zero New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik Data de inscriere : 05/12/2008
| Subiect: vreau sa stiu motiv Joi Dec 11, 2008 3:57 pm | |
| Hassan poti sa imi spui si mie dc mi-ai dat ban ? ai god ce p..a ta Nu are rost ma cert cu prosti ca voi jucativa cu toti botii...sal | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: vreau sa stiu motiv Joi Dec 11, 2008 4:00 pm | |
| - zero a scris:
- Hassan poti sa imi spui si mie dc mi-ai dat ban ? ai god ce p..a ta
Nu are rost ma cert cu prosti ca voi jucativa cu toti botii...sal Multi mi-au zis ca joci codat etc.. Ti-am urmarit un demo ce ti-au facut astia pe srv si reise klar ca ai wall... Asa pana atunci ai ban pe id de steam si ip si slotu scos ...gl | |
|
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: vreau sa stiu motiv Joi Dec 11, 2008 4:03 pm | |
| bafta zero doua puncte hash | |
|
Flipper Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 40 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Dota Allstars Addicted Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: Re: vreau sa stiu motiv Joi Dec 11, 2008 5:03 pm | |
| ehe cica sunt eu impulsiv si nebun dar este si hassan acum??? nu prea cred! clar omu' este indragostit de wall | |
|
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: vreau sa stiu motiv Joi Dec 11, 2008 9:55 pm | |
| Stai ma linistit ca i-am facut demo omu o ardea hardcore oricum il salut de sus ca e spart. bft. | |
|
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: vreau sa stiu motiv Vin Dec 12, 2008 10:33 am | |
| close + ban pe forum hassan plz | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: vreau sa stiu motiv Sam Dec 20, 2008 6:31 pm | |
| - zero a scris:
- Hassan poti sa imi spui si mie dc mi-ai dat ban ? ai god ce p..a ta
Nu are rost ma cert cu prosti ca voi jucativa cu toti botii...sal Am vazut si eu demo iar decizia lui Hassan este corecta! Nu am ce sa-ti fac... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: vreau sa stiu motiv | |
| |
|