Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Ce trebuie sa contina o reclamatie la adresa unui admin Dum Dec 28, 2008 10:55 am | |
| RECLAMATIA TREBUIE SA CONTINA URMATOARELE :
- Numele celui pe care il reclami - Data exacta, inclusiv ora la care a avut loc incidentul (asta pentru a putea cauta in logo pe server) - Descrierea in amanunt a evenimentului (vrem si Print Screen sau copy/paste din consola) - Numele martorilor de la eveniment si eventual parerea lor (facultativ, dar conteaza)
-In cazul in care ai dreptate ce daune morale doresti (trebuie sa specifici la primul post)
PS -In cazul in care reclamatia este falsa si in logo din server apare altceva pregatestete sa suporti tu o degradare -Modificarea la ce e scris in consola si postarea pe forum se sanctioneaza prin anularea reclamatiei, degradare sau scoaterea din comunitate -Nu reclamati decat lucruri serioase
De acord cu acesti termeni? Daca raspunsul este da, va rog postati!
Ultima editare efectuata de catre Cristian in Dum Dec 28, 2008 2:31 pm, editata de 1 ori | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re. regulament Dum Dec 28, 2008 11:17 am | |
| |
|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Ce trebuie sa contina o reclamatie la adresa unui admin Dum Dec 28, 2008 11:27 am | |
| | |
|
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Ce trebuie sa contina o reclamatie la adresa unui admin Dum Dec 28, 2008 11:31 am | |
| | |
|
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Ce trebuie sa contina o reclamatie la adresa unui admin Dum Dec 28, 2008 12:47 pm | |
| | |
|
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Ce trebuie sa contina o reclamatie la adresa unui admin Dum Dec 28, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Ce trebuie sa contina o reclamatie la adresa unui admin Dum Dec 28, 2008 4:00 pm | |
| | |
|
jadkiss Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 153 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : fotbalu Data de inscriere : 04/12/2008
| Subiect: Re: Ce trebuie sa contina o reclamatie la adresa unui admin Dum Dec 28, 2008 5:44 pm | |
| bun asa | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce trebuie sa contina o reclamatie la adresa unui admin | |
| |
|