| Serios chiar nu imi permit sa folosesc asa limbaj pe sv. Nu am facut asta niciodata si nu vad motivul pentru care te-as injura tocmai pe tine din moment ce stiu ca joci tot timpul cu elfy. Am sa vb cu Cristian in privat sa imi schimbe parola de la admin si toata chestia asta se va rezolva. | |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
| Subiect: Re: rogue..... Mar Mai 14, 2013 3:17 pm | |
| S-a rezolvat poate vrei sa zici | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: rogue..... Mier Mai 15, 2013 12:43 pm | |
| - Rogue a scris:
- Serios chiar nu imi permit sa folosesc asa limbaj pe sv. Nu am facut asta niciodata si nu vad motivul pentru care te-as injura tocmai pe tine din moment ce stiu ca joci tot timpul cu elfy. Am sa vb cu Cristian in privat sa imi schimbe parola de la admin si toata chestia asta se va rezolva.
Nu a intrat cu adminul tau ci doar cu numele. Tu ai acces 112835 ce este administrator cu rcon, dar fara nume rezervat... | |
|
| |
Rogue Activ member
| Subiect: Re: rogue..... Mier Mai 15, 2013 12:45 pm | |
| As dori totusi daca se poate nenea cristi sa am si nume rezervat pentru a evita astfel de probleme pe viitor | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: rogue..... | |
| |
|
| |
| rogue..... | |
|