| Recuparare acces pierdut pe server | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
alx New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 36 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : sarba din calcai Data de inscriere : 23/02/2009
| Subiect: Recuparare acces pierdut pe server Lun Feb 23, 2009 7:33 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - alx - Cand ai jucat prima data pe server - Acum 4 ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - Cam o ora pe zi - Motivul pentru care doresti recuperare acces pe serverul games.kappa.ro - Joc de atatia ani pe server si pentru o lipsa de 6 luni am ramas pe dinafara. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Recuparare acces pierdut pe server Lun Feb 23, 2009 9:00 pm | |
| |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Recuparare acces pierdut pe server Lun Feb 23, 2009 9:50 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Recuparare acces pierdut pe server Lun Feb 23, 2009 11:05 pm | |
| - alx a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - alx
- Cand ai jucat prima data pe server - Acum 4 ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - Cam o ora pe zi - Motivul pentru care doresti recuperare acces pe serverul games.kappa.ro - Joc de atatia ani pe server si pentru o lipsa de 6 luni am ramas pe dinafara. pro. | |
|
| |
ruLez Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 40 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : jocurile la pc / plimbarile Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Recuparare acces pierdut pe server Mar Feb 24, 2009 8:13 am | |
| - alx a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server - Acum 4 ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - Cam o ora pe zi - Motivul pentru care doresti recuperare acces pe serverul games.kappa.ro - Joc de atatia ani pe server si pentru o lipsa de 6 luni am ramas pe dinafara. PRO | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Recuparare acces pierdut pe server Mar Feb 24, 2009 11:50 am | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Recuparare acces pierdut pe server Mar Feb 24, 2009 6:47 pm | |
| - alx a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server - Acum 4 ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - Cam o ora pe zi - Motivul pentru care doresti recuperare acces pe serverul games.kappa.ro - Joc de atatia ani pe server si pentru o lipsa de 6 luni am ramas pe dinafara. Te-am vazut ca tot joci si ma intrebam cand ai sa ma cauti sa-ti redau adminul... Te-am rezolvat, dar nu cu ce ai avut ci un pic mai jos! Asta e... | |
|
| |
alx New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 36 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : sarba din calcai Data de inscriere : 23/02/2009
| Subiect: Re: Recuparare acces pierdut pe server Mar Feb 24, 2009 8:03 pm | |
| Ms Cris | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Recuparare acces pierdut pe server | |
| |
|
| |
| Recuparare acces pierdut pe server | |
|