DANiEL bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : bani, femei la p...a goala Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Acces war Sam Iun 27, 2009 8:28 pm | |
| Salut, doresc acces pe srv de war ptr mixuri, pentru ca nu sufar war-urile pgl , difera lagul pe fiecare, dar principala problema e ca sunt prea multi admini pe un singur server si fac abuz de comenzi ...Pe public am jucat destul de mult zic eu de cand am accesul,iar pe forum intru zilnic dar nu-mi dau cu parerea decat in privinta celor pe care ii cunosc sau unde este vb de mine dar nu cont asta . Astept un raspuns, bafta! | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Acces war Dum Iun 28, 2009 6:59 am | |
| - DANiEL a scris:
- Salut, doresc acces pe srv de war ptr mixuri, pentru ca nu sufar war-urile pgl , difera lagul pe fiecare, dar principala problema e ca sunt prea multi admini pe un singur server si fac abuz de comenzi ...Pe public am jucat destul de mult zic eu de cand am accesul,iar pe forum intru zilnic dar nu-mi dau cu parerea decat in privinta celor pe care ii cunosc sau unde este vb de mine dar nu cont asta . Astept un raspuns, bafta!
In general doar o parte din cei care au Administrator sau god pe public primesc acces si pe WAR... | |
|
DANiEL bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : bani, femei la p...a goala Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Acces war Dum Iun 28, 2009 7:46 pm | |
| | |
|