| Parole acces server | |
|
+8RUAN VESPASIAN RaFy ASTANA damnatu d0bErMaN DOOM1 Cristian 12 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| |
| |
DOOM1 Membru
Sex : Numarul mesajelor : 40 Varsta : 42 Localitatea : preamultedetalii Hobby/Distractii : nuam Data de inscriere : 30/10/2012
| Subiect: Re: Parole acces server Sam Ian 05, 2013 7:57 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Parole acces server Sam Ian 05, 2013 8:30 pm | |
| | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Parole acces server Sam Ian 05, 2013 8:49 pm | |
| - Cristian a scris:
- Din motive obiective sunt nevoit sa va schimb parolele de la admine. Nu va panicati ca nu ati facut nimic rau ) Motivul este tradarea unui om in care am avut incredere si care acum saboteaza serverul dand ban 0.0.0.0 dupa dupa cum ii vine lui. Cu putina rabdare va rezolv pe toti...
PS Nu merita sa ramana nici macar in istoria serverului... Putin stie de incredere acel "om" daca a ajuns sa te tradeze.. penibil.. Oricum, important e ca ai aflat. nu`i stres cu adminele, fa putina ordine, ca sa nu iasa altceva nedorit. | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Parole acces server Sam Ian 05, 2013 8:51 pm | |
| - d0bErMaN a scris:
- Cristian a scris:
- Din motive obiective sunt nevoit sa va schimb parolele de la admine. Nu va panicati ca nu ati facut nimic rau ) Motivul este tradarea unui om in care am avut incredere si care acum saboteaza serverul dand ban 0.0.0.0 dupa dupa cum ii vine lui. Cu putina rabdare va rezolv pe toti...
PS Nu merita sa ramana nici macar in istoria serverului... Putin stie de incredere acel "om" daca a ajuns sa te tradeze.. penibil.. Oricum, important e ca ai aflat. nu`i stres cu adminele, fa putina ordine, ca sa nu iasa altceva nedorit. Trimite-mi pass nou in privat | |
|
| |
damnatu Membru
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 33 Localitatea : - Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: Parole acces server Dum Ian 06, 2013 9:22 am | |
| Eu zic sa va impacati Chiar daca eu n-am mai jucat din cauza lui hassan in ultimul timp. Ajunsesem intr-un timp eu cu aiming sa jucam cu alte nick-uri ca intra hassan si ne bana pt coduri, doar de el stiute bineinteles ne dadea ban dupa cum il taia capul, fara dovada | |
|
| |
ASTANA Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 33 Localitatea : Galati Hobby/Distractii : Cicloturism Data de inscriere : 08/06/2012
| Subiect: Re: Parole acces server Dum Ian 06, 2013 1:35 pm | |
| | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
| Subiect: Re: Parole acces server Dum Ian 06, 2013 1:45 pm | |
| - ASTANA a scris:
- pm si eu? ( fNk )
PM si tu, cu noua parola, si gradul detinut. | |
|
| |
RaFy New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 32 Localitatea : Popesti-Leordeni Hobby/Distractii : rap, pescuit, sex si iarba Data de inscriere : 04/07/2009
| Subiect: Re: Parole acces server Dum Ian 06, 2013 9:49 pm | |
| de asta am eu slot credeam ca a dat raportu kox dupa ce mi-a facut zilele astea demo pentru aim+wall ma asteptam deja la discutii serioase pe tema nevinovatiei mele ))) | |
|
| |
VESPASIAN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 33 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : ajnag nikoms Data de inscriere : 28/11/2010
| Subiect: Re: Parole acces server Mier Ian 09, 2013 11:36 am | |
| ce oameni ba nene...lume nebuna nebuna de tot | |
|
| |
RUAN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : 1,2,3, Data de inscriere : 26/05/2012
| Subiect: Re: Parole acces server Joi Ian 10, 2013 10:10 am | |
| daca vrei cristi , iti dau eu un pluginul care nu te mai lasa sa folosesti comanda admin_ban 0.0.0.0 | |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
| Subiect: Re: Parole acces server Joi Ian 10, 2013 10:21 am | |
| Ar fi ceva | |
|
| |
Rogue Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 128 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora... Stare de spirit : Jah at my side Data de inscriere : 05/04/2012
| Subiect: Re: Parole acces server Joi Ian 10, 2013 10:54 am | |
| o idee exceptionala mai bun ar fii unul cand dai ban 0.0.0.0 sa iti dea ban permanent tie. cred ca ma apuc sa il fac ) | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Parole acces server Lun Ian 14, 2013 5:33 pm | |
| Am vazut comportamentul lui Hassan cand a intrat astazi pe server sa ceara socoteala unor useri ai forumului pentru comentarii la adresa lui. La ce am vazut eu scris, cred ca si TzeTze era incepator fata de dejectiile deversate de Hassan pe server. Dupa faza asta chiar ca nu regret ca a fost exclus. Hai sa nu mai discutam de el ca nu merita... | |
|
| |
Psychodelic Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 46 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Privat Stare de spirit : Jovial cand dorm Data de inscriere : 20/10/2011
| Subiect: Re: Parole acces server Lun Ian 14, 2013 7:40 pm | |
| Pentru ce sa faci plugin anti ban 0.0.0.0 cand solutia cea mai buna ar fi selectivitatea adminilor.Celor care le dai acces la comanda de ban, trebuie sa isi castige increderea si automat nu vor mai fi probleme. | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
| Subiect: Re: Parole acces server Lun Ian 14, 2013 7:49 pm | |
| - Psychodelic a scris:
- Pentru ce sa faci plugin anti ban 0.0.0.0 cand solutia cea mai buna ar fi selectivitatea adminilor.Celor care le dai acces la comanda de ban, trebuie sa isi castige increderea si automat nu vor mai fi probleme.
E corect si cum spui tu, dar dupa cele intamplate, pana la urma te poti astepta din partea oricui la astfel de iesiri, si atunci ce incredere sa isi mai castige x is y...?!? | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Parole acces server Dum Ian 20, 2013 4:29 pm | |
| - Cristian a scris:
- Din motive obiective sunt nevoit sa va schimb parolele de la admine. Acum aveti toti slot dar nu va panicati ca nu ati facut nimic rau ) Motivul este tradarea unui om in care am avut incredere si care acum saboteaza serverul dand ban 0.0.0.0 dupa dupa cum ii vine lui. Cu putina rabdare va rezolv pe toti...
PS Nu merita sa ramana nici macar in istoria serverului...
Pacat, era de treaba Hassan cand jucam eu pe server.. cel putin eu m-am inteles cu el chiar daca era mai dintr-o bucata. Oricum cam greu de explicat ce a facut... | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Parole acces server Dum Ian 20, 2013 4:45 pm | |
| - Release a scris:
- Cristian a scris:
- Din motive obiective sunt nevoit sa va schimb parolele de la admine. Acum aveti toti slot dar nu va panicati ca nu ati facut nimic rau ) Motivul este tradarea unui om in care am avut incredere si care acum saboteaza serverul dand ban 0.0.0.0 dupa dupa cum ii vine lui. Cu putina rabdare va rezolv pe toti...
Pacat, era de treaba Hassan cand jucam eu pe server.. cel putin eu m-am inteles cu el chiar daca era mai dintr-o bucata. Oricum cam greu de explicat ce a facut... Pai si acum joci doar ca folosesti nikul ala penibil... | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Parole acces server Dum Ian 20, 2013 4:50 pm | |
| - Cristian a scris:
- Release a scris:
- Cristian a scris:
Pacat, era de treaba Hassan cand jucam eu pe server.. cel putin eu m-am inteles cu el chiar daca era mai dintr-o bucata. Oricum cam greu de explicat ce a facut... Pai si acum joci doar ca folosesti nikul ala penibil... Dap, o sa joc cu nicku meu... nu stiam ca mai am acces pe el. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parole acces server | |
| |
|
| |
| Parole acces server | |
|